Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 455
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Алесите нали дадоха като един вид работа на тяхна служителка да показва реални снимки и как стоят на нея на дрехи, които ни интересуват. Може там да попиташ. Профилът беше нещо от сорта Алеса Алеса.

# 646
  • Стара Загора
Аз от плетиво 3/4 ръкав имам тази. Не се е развалила, но я нося по-рядко, защото материята изпотява.

# 647
Да , блузите от фино плетиво са им много  хубави .

# 648
май ми се струва, че не са изтеглили победителите за септември все още хаха

# 649
Аз преди малко видях някакъв списък с печеливши за Септември във Фейсбук. Но аз нямам поръчка, така че не се надявам на нищо Joy

# 650
Има и утешителни награди .Grinning

# 651
  • Стара Загора
Да, тази вечер излиза новата колекция. И аз видях за утрешителната награда. Пише 15% отстъпка или ваучар за 20 лв. Значи все пак ще вземем нещо . А какво беше за Рожденния ден? Какво даваха?

# 652
Сериозно ли тази вечер ?

# 653
  • Стара Загора
Не, объркала съм. Съжалявам. Друго съм видяла в бързината.

# 654
От вас разбрах, че има игра в която съм участвала и имам 20 лв. отстъпка утешителна награда, която веднага използвах 😂 Поръчах every day блузка с дълъг ръкав, дано е качествена като тези с 3/4 ръкав. Иначе днес получих Strut In Style Поло От Плетиво - Soft Beige,  ами какво да кажа, не отговаря на цената си. Доста е обикновено и прозрачно, но пък знам, че ще го нося и ще го оставя, тъй като ще се съчетава с много неща и то беше с отстъпка за РД.

# 655
  • Варна
Къде се разбира дали си спечелил нещо?
Аз Best I ever had дънки получих днес и веднага ги връщам. Не ми харесва как ми седят, не ме впечатли моделът, а копчето е тик так и като нищо ще се прецака с моя късмет. За 144лв с Морано очаквах много повече.
Някой спомена евридейките с табелката. И аз съм много доволна, но моята е купувана преди няколко години и не се знае вече с какво качество са.

# 656
Във фейсбук има написани имената на победителите .
До 05.10 са поръчките с кода .

# 657
Аз имам 3 евридейки с табелки и са купени преди 2 години. Реално ги нося през всички сезони, с изключение на лятото. Направо се замислям, дали да не си взема 1-2 резервни, но от друга страна ми се струва прекалено.

# 658
  • Стара Загора
И аз имам от Евридейките с табелката, но имам и от другите цветове , повечето са ми налични. Всички са много качествени, не са мръднали, а ги нося редовно.
Аз си ползвах 20-те лева за още една блуза и спирам за сега., Не разбрах в кои случаи дават 15% в кои 20 лв. Вероятно зависи от сумата на поръчката.

# 659
Мисля, че ако си с морано, имаш 20 лв. ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт