“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №7

• 43 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Изгледах епизода, добре, че има опция да се връща назад с дни, че с тези прекъсвания трябва да се чака повторение.
Оказах се права за малък Харизан и Радост, още в началото на сезона бях убедена, че ще се получи между тях. Страхотни симпатяги, браво!
Марта не е абортирала - очаквано, но пък вероятно ще изляза права и за това, че Филип ще избере нея и бебето, въпреки подсказката с песента на края на епизода.
Все ми се иска да греша. Няма нищо от негова страна, обречен е този брак.
И за пореден път се убеждавам, че не трябва да има още сезони - много се разводняват нещата. Ето това с Геро беше излишно, като кръпка, с оня дето открадна компютъра така лаишки и им прецака виното.... толкова време и "Маркова изба" не са си сменили комбинацията на СОТ...като разграден двор. А не са.
Обаждането на Бончев е за Каменна поляна и протестите, явно ще трябва да се връщат спешно. Нищо общо с Марта. Така смятам.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 09:09 от Merri_An

# 436
  • Варна
Могат да направят още няколко сезона и без да става боза.
 В тази серия обаче пролича, че има набързо скалъпени решения. Можеха още от предните епизоди да загатнат какво знае Цвета за Дария или поне да не се случват толкова внезапно нещата..

# 437
  • Другата България
Е, за толкова кратко време е ясно, че трудно става.
Ако продължат с разводняването обричат сериала.
Тъй че поне аз се надявам да си дадат пауза.

# 438
И аз много харесах епизода. Харизанов младши си я спечели. Елина и Филип мислех, че ще имат интимен момент, но и двамата се държаха настрана.
Някой ме пита за нови 2 сериала, да има, готови са от миналата година, единия е с Д. Рачков и Христина нещо за баща беше, другия го снимаха есента психотрилър се води

# 439
Лорде, на Слава (инспекторката) й беше паднала батерията.

# 440
Цялата история със заключването на Кецки и Слава ми беше някак скалъпена и глупава. Той няма телефон, а тя няма батерия.

Логично беше Дария да е направила опита за самоубийство, а не мъжа й. Нали се говореше, че се повтарят нещата от поколенията, а нейният дядо Емил се е самоубил.

# 441
Радост и Пламен много ми харесаха. Този човек се оказа наистина голям романтик.
Пламен е момче загубило майка си и жадуващо за обичта и вниманието на баща си. Симпатичен ми е от самото начало.

# 442
Могат да направят още няколко сезона и без да става боза.
 В тази серия обаче пролича, че има набързо скалъпени решения. Можеха още от предните епизоди да загатнат какво знае Цвета за Дария или поне да не се случват толкова внезапно нещата..

Загатнаха с това, че в преден епизод Дария смътно се сети, че Цвета й е позната от някъде.

СОТ-а въобще не беше включен, не че не са сменили паролата. Още като влязоха, Наско каза, че Радост е забравила да пусне алармата.

# 443
  • Другата България
А според мен тоя, крадеца /името забравих/ го изключи.
Ако е забравен е гаф, но не вярвам.
Наско предположи, че е Радост, така аз го изтълкувах.

# 444
Ами може и да си права, всъщност.
След като Наско го каза, предположих, че Радост покрай рожден ден, изненада и т.н. се е разсеяла и забравила.

А може и наистина Калудов (?! така ли беше?) да я е изключил.

# 445
  • Другата България
Ще видим на финала.
Аз поне така го схванах, то верно, че гледах по нощите и на телефон, но този нали е бивш работник, знае СОТ-а, влезе си, после Геро и Слава дойдоха и вече СОТ нямаше, и Геро предположи, че Радост е забравила.
Нали в промото Радост нещо негодуваше, и после и малкия нещо каза от рода на : “не, смятат, че съм аз....“

# 446
А този бившия доносник защо има ключ все още от винарната, след като не работи в нея?
Трябваше да му го вземат като го уволниха, но този пропуск е удобен за сценария... Simple Smile

# 447
Може пък Харизанов да му е издействал

# 448
Според мен Кирияков изключи алармата. Но път те са егати разграденият двор - толкова време не са сменили СОТ-а; нито са си взели ключа.
Не че той не може дубликат да си е направил, но отдавна трябавше да сменят ключалките.

# 449
  • Мюнхен
Сцената с креватчето аз я тълкувам като демонстрация колко незаинтересован/неангажиран е Филип. Преди колко време го купиха, още не го е сглобил, нищо не са подредили по стаята на детето. Нито пък отиде на прегледи с жена си.

Общи условия

Активация на акаунт