“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Александър Хаджиангелов е Марко. Играе в младежкия.
Играл е и в Дървото на живота

# 181
  • София
Според мен умишлено е различното въздействие на миналото, което винаги е наситено с по-дълбоки емоции, като тъга, носталгия, романтика. Винаги сме склонни да го приемаме по по-различен начин от настоящето.
Съвременната линия ни е позната. В нея има по малко от всичко. Политика, корупция, по-модерни отношения, семейни проблеми, а и хумор включват.

# 182
Много е хубава и много добре играе. Тя, Клементина и актьорът, който играе Марко (не разбрах кой е) са откритията на този сериал.

Александър Хаджиангелов Simple Smile

# 183
  • София
Тази Изабела е голяма красавица и страхотна актриса. Много ме впечатли. Дано се даде път на младите и нови лица, че ми писна едни и същи навсякъде.

# 184
Според мен умишлено е различното въздействие на миналото, което винаги е наситено с по-дълбоки емоции, като тъга, носталгия, романтика. Винаги сме склонни да го приемаме по по-различен начин от настоящето.
Съвременната линия ни е позната. В нея има по малко от всичко. Политика, корупция, по-модерни отношения, семейни проблеми, а и хумор включват.
Така е наистина. Като ги видиш в миналото и без дума да кажат разбираш всичко.
Скрит текст:

# 185
  • София
Гледах интервю с Александър Хаджиангелов, но не разбрах в първи сезон като какъв се е появил, спомена го той. Някой да си спомня?

# 186
Гледах интервю с Александър Хаджиангелов, но не разбрах в първи сезон като какъв се е появил, спомена го той. Някой да си спомня?

Като Марко в разказа за миналото и момента на бягството и убийството им в гората /имам такъв спомен, дано не греша/.

# 187
Александър Хаджиангелов е Марко. Играе в младежкия.
Играл е и в Дървото на живота

Потърсих в нета, ама не намерих каква роля е имал в Дървото на живота.. Това ми е любимия бг сериал, а не го помня там.. може би е била малка роля.

# 188
  • София

Като Марко в разказа за миналото и момента на бягството и убийството им в гората /имам такъв спомен, дано не греша/.

Да, права си, логично да е така. Аз помислих, че може да е участвал с някоя малка друга роля.

# 189
  • Галифрей
Специално превъртях ето ги всичките се появат  към краят на сезон 1

# 190
Като гледам истории от миналото хем ми липсва романтиката, честта, ценностите и някаква носталгия и мен ме хваща, хем се благодаря, че живеем в различни времена, където и жените имат право да гласуват, да имат имоти и да ръководят бизнес, а не са зависими изцяло от мъжа си. Катина беше в абсурдна ситуация мъжът и да има пълна власт над нейната собственост и пари и ако реши да я напусне, тя да остане на улицата. Харесват ми нежни и добри жени като Виола, но добре че е имало такива като Катина, че да стигнем до тук.

# 191
По повод младите актьори:
Ева Данаилова (в ролята на Катина) също се представя много добре.
Тя е дъщеря на Енчо Данаилов (бате Енчо).

Участвала е в предаването "Звездите в нас", което се излъчваше преди няколко години.

# 192
Точно, че всички се възмущават на Катина как тика сестра си в ръцете на мъжа си, но никой не се възмущава на това минало "романтично" време, когато жената е била предмет. Аз пък се дразня на тези порядки. И бащата на Катина ме дразнеше с коментарите си за жените. Ясно, че е било така едно време, но не значи, че е било хубаво. И се изненадвам на жени, които жалеят за миналите времена, защото си имат някаква глупава романтична представа (не говоря за жените тук в темата,  а като цяло). Реално жената е била една чистачка, готвачка и инкубатор, дето няма право на глас и да се разпорежда с пари и имущество. Никола орева света, че няма син. Ще предпочете някой непознат, ако ще и некадърен да е, ама мъж да е. Абсурдно ми е на мен това и се благодаря до безкрай, че не живея в онези времена. Та когато си жена и си изправена пред опастността да ти вземат всичко, само щото си жена и нямаш права, логично е да намериш най-добрия вариант да се спасиш, дори да тикнеш мъжа си в ръцете на сестра си.

# 193
  • София
Ели, едностранчиво мнението ти. Романтика и носталгия има по миналото винаги. Принцове, принцеси, понякога пепеляшки.
Всички сме наясно, че времената са били различни, но в много случаи, задкулисно, жените са управлявали семействата.

# 194
  • Варна
Той и Марко беше започнал да се разпорежда със земите определени за зестра на Виола без да я пита.
Катина се възмути тогава. Харесвам я.

Общи условия

Активация на акаунт