Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 460
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
В условието на играта в сайта пишеше, че всички неспечелили също получават някаква утешителна награда. Някой знае ли каква е?

Аз спечелих ваучер от 100лв и веднага се хвърлих на един бански за предстоящото море.Приятелка е получила карта с ваучер за 7% отстъпка при все,че тя е с Морано.

Честито!!! Heart Eyes Кой бански, ако може да споделиш Simple Smile)
Ето този.Заложих на сигурно в черното, иначе ми хареса онзи с техния принт в кафяво.

# 616

Emerald ,пускам ти реална снимка на ботите

# 617

Emerald ,пускам ти реална снимка на ботите

Мерси много! Flowers Tulip Цвета наистина изглежда като на снимките в сайта, хубави са. За есента съм сигурна, че ще намериш с какво да ги съчетаеш.

# 618
Да цвета е абсолютно същия ,като от снимките в сайта .Обаче не ме кефят вече с тези заострени върхове ,малко ми е клоунско ,преди ми харесваха много .Но като се знам вероятно никога няма да ги обуя. На мен ми харесват много ботушите от последната колекция ,наистина хубава  форма и супер удобни .

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 22:49 от Наталия 83

# 619
А те ботушите от предната колекция не са ли пак заострени? Или май не чак толкова... Може би ботите просто не са твоя модел и няма смисъл да ги мъчиш. Аз така една рокля я държах една година, щях да и търся специален колан, но така и не я сложих и накрая я върнах... Реших, че е по-добре нещо друго да си взема, което да ми пасне и да го нося с кеф.

# 620
Аз върнах без бележка /забравих, че трябва с нея/, даже без попълнен формуляр, само си пуснах заявка през  сайта и звънях да оправят датата за куриера и ми възстановиха сумата.
Само за връщане трябва бележката , за замяна може и без нея .

# 621
Може ли някой да изкаже мнение за дънковите поли. Как са с размерите, дали са като дънките, много тесни в талията. 45кг съм и се чудя дали С няма да ми е широка. И тези размери дадени в сайта дали си отговарят реално.

# 622
От последните колекции имам 2 дънкови поли които са комплект с якетата с две дължини .Еднста която е светлия деним С си отговаря ,а другата в бежово и кафяво С е леко уголемена

# 623
Има нови модели , даже се изчерпаха .
Розовата пола е много хубава , но май в другия цвят беше по- евтина .
Много скъпо .

# 624
Нищо интерсно за мен. А кога беше следващата  нова колекция, тя май беше есеено-зимна, ако не се лъжа, и после празнична?

# 625
Средата на другия месец , малко остана .

# 626
Отново са пуснали някаква игра с някакви ваучери за септември, но какво да се поръчва сега? Представям си как, като най-накрая обяват есенно-зимната колекция през октомври, доставките им ще са за ноември-декември.

Много са им объркани сезоните на алесите.

# 627

Цените вървят нагоре .
Да играта е от доста време , така правят повече поръчки с нея , иначе няма да има много .

# 628
Явно и нямат поръчки, за това от юли са с игри .. не че нямам неща, които ми харесват от стари колекции, но ми се свидят паричките за тях вече ..

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 07:55 от krystall

# 629
Ленените им панталонки и риза май никой не ги купува, защото си стоят на бройките отпреди сума ти време.

Общи условия

Активация на акаунт