Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 463
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
В условието на играта в сайта пишеше, че всички неспечелили също получават някаква утешителна награда. Някой знае ли каква е?

# 601
Няма информация никаква .

# 602
В условието на играта в сайта пишеше, че всички неспечелили също получават някаква утешителна награда. Някой знае ли каква е?
Аз имам поръчка юли,но не бях от печелившите. Нямам утешителна награда. Simple Smile

# 603
Пишеше го в условието на играта. Влязох в сайта в началото на месеца да прочета, защото не знаех каква е тази игра.
Жалко, че не направих скрийншот.

# 604
  • Стара Загора
Нямам нищо и аз . Имам поръчки и от юли и август.

# 605
Вече не го пише в условието.

# 606
И аз го бях прочела , явно са копирали от предните игри и са пропуснали да го променят .

# 607
Печелим , че не сме похарчили пари Joy

И аз съм от тях Joy Но искам да похваля Алесите, станали са много бързи в обработката на върнати пратки. В събота пуснах по спиди една пратка, в понеделник около обяд вече ми беше изписано, че сумата ми е възстановена като депозит.

Осеен това, тези ботуши, които си взех от намалението са наистина страхотни!!! Heart Притеснявах се, че не са подходящи за моята височина (162 см), но се оказа точно обратното. Много ги харесах и се радвам, че си ги взех. Като неудобство, бих казала, че синджира се маха сравнително трудно, а аз смятам да ги нося без него.

# 608
  • Стара Загора
Супер .
Аз от намаленията си взех тези боти. Също много ми харесаха-удобни са и мога с много неща да ги нося.

# 609
И аз си взех същите боти още миналата година ,но още не съм ги обувала ,незнам с какво да ги съчетая

# 610
Дали може някоя от вас да пусне реални снимки на бежовите боти? Аз мисля, че биха се съчетали добре с някоя есенна / зимна рокличка в по-пастелни нюанси, но наистина не мога да преценя по техните снимки, иначе и аз ги заглеждам. За разлика от едни техни спортни обувки, от които останах разочарована... елегантните им ботуши /боти за мен са топ. Хубав дизайн, прилепват по ходилото и стоят красиво.

Исках също така да допълня, че в последната ми върната пратка не включих бележката от спиди, защото не я пазех. Понеже замених за депозит, нямаше проблем. Може да е полезно за някой...

# 611
Само за връщане трябва бележката , за замяна може и без нея .

# 612
  • Стара Загора
Emerald, аз ще мога да ги снимам след 15-ти септември , че сме на почивка.Ако не ти е спешно. Но на живо изглеждат точно като на снимките.Светло бежови са .

# 613

Аз спечелих ваучер от 100лв и веднага се хвърлих на един бански за предстоящото море.Приятелка е получила карта с ваучер за 7% отстъпка при все,че тя е с Морано.

# 614

Аз спечелих ваучер от 100лв и веднага се хвърлих на един бански за предстоящото море.Приятелка е получила карта с ваучер за 7% отстъпка при все,че тя е с Морано.

Честито!!! Heart Eyes Кой бански, ако може да споделиш Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт