“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 534
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Галифрей
😂🤣🤣😂 firebird Искрено много се смях!! Уникално. 👍💯Трябва ви наемат  за главна сценаристка!!

# 316
Може да изглежда досадно прекаленото взиране в този кадър, но от него на някои им се иска ей така набързо да се приключи с Филип и Марта, със строшеното легло ако може и бебето да изчезне някак за да е по-лесно за това което искат, а Елина да си плюе на принципите и да застане между двамата. Това няма как да се случи (в два епизода).

# 317
firebird  мога да кажа само една дума - Браво

# 318
Вече ми се иска да свършва сериала, че да разберем бременна ли е Марта и от кого. Ще направи ли аборт и защо.. Grinning Най-обдъжданата тема за сезон 2 е бременността на Марта, спор няма. Малко остана, драги зрители, да видим кой какво е познал Simple Smile

# 319
  • Варна
Аз имам търпение, за мен дали е бременна Марта и от кого е ясно.
Скрит текст:
Предвиждам, че няма да загуби детето и Филип ще остане с нея. Следващия сезон обаче ще се разделят. По инициатива на Марта -  няма да търпи неглижирането му.

# 320
  • Галифрей
То хубово ама тя притежава дял от винарната. Дори бебето да се окаже от друг, тя е пуснала свойте  пипала. Трудно би си дала дяловете.

# 321
  • Варна
Идеално. Повече материал за трети сезон.

# 322
Мисля, че тя каквото и да й се иска да се случи с Филип, ще си тръгне защото сама вижда как Филип се отнася с Елина, бяга все при нея, изпуска важни прегледи, дори да търси начини да ги раздели, те намират други да се видят. Но ми е чудно дали Зоя ще се върне в последния епизод

# 323
Зомбори като Мария изглежда всъщност като една друга поп-фолк певица - Силвия. Ох, дано да няма спонтанни аборти, че не ми се ще да става чак толкоз драматично.

# 324
Според вас защо Елина казва на Марта "...ако още веднъж ми благодариш, ще ти се разсърдя..."?
Много интересен ми е точно този кадър... Предположения? Заради това, че я закара до болницата е най-вероятно.
Но дали няма и нещо друго случило се и Марта да има повод за благодарности?

# 325
Нали тя я закара навреме в болницата, това е

# 326
Да, най-обсъжданите бременности - Марта бременна ли е и от кого и защо Виола не е забременяла Grinning

Хич даже не се кьоря да разгадавам кадър. Като си дойде епизодът, ще видя какво-що.

Иначе съм на мнението на Хексе относно отношенията на Филип и Марта. Още повече, щом подготвят 3-ти сезон, няма да решат триъгълника в този.

Бюти магнолия, на мен от целия трейлър за епизода, само този момент ми направи впечатление. Ще е интересно заради какво Марта ще е тръгнала да благодари на Елина.

# 327
Скрит текст:
Да, най-обсъжданите бременности - Марта бременна ли е и от кого и защо Виола не е забременяла Grinning

Хич даже не се кьоря да разгадавам кадър. Като си дойде епизодът, ще видя какво-що.

Иначе съм на мнението на Хексе относно отношенията на Филип и Марта. Още повече, щом подготвят 3-ти сезон, няма да решат триъгълника в този.

Бюти магнолия, на мен от целия трейлър за епизода, само този момент ми направи впечатление. Ще е интересно заради какво Марта ще е тръгнала да благодари на Елина.
На мен също. Очевидното е заради болницата. Но във Вина винаги има изненада и развръзката е най-неочакваното...

# 328
И отделно, че явно Марта доста пъти е благодарила, за да каже Елина "...ако още веднъж..."

# 329
Според мен плаче насред неосъществена детска стая, в смисъл няма да стане такава... (И аз пък да си кажа, кво)

Общи условия

Активация на акаунт