“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз попаднах само на ретроспективните епизоди и страшно много ми харесаха, така че започвам да го гледам отначало. Явно и съвременната част е добре, съдейки от коментарите ви.

# 361
Ще има сезон 3. Няма да изпуснат шанса като има рейтинг.

# 362
Ако ретроспекцията беше в началото на сезона си мисля, че съвременния сюжет щеше много да олекне като въздействие. Не е добра идея да се гледат първо тези два епизода и после да се почва всичко отначало. Очакванията стават големи и може да последва разочарование.
В очакване съм на събитията в новото време, но някак изгубих интерес към сегашните проблеми. Дано са предвидили сериозно надграждане за да стигнат до подобаващ финал.

# 363
  • Mediterraneo

Дано не! Обозяването започна, не знам на каво ще заприлича един трети сезон. Идеята за ретроспективните епизоди беше различна и добре реализирана, но, както винаги, недоизпипана. Чакам да видя какво ще се случи в неделя, защото тези два епизода само забъркаха една каша.

# 364
Идеята за ретроспективните епизоди беше различна и добре реализирана, но, както винаги, недоизпипана.
За продукция на лимитиран бюджет, която не разчита на последващи приходи от реклами, връщането в миналото беше достатъчно добре направено. Не очаквах в два епизода да разкажат всичко с най-големи подробности и обосновки кое, как, защо, а не по друг начин. Оставиха част от продължението за настоящето, а останалото на нашата логика и въображение.

# 365
Аз пък се надявам да има сезон 3 и ще го гледам с удоволствие Simple Smile За мен ретроспективните епизоди бяха изключително добре направени, предадоха прекрасно духа на времето и една България, която тепърва трябва да наваксва световния напредък, докато тя е била част от Османската империя. Според мен повечето хора се опитват да влагат собствената си логика, гледайки сериала без да отчитат, че всеки един човек е различен и би реагирал различно в дадена ситуация и това, че един не би постъпил по даден начин не го прави меродавно и не означава, че е невъзможно някой друг пък да го направи.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 16:38 от Anichka 89

# 366
Здравейте!
Искам да попитам има ли линк, където се качват епизодите ? Конкретно търся 22- ри епизод  от 10.03.
Благодаря предварително

# 367
Здравейте!
Искам да попитам има ли линк, където се качват епизодите ? Конкретно търся 22- ри епизод  от 10.03.
Благодаря предварително

Целият втори сезон дотук го има в youtube. (Виж плейлист Вина, няма как да ти дам линк към плейлиста, не знам кой епизод точно търсиш.)
Aз от два дни гледам първи сезон, него го намерих в торент сайтовете. Сега започвам втори сезон. Много ми харесва този сериал.
Ще следя и Вас какво пишете.
Simple Smile

# 368

Дано не! Обозяването започна, не знам на каво ще заприлича един трети сезон. Идеята за ретроспективните епизоди беше различна и добре реализирана, но, както винаги, недоизпипана. Чакам да видя какво ще се случи в неделя, защото тези два епизода само забъркаха една каша.

Как е възможно нещо да е недоизпипано и в същото време добре реализирано? това ми е като дървено желязо.

# 369
https://bgradio.bg/show/starter-sutreshen-blok-s-bogdana-i-simeo … iktor-bozhinov567

От 5:40 отговора на въпроса, дали ще има сезон 3 на Вина.

# 370
Няма как да има отговор на този въпрос сега, затова е и такъв двузначен отговора на провокативния въпрос. Твърде сложна е процедурата за спечелване на държавно финансиране и това не става от днес за утре. Което не го изключва като възможност обаче. А им трябва и време да открият още 12 имена за заглавия Sunglasses

# 371
Аз пък се надявам тези продуценти да направят един исторически сериал, отдава им се.

# 372
Имам позната , която има приятели в бнт и ми е казвала, че бнт ще пускат проектите, които са снимали миналата година и може и да не е отпуснато финансиране

# 373
Аз пък се надявам тези продуценти да направят един исторически сериал, отдава им се.

И аз.

# 374
  • Mediterraneo
Скрит текст:

[/spoiler]
Как е възможно нещо да е недоизпипано и в същото време добре реализирано? това ми е като дървено желязо.

Ами ей така, баш като вдървиш желязо. Добре е реализирано- епоха, дрехи, навици, говор, добре са пресъздали всичко. Недоизпипано обаче, защото нахвърлиха сума ти и неща, които няма как да доразвият, щом няма да има други ретроспективни епизоди. Нещо друго да не ти е ясно?

Общи условия

Активация на акаунт