“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 42 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:

Опитах да направя родословно дърво.
Вижте дали е така и ако греша, ще го редактирам. Както и не се сетих името на бащата на Филип, някой сеща ли се?

Бащата на Филип е Момчил. Единствено не съм сигурна дали Ана и Емил са имали две дъщери или дъщеря и син т.е. може и бащата на Дария да им е бил син.

# 526
Благодаря, да Момчил.
Относно децата на Ана и Емил, мисля че Ана в писмото си споменава за нея и момичетата, но не съм сигурна, ще си пусна пак епизода да чуя.
А и нали урната е на лелята на Дария, та със сигурност имат поне едно момиче.

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 16:31 от alina_si

# 527
Много хубаво родословно дърво.

# 528
Благодаря, да Момчил.
Относно децата на Ана и Емил, мисля че Ана в писмото си споменава за нея и момичетата, но не съм сигурна, ще си пусна пак епизода да чуя.

Може и на мен да ми е убягнало. Важното е, че Дария си е внучка на Ана и Емил, а дали по линия на баща си или на майка си, не е от такова съществено значение.

# 529
От родословното дърво излиза, че Андрей Бончев и Цвета Бончева са брат и сестра. Но те нали са съпрузи с дете Елина?

# 530
Момчил е баща му.
Само над Цвета и Андрей не може да стои Христо. Той е баща само на Андрей.

# 531
Скрит текст:

От родословното дърво излиза, че Андрей Бончев и Цвета Бончева са брат и сестра. Но те нали са съпрузи с дете Елина?
Да, тъкмо редактирах именно това.

# 532
  • España
Браво , alina_si !
Предлагам това родословно дърво да го забучите в началото на темата , че все има недоразбрали ! ✌🏻

# 533
И какво сега? Остава да съединим и Филип и Елина с дете по това родословно дърво. Някак това се натрапва като продължение защото Марта е изключена от уравнението.

# 534
Един вид, да се затвори кръгът? Grinning

# 535
Добре че Елина е почтен човек с принципи иначе ако можеше нещо да зависи от Филип кръга отдавна да се беше затворил. А сега още се чудим този сезон ли ще вземе решение или през другия.

# 536
Разкошните два епизода от миналото, се оказаха абсолютно безсмислени за основната сюжетна връзка. Дария вдигаше супер много врява, отделиха 2 епизода да обяснят отношенията им и накрая всичко се разреши за 10 минути.

Интригата покрай Бончев и Харизанов е ок, но не ми е много интересна вече. Просто и двамата са използвачи, готови да прегазят всичко в името на собствения си успех. Не е случайно как в С1 Харизанов беше по-скоро сивия герой, а Бончев злодея, а сега е обратно. След всичко което натвориха, не симпатизирам на никого от двамата.

Марта като образ не заслужава лоша съдба на края. Ако загуби бебето или я зарежат, ще е много кофти, предвид че тя наистина жертва много за семейството си. Има вариант и тя да се махне, но за мен най-удачно би било Елина да замине за Франция или другаде, след като баща и стане кмет и махнат инсталацията. Не е типичният сълзлив финал, но би ми допаднало.

Харизанов младши търпи интересно развитие и добре ги сближиха с Радост по логична причина, а именно и двамата са израснали без майки. Това е треторазредна история по важност, но ми допада повече от главните.

# 537
Аз очаквам още развитие от Бончев. Очаквам да си признае пред Елина за дядо си.

Марта не ме кефи и няма как да и симпатизирам, защото от началото започна с гадна роля и не виждам особена промяна. Само това, че е бременна, нямаше как да ме спечели. Имаше и доста тъпи включвания за винарната.

# 538
В групата на фб за какви фатални събития говорят. Марта губила контрол, блъскала се в колата на Елина и загивала на място, а Елина в кома. Какви са тия развития, откъде знаят това

# 539
  • Другата България
В групата на фб за какви фатални събития говорят. Марта губила контрол, блъскала се в колата на Елина и загивала на място, а Елина в кома. Какви са тия развития, откъде знаят това
Това като онова с креватчето, дето тук две страници бяхме принудени да го четем. Blush

Общи условия

Активация на акаунт