“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 513
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Аз въпреки всичко мисля, че Елина се държи с Марта изключително грубо. Да се сърди на Филип. Като цяло съм с доста смесени чувства към Елина. Бих казала, че не ми е особено приятен герой, макар и доста да ми харесва играта на Телбис.

# 331
Аз въпреки всичко мисля, че Елина се държи с Марта изключително грубо. Да се сърди на Филип. Като цяло съм с доста смесени чувства към Елина. Бих казала, че не ми е особено приятен герой, макар и доста да ми харесва играта на Телбис.
Съгласна съм. Марта няма никаква вина в случая. Да, те бяха разделени, но все още женени. Загубата на дете се изживява много тежко и често е причина за отдалечаване на двойката. Особено, ако единият се затвори в себе си, а другият има нужда от това да говори. Виждала съм го пред очите си. На мен Марта ми е симпатична. Елина също. Единственият, който има вина в случая е Филип, защото не може да реши с кого от двете иска да бъде.

# 332
Ми той явно на дедо Марко се е метнал. Харесва му да е между две жени Simple Smile

И да, много често проблеми с износването на плода се дължат на проблеми с генетиката на сперматозоида, оплодил яйцеклетката.

# 333
Ми той явно на дедо Марко се е метнал. Харесва му да е между две жени Simple Smile

И да, много често проблеми с износването на плода се дължат на проблеми с генетиката на сперматозоида, оплодил яйцеклетката.
Това е така, но те са загубили родено и гледано дете, което прави драмата още по-голяма.

# 334
Дедо Марко не е доживял да стане дядо...

# 335
  • Галифрей
Марта я провокира и дразни затова се държи грубо с нея.
Най- голямата изненада за краят на сезона е ако Елина и Марта теглят една майна на Филип и се съберат. 😁 ❤

# 336
Най-голямата изненада за мен ще е ако приключат набързо всички линии и не се очертае да има каквото и да е продължение. В противен случай, което е най-вероятното, много от нещата ще останат очевидно недовършени на финала.

# 337
Аз не виждам защо Филип и Елина трябва да се съберат...Някак тяхното ми е много повърхностно.

# 338
Дано не се събират Елина и Филип.

# 339
  • Галифрей
Ми до колкото виждам от самото началото са планували Филип и Елина да са двойка. Какъв беше смисъла да ги събират и после да ги разделят и чак в краят да ги събират?

# 340
  • София
Аз пък искам да се съберат Филип и Елина по някакъв приемлив начин. С Марта всичко е приключило, могат да са заедно само заради детето и това е до време. Мисля, че и Марта би била по-щастлива с друг тип мъж, видяхме я да сияе на няколко пъти при контакт с други.

# 341
Ми до колкото виждам от самото началото са планували Филип и Елина да са двойка. Какъв беше смисъла да ги събират и после да ги разделят и чак в краят да ги събират?
За да се хареса на половината от зрителите , аз съм един от тях.

# 342
  • Пловдив
Много семейства живеят заедно, без любов, по някаква причина. Деца, роднини, обществено мнение, финансови причини и т.н. Това не означава, че семейството е успешно и щастливо. Нито, че децата ще бъдат щастливи и успешни. В такива случаи тайни или явни паралелни връзки съществуват. И накрая като теглиш чертата нито вълкът сит, нито агнето цяло.

# 343
  • Галифрей
Много семейства живеят заедно, без любов, по някаква причина. Деца, роднини, обществено мнение, финансови причини и т.н. Това не означава, че семейството е успешно и щастливо. Нито, че децата ще бъдат щастливи и успешни. В такива случаи тайни или явни паралелни връзки съществуват. И накрая като теглиш чертата нито вълкът сит, нито агнето цяло.

Това с една дума - Ужасно! Не сме 18 век, ама щом им харесва да си живеят така….. както и да е. Няма никакъв смисъл Филип и Марта да останат заедно само ще се раняват и страдат.

# 344
  • София
По принцип съм против разделите по време на бременност, един мъж все ще издържи още година и нещо, жената да се стабилизира и да помага след раждането. Това е в интерес на детето му. Но това е филм, тук могат сто неща да се случат. 😁 Само не искам да се влиза в дълбоки драми.

Общи условия

Активация на акаунт