ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 921
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Беше тъпо да ги зареже. Имаше и друг вариант да подходи към ситуацията. Валерия я оправдавам, малка е още.

# 1 396
Аз ви оставям, че трябва да ставам в 4ч, а пък нещо този епизод не иска да ме разбуди.

Леко гледане и приятна вечер! Дано стане малко по-интересно.

# 1 397
Абе доспа му се бе, не търсете под вола теле...

# 1 398
Брат Габриел дори не може да говори от джуките си.
И така говори все едно има щипка на носа. Това нещо от операцията ли е? Аз и Маги не знам как диша с тия защипани ноздри!

# 1 399
Не се прави на перде Алексчо. Не е женчо като Генчо.

# 1 400
Щом се е хванал на хорото, ще играе. Голям актьор се извъди. Не го харесвам, защото е много престорен и играе през цялото време. Няма даже себеуважение и целува наред всяка жаба.

# 1 401
Ами гадничко си е малко да ги остави така всичките по средата на вечерята, обаче не мога да го виня и дори ми става все по-симпатичен. Ужасна компания са тези момичета, първо Виктория го изнерви с глупостите си, (че и ревна), после Валерия и тя.. ядоса се Алек

# 1 402
Как ли оцеляват тези жени в живота си, като нямат грим и прическа всеки ден…

# 1 403
Абе Виктория изглежда нормално без грим 🧐 аз ли свиквам или гримьорите са садисти?

# 1 404
Сополиви драми в стил "малката булка"

# 1 405
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Алеко-Калеко му омръзнА, фасоните и цупенето му дойдоха в повече и си обра крушите.
Лошо няма, те и без това момите не изгарят от желание тази вечер, всичко е едно насила,
биха се разтичали като подплашени пилци ако можеха, не само Алеко.

# 1 406
  • Paris
Да не би Виктория да е имала предвид Валерия под тези “с гаджета отвън” защото странно как точно тогава го каза

# 1 407
Ами, да беше я оставил на мира, какво ходи да я пита какво и е, след като дори не е загрижен.

# 1 408
Алеко-Калеко му омръзнА, фасоните и цупенето му дойдоха в повече и си обра крушите.
Лошо няма, те и без това момите не изгарят от желание тази вечер, всичко е едно насила,
биха се разтичали като подплашени пилци ако можеха, не само Алеко.

То при вида на тия плоски "пържоли" и аз щях да избягам   Joy

# 1 409
Днескашният епизод е прекалено скучен, чак не мога да повярвам, че само час е минал.

Общи условия

Активация на акаунт