ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 202
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 180
Браво на Карина от сезон 1. Беше ми фаворитка, беше продължила доста напред, но беше ясно, че няма да спечели.

# 181
  • София
Браво на Карина от сезон 1. Беше ми фаворитка, беше продължила доста напред, но беше ясно, че няма да спечели.
Тя май не показа много от себе си в предаването, знам че с Людмила са близки, което за мен е черна точка. Grinning

# 182
На мен ми харесва леко само Нани.

# 183
На Елена мъжа ми изглежда на нейните години горе- долу.
Виж на Карабаджака мъжа… Joy
Ми на снимките в нета все едно е с баща си, пък колко е на нейните не знам, може да не е запазен човекът просто Joy
Не го знам кой е на Ирина, но тя е акула и е ясно, че такъв си е търсила - Дубай, Париж, Рим това са и на нея целите и си ги е постигнала. За сега.

# 184
Не знам кой е искрен и кой не, кой каква роля играе, но за мен е очевидно, че на Ергенът далеч по му допада да се целува с Маги и Надежда, отколкото с Христиана и Виктория. Дори и да е ходил на някакви базови актьорски курсове, това не може да го скрие.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 14:19 от paradigma

# 185
Ми на снимките в нета все едно е с баща си, пък колко е на нейните не знам, може да не е запазен човекът просто Joy
Не го знам кой е на Ирина, но тя е акула и е ясно, че такъв си е търсила - Дубай, Париж, Рим това са и на нея целите и си ги е постигнала. За сега.

Бях си обещала, че няма да коментирам Елена и даже съм я блокирала след една нейна определена постъпка. Но мъжът й, доколкото знам, е някъде около мой набор т.е 86'. Не им е голяма разликата. Просто човекът е побелял. На мен лично не ми мяза хич на чичко-паричко.

# 186
Общо взето и Нани и Маги не са отрицателни образи и това вторачване точно в тях до най- дребния детайл за мен е категоричен знак, че превъзхождат заобикалящите ги.
Принципно съм съгласна с теб - всеки един човек си има кусури. Не само в предаването, но и в реалния живот. Но на мен Маги ми падна в очите заради реакцията ѝ за скандала между Христиана и Силви. Мълчеше като пукал, докато се разправяха, не каза и дума като Христиана пита дали са съгласни с нея. После пък на синхроните и чак като се уталожиха нещата реши, че това не било окей. Човек, който уж се разстройва от булинга и дори опитва да изкара себе си като жертва, не би трябвало безучастно да гледа такава ситуация. От всичките жени само Ивелина се опита да успокои нещата.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 23:43 от Lilly_85

# 187
Къде ги видяхте мъжете на Елена и Баджак? Искам и аз да видя какъв им е улова след Егрена, но не им знам ИС те:(

# 188
Ето го на Елена. На Баджака не знам кой е.
https://www.actualno.com/showbusiness/gadjeto-na-elena-ot-ergeny … news_2088353.html

# 189
Благодаря за темата!
Какво нещо е първото впечатление и как може да се обърне на 180 градуса.
След пилотните два епизода (влизането на дамите) смятах Надя за приятно, красиво, интелигентно и мило момиче. Само след 2-3 нейни приказки аз видях в нея доста ограничено мислене, неадекватно поведение и всичко друго, но не и мил човек. След шестия епизод най-много искам тя да си ходи понеже не съм сигурна, че би допринесла особено за атрактивността на шоуто (в добър или лош аспект).

# 190
Някой питаше откъде ли ще изскочи заека. Според мен това ще е Васка. Много я скатават засега, пазят я за нататък.

# 191
Зайчето от храстите може да е и стюардесата-гледам,че се вихри в промото...

# 192
Гледах интервюто в Надкаст с Христиана, каза че скоро ще издаде тайната как е отслабнала, намеквайки, че заради това е влязла вътре. Явно е решила да спечели пари от отслабването си. Интересно ми е какво е измислила. И намекна, че всички са влезли вътре с някаква друга идея, а не влюбване. Единствените, които истински харесвали ергеня, са Виктория и Милена.

# 193
  • София
Не че твърдя обратното, но как може да знае Християна дали на някоя няма да ѝ бръмне мухата, че е влюбена, на по-късен етап? То и Елена отначало се напъваше за спорта, а после яко хлътна.

# 194
Той този Иво Кръстев  не е ли женен? Или е изневерявал на любовницата?
Момичета, кой е този Иво Кръстве и от къде знаме, че е била с него?

Общи условия

Активация на акаунт