ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 176
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 150
Иска популярност , нещо различно.

# 151
Негови познати казват, че няма проблем с жените. Вероятно за него е изживяване като скачане с бънджи Simple Smile
Популярност също и като бонус - хонорар.

# 152
Еййй, ама Елена си хвана гадже след Ергена и се премести в чужбина, а. Е по-голяма реклама от това за такива участнички едва ли има

# 153
Аз подозирам, че може да се окаже, че и при Маги има репродуктивен проблем и да извадят на предна линия и това. Нали каза, че 10 г. била с бившия си и правили опити за дете.

# 154
Магдалена дразни, защото е pick me girl. Всичко е в името на това как ще изглежда отстрани. Какъв опит може да има тя освен опит с мутри (в ролята на добре облечени бизнесмени)?
В нея не видях нищо запомнящо се - нито като външност, нито като поведение. Видях само падението на собствения ми пол, под формата на “спираш ми дъха”. Една истинска жена, която има опции, никога няма да говори така на мъж и няма да му бъде килимче за стъпване/изтриване на краката. Няма да го гони и да “подгъзува” всеки път, когато го види. Видяхме в миналия сезон, че това не е успешна формула.
Да, има едни дълги крака, ама какво от това? С крака не се живее. За нуждата от клекове даже няма нужда да пиша.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 12:55 от welcometoheaven

# 155
Магдалена дразни, защото е pick me girl. Всичко е в името на това как ще изглежда отстрани. Какъв опит може да има тя освен опит с мутри (в ролята на добре облечени бизнесмени)?
В нея не видях нищо запомнящо се - нито като външност, нито като поведение. Видях само падението на собствения ми пол, под формата на “спираш ми дъха”. Една истинска жена, която има опции никога няма да говори така на мъж и няма да му бъде килимче за стъпване и изтриване на краката. Няма да го гони и да “подгъзува” всеки път, когато го види. Видяхме в миналия сезон, че това не е успешна формула.
Да, има едни дълги крака, ама какво от това? С крака не се живее. За нуждата от клекове даже няма нужда да пиша.
То проблемът е и друг. Извън "спираш ми дъха" няма нищо друго. Нищо, нула. Не чух един интересен разговор, не чух интересен спор, някакво действие там да покаже богата душевност. Щото извън "искам Алек" все пак трябва да има и нещо друго, нали?

# 156
По-скоро не я харесва заради външния вид, не заради възрастта. Колкото и да разправя, че предпочита натурални, всъщност все си избира тези в най-силно изразените корекции.

Това за тухлите беше изключително грубо.
[/b]. 

Грубо, но факт.
Крехките,красиви жени са винаги щадени,толерирани, пощадени. За по-грубичките асоциацията от мъжка гледна точка  е точно тази.

# 157
Аз подозирам, че може да се окаже, че и при Маги има репродуктивен проблем и да извадят на предна линия и това. Нали каза, че 10 г. била с бившия си и правили опити за дете.
Не е потвърдила. Като я питаха защо не са правили опити, каза че може и да са, но няма да каже, защото това е много личен въпрос. А и този от 10 годишната връзка не се ли оказа женен или аз не съм разбрала нещо? Някой в предната тема беше разказал.

# 158
Aз доколкото разбрах мъжът от 10годишната връзка на Магдалена й е изневерявал многократно.
Това е била и причината да се разделят.

# 159
  • тук и там
Маги използва изразът"Спираш ми въздуха", не дъха..Grinning .И аз се учудих, още повече че дори не е живяла в чужбина, та  да речеш че би могло да има нещо с общо с превода и това как звучи на друг език..

# 160
Маги използва изразът"Спираш ми въздуха", не дъха..Grinning .И аз се учудих, още повече че дори не е живяла в чужбина, та  да речеш че би могло да има нещо с общо с превода и това как звучи на друг език..
О, тя е толкова фалшива и се саморежисира, че фразите, които изрича едва ли са в резултат на някакви нейни реални преживявания и говорни навици.

# 161
То е този Иво Кръстев, нали?

# 162
  • тук и там
Той този Иво Кръстев  не е ли женен? Или е изневерявал на любовницата?

# 163
Не съм много сигурна, аз намирам за него само, че е бил с някаква Диана? Нещо такова. И това от 2016 г. Не знам дали наистина е бил с Маги и кога.

# 164
В нея не видях нищо запомнящо се - нито като външност, нито като поведение. Видях само падението на собствения ми пол, под формата на “спираш ми дъха”. Една истинска жена, която има опции никога няма да говори така на мъж и няма да му бъде килимче за стъпване и изтриване на краката. Няма да го гони и да “подгъзува” всеки път, когато го види. Видяхме в миналия сезон, че това не е успешна формула.

Няма как да се каже по-добре. В началото я харесах, защото ми се стори симпатична. След това ми създаде много противоречиво усещане след ''спираш ми дъха'' и цялото това ''влюбване'' от втория епизод, но продължавах да я харесвам, защото на фона на другите, изглежда по-адекватна. В момента откровено не я харесвам и се моля Надежда бързо да влезе в полезрението и да й покаже как се прави, защото има много повече качества.

И една вметка. Единственият плюс на Магдалена в това шоу, за да печели зрителски симпатии, ще бъде това, че е жертва на възрастова дискриминация. Ако не беше това, щеше много бързо да изпадне от коловоза, особено, ако беше поставена до истински красива и интелигентна жена, защото тя не блести с нищо. Надежда спи, а мен това ме дразни. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт