Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 423
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Те и това палто са го качили във ФБ, а го няма качено на сайта още:

Иначе аз се колебая малко за вълнения пуловер:
https://alessa.bg/urban-threads-pulover-ot-vlna-black#current_category=new

Обичам такива, само този триъгълник, който се образува в горната част, не знам дали ще изглежда добре.

# 721
На пръв поглед всичко ми харесва, но като гледам цените....

# 722
  • Варна
Аз веднага го поръчах, ама сега се чудя между него и късия такъв. Кожени клинове не видях, а чаках.

# 723
  • Стара Загора
Аз не открих това, което ми трябва. За сега не съм поръчала нищо. Загледах пуловера с триъгълника само, че в червено и клин панталоните.

# 724
  • Варна
Между другото още неща виждам във фейсбук, които ги няма в сайта. Явно има бая некачени.

# 725
Спортна блуза 144лв с "намаление" .. харесах я в бялото, но не мисля, че си заслужава цената.
Харесах и евридейката, която е в екрю и нюд, но сигурно ще има и в още цветове. А също и тези жилетчици са интересни ..
Много артикули, а сякаш нищо не можа да ме грабне чак за поръчка. Със сигурност ще има още неща за качване.

# 726
Мими изглежда ужасно слаба, плашещо слаба. Представете си значи какъв е xs  размера. Нещо като за деца.
Нищо не ме грабна от новата колелция.

# 727
  • Варна
И на мен ми харесаха спортните, аз много нося такива, ама на какво отгоре са 144лв нямам понятие. И то с Морано е 144.

# 728
А тези сетове с плетените пуловер и пола в различни цветове пуловера не мога да разбера къс ли е или е прибран в полата

# 729
  • Варна
Прибран е мисля. Но може и да е от ония вталените, но да са ги направили по-широки нагоре.

# 730
О да ,верно може от  тях да е и по -широк нагоре

# 731
Мими изглежда ужасно слаба, плашещо слаба. Представете си значи какъв е xs  размера. Нещо като за деца.
Нищо не ме грабна от новата колелция.
Аз си мислех, че съм М от техните модели (нося С по принцип), точно защото ми изглеждат за много слаби жени. Но имах 2 поръчки това лято и се оказа че М ми е голямо и трябваше да сменям за С. Тоест според моят опит, си отговарят на размера, въпреки че изглеждат много кльощави.

# 732
От тях имам  М и S . Според модела са според мен. Донякъде си отговарят.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 11:43 от черна орхидея

# 733
  • Варна
Според мен за тях шият други размери. Особено разни потничета, дето с 70Б едвам се натиквам в тях, те как се събират с тия бюстове не знам. Иначе от панталони и аз имам и С и М

# 734
Хайде и аз се отчетох с една плетена рокля, че тъкмо си търсех такава по-ежедневна.

Общи условия

Активация на акаунт