ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 123 183
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 120
Да, за всекидневните полети си права, но да речем, че през сезона може и да има през ден поне.

За Hermes тези чехли са сигурно най-срещаната им реплика, та за Надежда не знам, но Маги имаше още маркови обувки. Не мога от екрана да разпозная дали са реплика или не.
Бяхме миналата година в Родос по време на сезона, полетите бяха по два на седмица.

# 121
Най-сетне ви настигнах.

Благодаря за темата и анкетата. Не ми стигнаха опциите Satisfied Доста моми трябва да си ходят.

За дните на Христиана, които обсъждате, размишлявах и аз. Влизането на момичетата беше два епизода, но се е случило в един ден. Ивелина излезе на 4ти епизод и казва, че е стояла десет дни. Значи от тези десет дни са монтирани 3ти и 4ти епизод. Ако за още 10 дни са заснели кадрите за 5ти и 6ти епизод, математиката пасва.

Определено прави впечатление обаче, че в началото се снима повече, а излизат по-малко момичета. Най-вероятно е необходим мнооого материал, докато екипа се ориентира накъде духа вятъра - кои ще са фаворитките, кои ще са дразнители - те след 7-10 дена вече ясно си личат някои категории.
Ако през първите 2-3 седмици основно снимат и по-малко правят игри и церемонии, след края на предаването ще монтират основно момичетата, които са ключови, а всички от миманса ще бъдат изрязани.

Тези договори, които подписват, доживитни ли са? Няма ли някоя мома от 1ви сезон да се разприказва вече по-подробно? Satisfied

# 122
Не знам за вас, но вече в няколко епизода ми прави впечатление, че Надежда носи дизайнерски дрехи и обувки. Едните ѝ чехли са в порядъка на 600-700 евро. Освен ако не са реплики...
Картини ли продава, инфлуенсър ли е, модел ли е?
И също от къде средства за студио за красота, това е сериозна инвестиция.
На сестрите мисля, че им помага някакъв футболист.
На сестрите майката е сервитьорка в дискотека от много години.До преди година все още работеше в Плаза.Вие имате ли представа с какви  пари си тръгва една красива и обиграна  сервитьорка на вечер -с над 1000лева.При добър късмет ,голяма компания от богати хора-няколко хиляди.Жената е доста строга с дъщерите си и държи много на образованието им.Много са си близки трите и си обикалят по почивки заедно... На Надежда мъжа казаха,че бил богат грък,а може и родителите да са заможни хора. А Магито за 10 години с Иво Кръстев все някави подаръци е получила ,то иначе  за какво  да е с него.

# 123
  • тук и там
Нито Надежда, нито Маги ми приличат на жени, които биха се задоволили с реплики.Или имат богати родители или от  богат любовник са вероятно.Колко печели управител на заведение ми стана интерсено?
Щото демонстрираният стандарт е висок, дори за чужбина, за Бг пък  съвсем..
В Бг общо взето, май само бръмчилки  с богати спонсори могат да си позволят бижута, обувки и чанти от този клас..Е, и богати дами с бизнес, но те определено не са от тях, та..
Аз богати сервитьори не познавам..

# 124
Аз  ще издребня, ама с тоя висок стандарт що не си сложи по незабележими брекети Мадам. За мен е влязла с тях, за да "се прави на интересна" и в някой  момент онеправдана.

# 125
Аз стигнах до заключението, че са били болни. Попадна ми сега видео, в което Християна и Мими се чудят дали Алек не е болен и му казват - мислехме, че те е хванала магията на имението. Дават в този момент Силви, все едно говорят за нея, но според мен са имали предвид някое грипче, което ги е изпонатръшкало всичките.

Аз не разбирам от марки, браво, че сте ги надушили. Но Маги, щом има такива възможности и претенции да си пооправи цвета на косата, че е срамота, моля.

За брекетите - в момента е модерно да си със, пак е демонстрация на стандарт.

# 126
Аз  ще издребня, ама с тоя висок стандарт що не си сложи по незабележими брекети Мадам. За мен е влязла с тях, за да "се прави на интересна" и в някой  момент онеправдана.

С металните брекети ефектът на изправяне е най-бърз, защото те могат много здраво да се натягат и не се чупят толкова често колкото прозрачните такива. Споделям личен опит на носила брекети като възрастна.
Ако знаете каква болка е да ги носиш, не мисля, че някой би си ги сложил само защото е модерно.

# 127
  • тук и там
Ами те докато са там, едва ли могат да избират фризьор,определено не ходят при техният си,  не бих се очудила и ако сами се боядисват..
Та вероятно за това всички са с кофти руси коси..
Маги специално сигурно ходи при някой от известните в БГ, ама там..

# 128
А защо жени с възможности, според вас, участват в такъв формат? Simple Smile
Брекетите са преди всичко необходимост и грижа.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 11:05 от Tsugumi_

# 129
  • тук и там
Нов спонсор, по-възможност даже съпруг. Ако не е Ергеня, то някой по-богат..Аз специално подозирам,че предишните им спонсори са били  малко женени..По-младите пък искат да се набутат в тези среди..
И всяка от тях ще се опита по  един или друг начин да осребри печалба   от участието си в Ергеня..

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 10:59 от Кайсия

# 130
Аз започнах да гледам предишния сезон, но няма да спамя. Само искам да напиша, че кастът този сезон е потресаващ. В смисъл много скука, няма интрига и тези фаворитки Маги и Нани, извинявам се, но са попревтасали за моите разбирания ергенки. Не зная какво искат да внушат на обществото, но просто не ми стоят, сравнявайки със състезанието миналата година, където е имало букет от красиви и устремени, любопитни към живота момичета. От най-различни типажи. Маги и Нани са ми скука, а останалите сякаш са дошли да се показват и да въртят кариера след предаването. Не казвам, че една жена с предишни бракове, минала трийсетте (даже някои се доближават до четиридесетте...) няма право да намери половинката си в живота, но тези точно са ми много изхабени житейски, или това, което се показва от тях е така. Някак отчаяни и готови на всичко. Другите са миманс, дефилират пред камерата просто. С една дума този сезон не струва пред предния.

# 131
Те нямаше да са попревтасали, ако ергенът беше поне на възрастта на Евгени от миналия сезон. Но този е прекалено млад.

# 132
На мнението на milttana съм и аз.
Изглежда все едно, ме се опитали да ни покажат, че форматът е за всички, но не им се е получило. Надежда и Магдалена не играят достоверно, а ако искаха да "раздвижат" възрастовата граница, щяха да покажат повече Ивелина и да я оставят по-дълго. Накрая пак изпаднаха на ниво лош вкус, стил и възпитание. Самите актьори не си вярват, защо да им вярваме ние?! Simple Smile

# 133
Не знам за вас, но вече в няколко епизода ми прави впечатление, че Надежда носи дизайнерски дрехи и обувки. Едните ѝ чехли са в порядъка на 600-700 евро. Освен ако не са реплики...
Картини ли продава, инфлуенсър ли е, модел ли е?
И също от къде средства за студио за красота, това е сериозна инвестиция.
На сестрите мисля, че им помага някакъв футболист.
На сестрите майката е сервитьорка в дискотека от много години.До преди година все още работеше в Плаза.Вие имате ли представа с какви  пари си тръгва една красива и обиграна  сервитьорка на вечер -с над 1000лева.При добър късмет ,голяма компания от богати хора-няколко хиляди.Жената е доста строга с дъщерите си и държи много на образованието им.Много са си близки трите и си обикалят по почивки заедно... На Надежда мъжа казаха,че бил богат грък,а може и родителите да са заможни хора. А Магито за 10 години с Иво Кръстев все някави подаръци е получила ,то иначе  за какво  да е с него.

Майката на сестрите държи на образованието? Не си личи, поне при Памела има яко пропуски. Най-елементарен разговор не може да завърже. Разбирам защо не е имала втора среща с мъж. И майка им с работата си на сервитьорка не им дава кой знае какъв пример. Не омаловажавам професията, но тя е за по-млади. Колко години още може да я работи? Какво следва след това? Търсиш си престижна работа в офис на голяма заплата, а като опит предлагаш 20 години в Плаза?

# 134
Да не бъдем наивни относно марките, които носят.... Ако можеш да си позволиш някои от тях, със сигурност няма :
1. Да си в реалити
2. Да си управител на заведение/Маги/ или нещо си/Нани/
3. Няма бизнесът ти да е салон за красота
4. Няма да имаш лоши корекции
Ако имаш и носиш оригиналните брандове ще:
1. Бъдеш в Порто Фино, Сен Тропе, Марбея или поне Миконос
2. Бъдеш с добре поддържана кожа , коса, почти невидими корекции..
3. Ще имаш Бизнес / с главно Б/ , а няма да управляваш чужд или да откриваш тепърва салон
4. Ще имаш съответното за левъла/ и този на тежките марки/ поведение и отношение към ежедневието.

Донякъде ми харесват двете- Маги и Нани, защото са по- сдържани в поведението си и не "простеят" толкова стилово, като останалите. Не ги харесвам обаче, точно заради това демонстриране на марки, лоши корекции и цветове на коси...
Тренд в света на богатите и известните в момента е деликатната, сдържана маркова елегантност и във визията, и в бижута и обувки, и в поведението и отношенията. Демонстрирането на логота отгоре до долу крещи фалш и парвенющина...важи и за Двете коментирани Yum
Yum

Общи условия

Активация на акаунт