“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 42 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
На мен Елина визуално не ми допада чак толкова, но пък симпатизирам на тази героиня по много причини. Докато Марта визуално ми допада, но с нищо друго не ме впечатлява и не мога да й съчувствам особено, освен че никой не заслужава да е сам и нещастен и ще е добре да намери щастието си с друг.

# 541
  • Галифрей
Любопитно ми какви са ви теориите за финала?

# 542
Дано не е това, което пишат у фейс

# 543
Какво пишат във фейса? Не съм чела нищо.

# 544
Катастрофа, Марта умира, Елина кома

# 545
Е това вече е доста неприятен развой на събитията. Дано наистина не е вярно.

Моята теория е, че Филип и Марта ще се разделят, но ще има някакви обстоятелства заради които Марта ще се наложи да остане в България и няма да може да лети до САЩ. Елина и Филип може би ще започнат някакви взаимоотношения, които ще бъдат в криза, заради оставането на Марта. Очаквам драми в политически план, както някоя съфорумка писа - арест на Андрей.
Дъщерята на Дария очаквам да се появи и да предяви претенции към винарната. Може би положителен край ще има само за малкия Харизанов и Радост.

# 546
  • Пловдив
Що пък Елина в кома? Пътуват заедно??? Не ми се вярва.

# 547
  • Галифрей

Къде ги четеш тези коментари?  Поне аз не ги виждам. Как така са видели епизода преди излъчване? Епизода,че ще го излъчат специално във винарната Мелник от20:30.  Ама това някаква теория ли?

# 548
  • София

Такъв развой ще е чиста загуба на време да гледаме цели 2 сезона.

# 549
Според мен това са някакви умишлени провокации, защото вече 3-4 абсурдни неща прочетох.

# 550
Какви позитивни хора!

# 551
Фантазират си хората, скучни им са вече епизодите в настоящето и искат повече екшън.

# 552
Видя се в трейлъра за следващия епизод, че и двете са си живи и здрави. Марта ще постави директно въпроса, Филип ще трябва да избира.

# 553
Абсолютни фантасмагории, че и абсурдни.
Та в трейлъра се виждат и двете, живи и здрави.
А и подобно развитие въобще не е в стилистиката на сериала.

# 554
  • София
Във фейса се пишат всякакви небивалици. Като това, че синът на Пелагия бил от Бончев Joy

Общи условия

Активация на акаунт