ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 210
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 195
Абе хора, колко страници се чудя, коя е тази Виктория. Върнах се и на първа страница да гледам участничките, тц. Това да не е онази гримьорка с книгата -филм, в който ще е главна героиня? Вики май пише на снимката.

# 196
Абе хора, колко страници се чудя, коя е тази Виктория. Върнах се и на първа страница да гледам участничките, тц. Това да не е онази гримьорка с книгата -филм, в който ще е главна героиня? Вики май пише на снимката.

# 197
Офф, голяма съм кукувица.

# 198
Изгледах Надкаста с Ивелина, много ми хареса, интелигентен, приятен разговор. Не разбирам защо толкова рано я изгониха, има много повече безсмислен пълнеж вътре. Ясно е , че нямаше да спечели, но всички знаем, че много са там само заради шоуто.

Щеше да е интересно да я видим как реагира на простотията на някои от девойките или пък как ги поставя на място.

# 199
Християна ли това да реагира на простотията?

# 200
Каква изненада и Ивелина не е гледала предаването, както и нейните приятели не го гледат. Да се знае!

# 201
Каква изненада и Ивелина не е гледала предаването, както и нейните приятели не го гледат. Да се знае!

Ама че изненада😵💫😵💫Да се запишеш някъде, където дори не знаеш за какво иде реч, че и приятелите ти/които също не знаят/, да те подкрепят?! Масова лудост или масова лъжа😉

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 19:45 от ellis

# 202
Гледах я Сливата как се опитва да извърта нещата, че едва ли не по сценарий се държала, като турбо селска пръчка. Искала макс ефирно време- получила го. Вече е НА Софията, не е психилог в Кюстендил.

# 203
И мен ме изуми как Ивелина не гледала предаването 😀

# 204
Тази, дето официално е била гадже на собственика на Син сити, има прилика с Маги и може би от това се бъркате. Включително и аз съм показала нейна снимка, като съм си помислила, че това е Маги с предишен нос, но не е. Освен това онзи, който ви се видя противен, при търсенето на Иво Кръстев, всъщност е собственика на Хепи, Орлин някой си, който е приел щафетата с онази, която прилича на Маги и сега била негово гадже. Та май се получи развален телефон и я насадихте там, дето не е била Магито. Даниела прилича на Маги

# 205
И сега знаем ли кой е бившият на Маги, с когото била 10 години?

# 206
Тази, дето официално е била гадже на собственика на Син сити, има прилика с Маги и може би от това се бъркате. Включително и аз съм показала нейна снимка, като съм си помислила, че това е Маги с предишен нос, но не е. Освен това онзи, който ви се видя противен, при търсенето на Иво Кръстев, всъщност е собственика на Хепи, Орлин някой си, който е приел щафетата с онази, която прилича на Маги и сега била негово гадже. Та май се получи развален телефон и я насадихте там, дето не е била Магито. Даниела прилича на Маги

Добро разяснение. А, Син Сити не беше ли Петко? Или те са ортаци? Не, че е много важно.
Иначе показаните девойки грам не ми приличат на Маги. Нито с нос, нито без нос. Просто някакви си руси жени.

# 207
Лавацата  на Витошка , както и Хасиенда са на Иво Кръстев , Маги си ги рекламираше активно , може и от там да е тръгнал слуха за отношенията им.

# 208
А какъв е телевизионният опит на Маги? Някоя не изтърси ли, че има опит, какво имаше предвид?

# 209
  • София
След миналогодишното фиаско се включвам на по-късен етап в гледането (по диагонал, повече не мога), ама май не е голям пропуск.

Момите... Ах, момите...
Тоя сезон нещо никоя не ми става кой знае колко симпатична, както миналата година, когато си имах даже няколко любимки. Корекциите по повечето са потресващи, трудно е за гледане, ама аз съм си консерва и тия човки, дини и тонове мастило никога няма да ги разбера.

Накратко по реда от първа тема:

Екатерина. Коя? Къде е? Нищо май не видях от нея.
Валерия. Кат' миналогодишната. Да си хубавее и да не си отваря устата. Макар че с това кръгло лице и хубавеенето е под въпрос.
Памела. Олеле. Куха шаблонка.
Габриела. Куха мъжествена шаблонка.
Барбара. Айлин от Алиекспрес.
Теа. Куха приказлива шаблонка.
Киара. Куха зла шаблонка.
Васка. Ъъъъ... и от нея май много не видях, но поне не е обезобразена.
Надя. Крюела-Капитонова wonnabe.
Йоана. Чакам всеки момент да се превърне в бабичка (на вид надминава уж възрастните) и да почне да предлага ябълки на останалите.
Магдалена. Pick-me-girl.
Надежда. Неделя Щонова има ли сестра? Иначе мяука миличко, поне засега не е зла.
Виктория. Сериозни дефицити и нужда от помощ.
Милена. Тук ми е трудно да кажа нещо. Предаването не заслужава толкова чисти, раними и деликатни хора. Родила се е в неподходящо време. Желая ѝ от сърце мир и щастие.
Силви. Дразнител, прикрит под маската на фалшива елитарност и измъчена уж аристократичност.
Мария. Хитруша. Малко ми е взаимозаменяема с коя да е рускоезична мома.
Криси. Ох. Next!
Кристина. Учудващо не ме дразни, може би защото държи положение и няма простотии.
Мими. Част от момите ли е или от екипа?

Отпадналите. За тях или добро или нищо. Нищо.

Така. Насолих ги, ама човещинка е, колко от нас не гледат отчасти и за да си вдигат самочувствието.

Обаче. Не мога да не призная, че с приятна изненада установих, че тоя ерген е най-добре (засега) от тримата. Малко ми беше безличен на пръв поглед, но на няколко пъти излезе ловко от ситуация. Умее да води разговор. Намира различни комплименти за различните момичета, мил е без да прекалява. То вярно, че след интелектуалната импотентност на Виктор и съвършеното дефиниране на мухльовщината и комплексарщината от Евгени, летвата не е високо, ама все пак... Не е зле.

Ще хвърлям по едно око от време навреме.
Липсват ми някои миналогодишния никове да коментират, ама разбираемо. Като цяло, интересът към сапунката няма как да е висок.

Общи условия

Активация на акаунт