ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 181
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Еййй, ама Елена си хвана гадже след Ергена и се премести в чужбина, а. Е по-голяма реклама от това за такива участнички едва ли има

Елена си хвана гадже, защото човек от продукцията я е свързал с него. А той (гаджето) я харесал в епизода с драмата с колието.

Пък иначе за добра реклама, според мен, може да се приеме и фактът, че все пак има успешна до момента двойка от предаването.

# 166
И една вметка. Единственият плюс на Магдалена в това шоу, за да печели зрителски симпатии, ще бъде това, че е жертва на възрастова дискриминация. Ако не беше това, щеше много бързо да изпадне от коловоза, особено, ако беше поставена до истински красива и интелигентна жена, защото тя не блести с нищо. Надежда спи, а мен това ме дразни. Grinning
Абсолютно всички изгонени участнички до сега твърдят, че няма никаква възрастова дискриминация в къщата и от продукцията зорлем я създавали, защото си били наумили тази концепция още от началото. Дори Ивелина каза, че въпреки че е най-възрастната, нито момичетата, нито Алек са я карали да се чувства неудобно.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 13:18 от Lilly_85

# 167
Дали има или няма, само може да гадаем. Има едно откровено просташко поведение свързано точно с това, което не знам как зорлем се докарва от продукцията.  
Аз говоря за това, че отново показват ''жертви'', а българският зрител обича жертви. Само, че аз лично вече имам едно на ум за жертвите в предавания, защото съдейки по изявите на Александра Гърдева от първи сезон, например, към днешна дата разбирам, защо й бяха скочили по този начин всички.

# 168
Доколкото разбрах “Дърти кърти” си е измислица на продукцията, а голяма част от репликите са подхвърлени с цел да предизвикат интерес. Аз им вярвам, че не е имало дискриминация. Но Маги със сигурност е разбрала накъде духа вятърът и използва този сюжет в нейна полза, точно по подобие на Александра.

# 169
О, да. След като изгледах Александра в Къщата на инфлуенсърите, всичко от Ергенът си дойде на мястото. Не, че оправдавам с това държанието на Капитонова и Денис (все така противни са ми), но разбирам защо всички бяха срещу Александра. И се надявам да са свършили форматите, в които може да се изявява и да спре да ни навира личността си.

# 170
Не знам защо Надежда е толкова харесвана, нека споделя моето мнение за нея.
Те се държи много умерено, но не искрено. Винаги прави пауза преди да каже нещо. Стреми се както доста други HRки да създаде усещане за емпатия и искреност, но ако познаваш други с този модел на поведение ще разбереш, че това е маска за "непринудена искреност" и всъщност достига убедително ниво обаче никога не знаеш какво мисли. Да това не е лесно да го увладееш, ама аз лично не мога да се доверя на такъв човек. Примерът й за Playstation игрите е в тази категория точно. Съответно иска да остави усещане за самостоятелност и сила, въпреки представяйки се за уязвима. Аз лично не виждам спонтанност в нея.

Дано ме опровергае понатам, ама едва ли...

Има неубедителна кариера на ХР в три ИТ фирми под една година във всяка. По време на кариерата си на ХР е карала базисни курсове от Линкедин за това как да бъдеш ХР, кои са основните функции, как да задържал хората.

От заплата там не би могла да има висок стандарт.

Завършила е право за 9 години, сигурно за това са я взели за ХР, иначе не виждам как работа в хотел ще ти бъде стъпало за HR.

Напуснала е последната си работа преди шоуто.
Завършила е някакви дизайн курсове в академията на Наков.

Това научих от Линкедин профила й https://www.linkedin.com/in/nadezhda-visheva-3030051ba

Това, че си прави салон е похвално, дано там има успех и удовлетворение от постигнатото. Но никак не ми се вързва паралелно да си и HR. Все пак добре се е ориентирала предвид съкращенията в ИТ сферата.

# 171
Аз пък не знам защо това, че не е искрена, продължава да е фактор. Гаранция, че никоя - ама наистина никоя, освен Милена, не е искрена в това предаване.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 13:42 от Lilly_85

# 172
О, да. След като изгледах Александра в Къщата на инфлуенсърите, всичко от Ергенът си дойде на мястото. Не, че оправдавам с това държанието на Капитонова и Денис (все така противни са ми), но разбирам защо всички бяха срещу Александра. И се надявам да са свършили форматите, в които може да се изявява и да спре да ни навира личността си.

Да, да, точно. Аз също не оправдавам тяхното поведение, но смятай какво е ставало зад камерите, за да ескалират по този начин нещата към нея. Честно казано, аз също бих я заляла, ако ми крещи по този начин, както в къщата на инфлуенсърите. Тотално си съсипа образа след излизането й. Дървен философ, истерик, на всяка манджа ми е, направо превтаса.

Та, Магдалена маааалко ми напомня за нея. Аз затова чакам с интерес да видим Надежда ще се разгърне ли. Щото, ако не се, не знам. Grinning

# 173
  • София
Не смятам, че Александра и Магдалена имат допирни точки. Магдалена дразни всички с това че е привилегирована, ясно е че е там за последователи и явно има връзки в продукцията. Дават и екранно време без да е необходимо да се прави на маймуна.
 Е … естествено приятелството си е приятелство, парите са си пари… и на нея и човъркат по болните места и я вкарват в разни сценарии, но ма други им се налага да драпат със зъби и нокти - Християна, Виктория…
Мен ме подразни с недостига на въздух и опитите да се изкара най- милата и добрата, но определено не ми боде очите.
Общо взето и Нани и Маги не са отрицателни образи и това вторачване точно в тях до най- дребния детайл за мен е категоричен знак, че превъзхождат заобикалящите ги.

# 174
Разговорите между Алек и Нани винаги протичат по една и съща схема:
Той: Мисля си/представям си/ изглеждаш еди какъв си човек.
Тя: О, ама да! Точно такава съм. ( със съответните примери)

# 175
Сложна работа в този сезон. Допада ни ергена, а никоя от девойките няма голяма кота в симпатиите...и мен никоя не ме грабва... Трябва определено да се оформят две достойни съпернички, за да се раздвижи всичко, но до момента...нищо. Виктория е съперница само в нейната глава, не и в представата на зрителите. Надежда е един от вариантите, но е доста пасивна и не е ясно колко заинтересована. Може би Мария има някакъв потенциал .. сигурно затова от нищото дойде тая целувка в миналия епизод. Двете сестри...едва ли са негов тип ...Теа е за шоу, адвокатката с тия странности и карти не виждам да го привлече...да видим откъде ще изскочи заекът:))) както каза някой по-горе кастът не е толкова добър...
По повод Александра...може да е всякаква, но нейните любовни сцени с Виктор са едни от най-истинските сякаш за двата сезона. Може би добре са играли, но за мен бяха едни от най-красивите.

# 176
Как си представяте, че собственик на заведение, няма да има нищо против сервитьорките му да си тръгват с по 1000 лева бакшиши от клиентите?! Няма такъв от тези, които въртят оборотните заведения в София, едно от които е и това, в което майката на сестрите била сервитьорка. Има си правила за тия бакшиши.
Кой от всичките Иво Кръстев е този на Магдалена? Щото един, дето е бил собственик на Син сити, е направо потресаващ на вид.
На Елена гаджето си е чичко паричко на вид, това се търси в тия формати даже от най-святите в очите на зрителите.
Карина от първи сезон има бебе.

# 177
В предаването е трудно да имаш искрено поведение. Съгласна съм. Според мен дори Милена сигурно не смята, че ще спечели особено 20 доста различни жени.

По-скоро споделих какво впечатление общо ми прави Надежда. Понеже познавам други със абсолютно същото поведение. Това, че е много харесвана говори, че това работи. По-скоро това са си мои размисли.

Преди смятах, че Александра си е провокатор, но и тя добре играеше искреност...

Не знам защо това, че не е искрена продължава да е фактор. Гаранция, че никоя - ама наистина никоя, освен Милена, не е искрена в това предаване.

# 178
Сложна работа в този сезон. Допада ни ергена, а никоя от девойките няма голяма кота в симпатиите...и мен никоя не ме грабва... Трябва определено да се оформят две достойни съпернички, за да се раздвижи всичко, но до момента...нищо. Виктория е съперница само в нейната глава, не и в представата на зрителите. Надежда е един от вариантите, но е доста пасивна и не е ясно колко заинтересована. Може би Мария има някакъв потенциал .. сигурно затова от нищото дойде тая целувка в миналия епизод. Двете сестри...едва ли са негов тип ...Теа е за шоу, адвокатката с тия странности и карти не виждам да го привлече...да видим откъде ще изскочи заекът:))) както каза някой по-горе кастът не е толкова добър...

Дааа. Най-накрая готин ерген, а момичета нула...

# 179
  • София
На Елена мъжа ми изглежда на нейните години горе- долу.
Виж на Карабаджака мъжа… Joy

Общи условия

Активация на акаунт