Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 14

• 45 452
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Всички с карти имат 20 лв., аз все още съм с Голд. Евридейките са качествени всички, тези с щампите също не мърдат, но и моите са от преди години. Като получа тази с дългия ръкав, ще пиша дали материята е същата. Аз най - много си нося черната и телесната.

# 661
  • Стара Загора
И аз поръчах с дългия ръкав. От миналата година имам една.Хубава е материята, но не е толкова плътна и стегната,  колкото евридейките.

# 662
Аз получих тази с набръчкания ефект-черна.Харесва ми.Не е от този най-гадния микрофибър.Поне мисля,че ще  е издръжлива.Не им помня имената в сайта.Въобще вече не ги чета да се затормозявам.
От ежедневните най-любими са ми с емблемата.Имам всички цветове .Даже черната два пъти си я  поръчвам. Екрюто  са оказа,че я имам нова.Бях поръчала за втори път  и  я върнах.Беше по-тънка и прозрачна от предишната.Толкова съм натрупала техни дрехи,че почвам да забравям кое имам,кое нося,кое съм продала . Играта от  трите пъти нищо не спечелих.Карък.😅

# 663
  • Стара Загора
Коя е с набръчкания ефект? Може ли снимка?

# 664
Как се ползват тези 20 лв?

# 665
Аз поръчах с драпериите ,набръчкания ефект въобще не ми харесва ,glance stealer се “казва “.Не ми харесва нито материя ,нито като модел и я върнах .Абсолютно не си заслужава парите мисля ,че беше към 89 лв. С морано

# 666
Аз вчера тръгнах да поръчвам дънковия блейзър в нормална дължина (понеже имам и дънковите ботуши и исках и блейзъра пък не ми се даваха толкоз пари даже и с мораното), оказа се, че съм спечелила от някоя си от игрите (май от първата) - така и не разбрах коя, затова кода бил невалиден. Не съм си и мислила, че може да спечеля, не съм и следила фб - аз съм страшен карък, никога не съм печелила нищо - та за сефте! 😆 И им бях писала коментар в поръчката, че кода за играта гейм24 ми е недалиден, звъннаха да обясняват защо, а аз даже не ги изслушах, викам си… пак някви шанаджийски изпълнения, а то щото съм била от печелившите 😆😆😆 чак ми стана неудобно.

# 667
  • Стара Загора
Супер, Posh! Честито! Поне един късметлия от тук да има .
Полина, като направиш поръчка отдолу въвеждаш кода GAME 24
Аа сега видях модела. То още на снимката си личи, че е изкуствена материя. Блузите гледам да са памук. Зимните полотата са изкуствена материя и изпотяват. Аз накупих доста миналата година. Но тази по-премерено ще пазаря.

# 668
Супер Posh ,честито 🤗.Аз имам дънковите ботуши също и много се чудех за блейзера ,моля те дай ми мнение като го получиш

# 669
Честито, супер новина! Heart Eyes Аз също се чудя за този дънков блейзър. Има доста хубави отзиви за него, мисля че и тук съм чела. Ако може да пусне някой малко снимки ще е супер. Flowers Tulip

# 670
  • Варна
А верно и аз имам 20лв като въведа кода. Това защото съм спечелила ли е или всички имат?
Edit Сама си отговорих 😀

# 671

Ето тази.Другите цветове не са ми ог,но черното ми допадна. Дано  е издръжлива.

# 672
  • Варна
Докога е валиден кодът? Дали ще хване новата колекция или пак да си смуча от пръстите какво да поръчвам?

# 673
До 05.10, ама дали е утре до края на деня не се знае. Новата колекция сигурно ще я пуснат в средата на месеца.
Аз си взех 2 ежедневни блузи с 3/4 ръкав- екрю и зелената, но заради зелената след 10.10 ще ги пратят.

# 674
Диди ,няма да важи за новата колекция ,те гледат да си пробутат старите неща с тези кодове за това и ги дават

Общи условия

Активация на акаунт