ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 123 159
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 105
Може гръкът да е бил някой богаташ. Знае ли се с какво се е занимавал?

# 106
Може гръкът да е бил някой богаташ. Знае ли се с какво се е занимавал?

Казаха във визитката, че е имал хотел. Ужким вече не работи май. И тез двечките са се "преработили" като Памито, трябва им почивка JoyJoy

# 107
Е, какво търсят Нани и Маги, ни грък, ни мутра има вече. То пък цял живот работи ли се. Grinning

Не успях да изгледам Моника, много глупаво същество, радва се, е не разгърна този потенциал в предаването. Grinning

# 108
Обратът, за който говорят е следният- пускат ни сега въдичка как видиш ли с Маги са се влюбили от пръв поглед, но реално избраницата на сърцето на Алек ще е Нани. Така ми говорят звездите 🫣
Ако е това е бая чакан обрат, дайте нещо по хард😂

# 109
  • гр.Пловдив
Гласувах за ррррр-ъкащото Силви -много ми е неприятна с това самочувствие и като външност Confounded

# 110
  • София
Нищо не пречи например срещите да се снимат, а поканите и коментарите след тях да се правят в последствие без отпадналите. Например 3 момичета ходят до един и същи плаж с Алек една след друга, после се избира най-интересната среща и само тя се излъчва. Това че е по-сложно за монтаж не е фактор, все пак е риалити, в което са наляти много пари. Нормално е да искат максимално материал, а и имат 5-6 месеца след това да се уверят, че няма големи разминавания.

Не знам, странно е. Виктор разправяше, че и той е снимал от 9 сутринта до 4-5 сутринта. Какво толкова снима ергенът, ако няма срещи?

Много неща няма да разберем. Венета от първи сезон заплашваше да си отвори устата, но адвокатите на продукцията ѝ се обадили и я заплашили, че това ще доведе до 5 цифрена глоба и дори съд.

Нали част от срещите се печелят с групови игри? Как ще снимат групови игри и после ще махат отпаднали участнички? Това с разбърканите сцени работи с филм, в който всяка реплика е предварително измислена, но колкото и да са нагласени нещата, става прекалено сложно да се нагоди всяка реакция. Освен това те искат да гледат как се развиват отношенията, което няма как да стане, ако първо се снимат срещите. И нали на срещата някоя се оплаква как през деня се карали, какво станало на предишната церемония. Например Айлин целува Генчо и после той я пита на срещата защо го е направила. Интересна идея, но неприложима.

# 111
Казаха във визитката, че е имал хотел. Ужким вече не работи май.
Работи си хотела или поне страницата му
https://www.stella-hotel.com/
А какво правят двечките там - на лов са за по-едра риба.

# 112
Благодаря за новата тема.
В анкетата гласувах за Барабата - защото ми мутрее. Киара, защото ми е скучна. Милена - защото не е за там. Криси Горджъс - защото се държи повече, все едно е на "Златния кестен". И другата Кристина - защото дори не се сетих коя е първоначално.

# 113
Реших да си пусна “Надкаст” с Моника, докато готвя. Неделчо го нямаше и първата минута от разговора протече по следния начин:

Скрит текст:
Туджаров: Имам една страхотна ергенка, с която да си поговоря днес. Моника, здравей, добре си ми дошла, как си?

Моника: Здрасти. Чувствам се много добре, въпреки че както ти споделих съм малко тъжна, защото аз Неделчо много го харесвам, повече от теб.

Туджаров: Мен не ме харесваш?

Моника: Не те харесвам, но ето падна ми се този, който не го харесвам. Заради преценката ти за хората. Винаги това, което ти мислиш, аз мисля обратното. А пък с Неделчо си съвпадаме.

Мега просташко. Спрях “Надкаст”, няма смисъл да слушам тази жена.
Ако беше продължила, щеше да разбереш, че го казва шеговито. Всъщност е наистина много симпатична и интелигентна, така и не разбрах защо така се е покрила, но и тя го отчита като грешка.

Гръкът на Надежда е имал малък семеен хотел и на снимките се вижда как Надежда работи в него. Един мъж явно трябва да е безработен и бездомен, за да не обвинявате жената до него за златотърсачка.

# 114
Видях, че нищите кой колко време е стоял там. Аз си мисля, че е напълно възможно след отпадане момичетата да стоят в друг хотел докато се съберат няколко и ги пратят заедно да си ходят. Надали през ден качват някоя на самолета. Мои разсъждения.
Иначе гласувах за Теа. Няма толкова просто същество, което във всеки удобен момент гледа да демонстрира уменията си от професията си извън предаването. Видях коментар, че била 'наемна актриса'. Че е наема, наемна е, но надали точно актриса.
Маги ми е брутално антипатична, но не гласувахз а нея, защото всички знаем, че отива на финал. Иначе си мисля, че тя ми е най-противна от всички.

# 115
Защо да е трудно да качат някоя на самолет? Като гледам в Родос има летище. Да не би да пътуват с частен самолет и трябва да попълнят местата, за да не е празен курса? Ще им плащат хотел и храна 3-4 дни, за да се съберат няколко девойки? Не ми се вързва.

# 116
  • София
Аз го продължих докрай разговора с Моника, но не усетих да се шегува, захапваше си го периодично и той се опитваше със смях и други похвати да разчупи обстановката. Въобще не ми хареса Моника.

# 117
Защо да е трудно да качат някоя на самолет? Като гледам в Родос има летище. Да не би да пътуват с частен самолет и трябва да попълнят местата, за да не е празен курса? Ще им плащат хотел и храна 3-4 дни, за да се съберат няколко девойки? Не ми се вързва.
Няма всеки ден полети до София.
Надежда, ако имаше толкова пари, колкото спрягате, по-качествено щеше да се обработи, а с ментета на Ермес е пълно.

# 118
Да, за всекидневните полети си права, но да речем, че през сезона може и да има през ден поне.

За Hermes тези чехли са сигурно най-срещаната им реплика, та за Надежда не знам, но Маги имаше още маркови обувки. Не мога от екрана да разпозная дали са реплика или не.

# 119
Значи, мен само марката и цената на алековите бермуди ме интересува...погледът ми все в тях е прикован, притеглят ме така некак си....Joy
Вълнувам се единствено утре цветово как ще е решен аутфита на Саше...момите хич ги ни забелязвам....Joy

Общи условия

Активация на акаунт