Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 457
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Ще чакаме новата колекция . Не ми с е мисли какви ще са цените .

# 631

Цените вървят нагоре .
Да играта е от доста време , така правят повече поръчки с нея , иначе няма да има много .
Е тяхната инфлация край няма. 😅🤣😅

# 632
А на мен от минали колекции каквото ми харесва е изчерпано

# 633

Подготвяте ли се за новите цени , скоро това поло беше 63 лв ?

# 634
С рязкото застудяване на времето, аз се колебая дали да не си поръчам две три ежедневни блузи и една жилетка...или да чакам новата колекция. Но като знам, че след като я пуснат едва тепърва ще пада чакане...

# 635
  • Стара Загора
Да, и аз така. Аз си поръчах тази вчера .Това ще е за сега. Може да разгледам по другите брандове какво има.Това лято много ме хвана яд, чаках цяло лято за роклите и всички  бяха със странни размери.

# 636
Мда, и аз ще пусна няколко неща за есента, честно казано изобщо не ми се ходи по магазините, а и нямам кога... Те от новата колекция нещата ще дойдат Ноември сигурно...

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 17:35 от *Emerald

# 637
Миналата година са я пуснали на 10- ти октомври, ще видим тази кога ще бъде .
Леле ежедневните блузи станаха 67 лв . Преди 2/3 години ги взимах на 44 лв .
Дънките сигурно ще са по 200 лв , а якетата не знам .

# 638
Да, така е...обаче за работа тези вталените блузи и полота се оказаха доста практични... Сутринта хващам първото, което видя ...едни дънки, и не го мисля. Е някои станаха на топчета, по-лъскавите спарват в топлото... Обаче евридейките с табелките не мръднаха, 3-4 сезона ги нося вече, смлях ги от пране и носене и си стоят все така. Те специално са много сполучливи и си оправдаха парите.

# 639
  • Стара Загора
Да, и аз от тях съм супер доволна. Плетивата-не. Надявам се черната също да е сполучлива. Имам същата червена и съм доволна от нея. Сега се замислих, че ежедневните ми блузи са почти всички на Алеса.

# 640
А какво ще кажете за размерите от ежедневните блузи, не съм имала и се чудя, М ли, Л ли, просто съм висока 175 см и с широк гръб от плуването едно време и все не мога да се преценя.

# 641
  • Стара Загора
Не мога да преценя , аз съм С . Нисичка съм, но съм с по-голям бюст. Те са доста еластични. Според мен, който от двата номера да изберете би трябвало да станат.

# 642
Emerald и аз съм същата  история ,сутринта ставам едни дънки и една от тези им ежедневни блузи и съм готова за работа не го мисля много .Много са им качествени и аз ги спуквам от носене и пране и не мърдат

# 643
Може ли мнение за блузките с 3/4 ръкав от плетиво? Мисля, че и те се водят ежедневни.  От този тип:

# 644
Здравейте, моля, ако някоя има роклята от снимката да сподели мнение, ако може и реални снимки как стои, ще е супер. Интересува ме главно дали е еластична и дали не е много къса?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт