ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 729
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 830
Манипулаторка. Валерия. Факт.

# 1 831
  • тук и там
Аз още се хиля като се сетя за "моя сладка лятна диня"от писмото на "Виктория"..Т'ва представяте ли си да се обърнете така към мъж? Joy

# 1 832
Вдъхновила се е от Хари Стайлс.

# 1 833
  • гр.Пловдив
Много ми е симпатична Надя. Най - хубавата!

И на мен тя ми е на-симпатична заедно с Теа,Памела и Барбара Flowers Tulip

# 1 834
  • София
Някой има ли инфо кой е футболиста от Лудогорец 🙄
Снощи като една съфорумка каза, че го има на клипчето от откриването на салона, погледнах че профила на салона следва 5 човека - единия от които Оливие Вертон, днес вече са го отследвали. Той обаче си има жена и деца или поне така изглежда от профила му.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 08:49 от ~Étoile~

# 1 835
Ако Виктория имаше малко по-привлекателна външност и беше малко по-обрана в претенциите си можеше и да бъде Валиде Ханъм.

# 1 836
Ох, Барбара не е грозно момиче, но много неприятно си цупи устните като е с ергенчо.

# 1 837
Заспах в началото на епизода, превъртях на бързо, сега гледам ситуацията на яхтата.
Май тези момичета забравят, че все пак тези записи ще се излъчат в национален ефир. Валерия така представя своята версия на останалите момичета, но забравя предисторията...Поведението и е абсурдно, грозно, манипулативно, незряло.
Хареса ми Виктория как им го каза в лицето на всички, че някои от тях са там да си направят PR, а също и коментара на Надя за грима, как и се подиграват на нея, а всъщност Валерия се тръшка за грим и прическа. Габриела и Васка се опитаха да я оправдаят, но Виктория ги тушира.

# 1 838
Вдъхновила се е от Хари Стайлс.
FlushedStuck Out Tongue Closed EyesJoy Само дето явно не е наясно за контекста на неговия текст. Пък може и да е, кой знае...Satisfied
Тези писъмца не знам дали наистина те ги пишат или Ванчето суфлира, ама някои части наистина звучат също толкова покъртително, колкото и протяжните речи на Наум.

Валерия си е mean girl определено. Съчувствам ѝ за загубата,  има нужда от терапия, защото механизмите за справяне, които си е изградила, не водят до нищо добро.
Тези злобнички сплетни, дразнене, тормоз, които удобно пропуска, докато търси съжаление за себе си - едно време и на мен така в училище като ми тровеха живота една клика от девойки, главатарката на групичката така се извърташе винаги. Направят някоя гадост, аз реагирам - хоп, обидени и наранени от моята реакция. А кое я е провокирало? Ама ние само се пошегувахме...

Виктория може да не е тъпа, но това не я прави поносима с постоянното ѝ натякване и мърморене.
Аз не знам кой би могъл да изтърпи подобно нещо, имам чувстото, че и в добро настроение да си, само да поседиш край нея и да послушаш фасоните ѝ, много скоро ще се почувстваш изцеден и уморен.
Пак казвам - разбирам възмущението от гледна точка на очевидния контраст между някои празноглави кифли и уанаби инфлуенсърки, които явно не проявяват истински интерес към Алек, а са там с други цели... Обаче. Ти си там, в този формат, та щеш-не щеш, не можеш да избягаш от замисъла му. Това не е "Море от Любов". Тук се търси най-вече сеир, изкаран на гърба на психически тормоз над участничките, надъхването им една срещу друга, тотална изолация, спартански условия и постоянно наливане с евтин алкохол насред жега, което неизбежно води не само до обостряне на страстите и нервни кризи, но и до ловния стремеж за малко внимание от страна на Кралят-Слънце в пиесата - Алек.
Там, вътре, сигурно и аз щях в един момент да съм убедена, че изпитвам чувства, както и да копнея за още трохички внимание и моменти с него, като очевидната пречка за това да ми провокира състезателния дух, негодуванието и...каквото имам като необработени травми, които да излязат наяве. Затова и никога не бих си го причинила.

# 1 839
Малко гледах на яхтата са още, повдението ма слугините е, като на зелено училище в 4 клас, смешни са с тези детски провокации.
Надя извади страхотно тяло и коса, май физически най ще ми хареса тя. Ще видя по натам в епизода как се държи, засега не се поддава на евтнините им номерца.
Виктория също е добре в тялото.

# 1 840
Още не мога да наваксам с епизодите. Заспах на втората половина на епизода от сряда. Много ги разтегнаха тия локуми със злобата на Надя. Не става ясно как се зароди този конфликт, ама карай. Нищо чудно да се окаже, че е било изкуствено. Единствената причина, поради която мога да си представя някой с два тона грим при игра с размазване на торти по фейса е, изобщо да не е знаел какво го чака. Отвратително беше за гледане, а и за слушане.

На Памелка пак ли ѝ прилоша? То вярно, че от продукцията все ги карат да се пържат на най-големия пек, но май ще се окаже вярна клюката, че има някакви проблеми тази девойка, заради което Габриела я е придружила.

# 1 841
  • София
Голяма тъпотия ни сервират и този сезон. Алек по сценарий напусна вечерята, после по същия награди дразнителите. Валерия все едно не знае къде отива, алергична била към слънце - и хоп, влиза в предаване, където слънцето е в изобилие. За мен си е същата с блестящи камъчета под очите и залепени лимби. Ако си мисли, че много я разкрасяват тези неща, жестоко се лъже. Иначе я разбирам, че не иска да ходи на среща мръсна, но прекали с фасоните и лъжите след това. Силно се надявам фръцкането на Алек по време на церемонията да е свързано с желанието му да види кадри, на които не е бил свитедел, но не вярвам да му ги покажат.

# 1 842
И сега да я питате Валерия защо си не е отишла на срещата пак различно нещо ще каже, не е успяла да запомни сценария, но нищо така по-ефектно се получи.
Йоана и Надя прекалиха и те с тия оплакваници като ученички пред класния в час на класа и старателно отделени на различен диван като бабите пред блока.
Цър Пър добро впечатление ми направи, защото не плака че не са и направили прическа за банкета снощи.
Маги - недоволна, че за сефте не е зведзата на вечерта.
Бат Габ има за какво да претендира, всеки път и белосват лицето като на столипиновска булка максимално, за да не кореспондира с останалата част от тялото.

# 1 843
Булимията не е като анорексията.Да,хранително разстройство е,но това на Милена,е доста по-сериозно.Та чак някой да я пази и следи ,няма нужда.Не за пазене от такова естество е влезнала Габриела там.
Булимията е също толкова тежка, колкото анорексията, моля не ги сравнявайте!
Иначе е ясно, че Габриела е там за последователи, не да пази Памчето. Също и Васка, Христиана и кой знае още колко потвърдено обвързани.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 09:21 от Clouded

# 1 844
Снощи ме заболя главата да ги гледам, това дебилно предаване е само за хора с железни нерви. Аз се отказвам, има и по-приятни начини човек да си запълва времето, този не е сред тях.
Успех на всички, които стигнат до края, трябва да ви дадат медали. Trophy

Алеко не се фръцна снощи, явно му съобщиха нещо неприятно  в слушалката и той смени няколко физиономии за секунди и му наредиха какво да каже.
Марионетки на конци.

Общи условия

Активация на акаунт