ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 123 798
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 135
На мен по-скоро и Маги, и Надежда са ми скучни като образи в този формат.
Едната ми е прекалено пренавита, другата прекалено скромно го играе. Ама може пък да ни изненадат, знае ли се.
Пак казвам, че според мен и времетраенето на един епизод доста отегчава.

# 136
Мисля, че е грешка, че не развиха малко сюжета с Ивелина. Темата за репродуктивните проблеми става все по-актуална и би ми било интересно един мъж, който иска да има деца, как би подходил в случая. Би ли я отрязал директно, информиран ли е изобщо по темата и т.н.

# 137
Тези сервитьорки, коити изкарват по 1000+ на вечер са малко като мит. Всеки е чувал тази теория, но никой не познава. 🙂 Работата е за уважение, но много се съмнявям да изкарва по 20,000+ лева на месец с това, да им плаща за корекциите и да им е дала парите за салон.

# 138
Чак 1000 лв на вечер не вярвам. Но по 300-400 лв е постижимо. Зависи и от дискотеката  колко е посещавана. Някои дискотеки не работят всеки ден, за това не го смятайте 1000 лв по 20 дни. А, и да работят всеки ден, не всеки ден е Великден 😃

# 139
  • София
Според мен този сезон са наблегнали прекалено силно на режисурата, момичетата са подбирани за предварително измислени (повече от обикновено) сценарии (Шермин=Мони, Християна=Габа, Маги=Елена/Александра), които имат за цел да повторят успехите от предишни сезони. Съответно всячески се опитват да подклаждат конкретни конфликти и да бутат определени линии. Сезонът изглежда много по-нагласен от обикновено, но манджите са претоплени и с по-антипатични герои. Не са научиха, че манипулирането на събитията трябва да е фино, а добрият подбор на каст е 80% от нужното за да стане шоу и просто трябва да оставят момичетата сами да се изядат. Вместо това гледаме все по бездарни опити за сапунка.

# 140
Мисля, че е грешка, че не развиха малко сюжета с Ивелина. Темата за репродуктивните проблеми става все по-актуална и би ми било интересно един мъж, който иска да има деца, как би подходил в случая. Би ли я отрязал директно, информиран ли е изобщо по темата и т.н.

Това само показва, колко са лицемерни в уж представянето на различни проблеми и типажи.

# 141
За мен щеше да е много режисирано Алек да прояви интерес към Ивелниа.Grinning

# 142
Защо? Стана ясно, че предпочита по-възрастни от него.

# 143
Има ли снимка на това бижу на Надежда? Стана ми интересно. А за този салон, беше пуснато на страницата, че остават малко места, май няма да има свободен достъп.

# 144
Ама Елена от предишния сезон беше интересна, имаше интрига, тук в образа на Маги са създали Елена плюс Валерия плюс Елисавета в едно и е станало едно нищо. Маги е съсредоточена в това, да вземе Алек и не комуникира почти с останалите момичета, явно си чака срещите с него. Скука. И да, ергенът е твърде млад, момче за срещи и купони, не за съпруг. Особено за дами 30+ или 40+ като Ивелина.

# 145
Е, Ивелниа е на 44 ,  а и на външен вид не е атрактивна.

# 146
Ергенът си пада по източени,крехки мацки, а Ивелина има набита физика. Ще му допадне само ако има камион тухли за разтоварване.

# 147
По-скоро не я харесва заради външния вид, не заради възрастта. Колкото и да разправя, че предпочита натурални, всъщност все си избира тези с най-силно изразените корекции.

Това за тухлите беше изключително грубо.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 12:12 от Lilly_85

# 148
  • София
Ама Елена от предишния сезон беше интересна, имаше интрига, тук в образа на Маги са създали Елена плюс Валерия плюс Елисавета в едно и е станало едно нищо. Маги е съсредоточена в това, да вземе Алек и не комуникира почти с останалите момичета, явно си чака срещите с него. Скука. И да, ергенът е твърде млад, момче за срещи и купони, не за съпруг. Особено за дами 30+ или 40+ като Ивелина.

Факт е, че миналия сезон много хора припознаха в Елена своя човек, докато ми се струва, че Магдалена ще е масово нехаресвана. Много показателно е и колко единодушни са мненията до тук, лагери няма, което не е добре за интереса към шоуто. Така става, като се мъчат да нагласят нещата в определена линия - досега са доказали, че не са добри в предвиждането на нагласите на зрителя и не успяват да улучат любимките. Жалко само за похабения Ерген, който за мен наистина е попадение.

# 149
Да, този сезон имаме качествен Ерген и некачествен каст от девойки от гледна точка на шоуто разбира се. Двете най-зрели жени са фаворитки от самото начало, от младите няма силна кандидатура да им опонира и остават битовите скандали със Силви и Христиана. Всъщност Алек може да си хване която иска гърла, не зная защо се е навил да участва ако профилът му е наистина този, който съобщиха в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт