ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 123 150
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 90
Спомням си, че Наум и Тея трябваше да правят някакъв подкаст, интервюта или нещо подобно(свързано с Ерегена), поне така пишеше още в последната темата за Ерген 2. Това случи ли се... изобщо?
Става въпрос за “След церемонията”, качват клипчето веднага след епизода в сайта на БТВ. 10-15 минутно интервю с отпадналата. Засега само Наум води, няма и следа от Теа.
Благодаря, ще погледна, че едвам изгледах досега сериите от сезона и се подсетих😉.

# 91
Хахаха Рачков тази вечер в Капките попиля повечето участнички в Ергена. Сравнението беше гениално. Ххахахаха
Евала

# 92
Ау, да. Представям си вече. Както миналата година Айлинчето беше изпидуркана. Обрат! Разврат! Шок. Шок. Шок.
За мен Габриела трябва да отплава, следвана от ударите на Барбара и под мощната правна защита на Силви.

Казаха ми,че Ваня Щерева била в сутрешния блок и подобно на Наум ,обещала много обрати този сезон😉

# 93
Според Рачков, ако Мерелин Менсън/Дж.Гани/ отиде в Ергена, ще победи, ще измете всички, щото е най- красив…🤣🤣

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 22:46 от ellis

# 94
  • България
Хубаво е, че Туджарката посрещна изповедта на Моника как Моника не го харесвала без да се муси. Съчувствам му, влезе в ролята на Ергена без да е ергена.

# 95
Тя се пошегува. Затова Туджаров не се засегна.

# 96
  • България
Дано са се наговорили.

# 97
  • София
Беше интересно това с 22-та дни на Хриси. Точно си ги е преброила вярвам. Интересно реагираха и Надкастърчетата Smiley  даже коментираха дали да го оставят Stuck Out Tongue Winking Eye малко като спойлер дойде, от кухнята на едно риалити, как се снима и т.н.
Някой писа по-рано, та и на мен ми се върти тази мисъл - дали първите дни не снимат срещите (да речем почти всичките за десетина дни).
После започват  снимките за церемониите и за това са толкова дълги - може би "нагласят" спрямо вече заснети събития( коя е с роза от срещата или разни др. детайли)

Аз от гледна точка на разходите така ги групирах Joy Да не тичат екипи и камери из Родос всеки ден на различни места и резервации в ресторанти 2 месеца и наеми лодки  и ала бала, амииии.... скъпо ми се вижда. Аз ако давам парите това задължително го събирам в пет до седем дни мах. После монтажистите да му мислят.....Stuck Out Tongue Winking Eye

Все още харесвам Маги.
От скоро симпатизирам и на Нани.

За другите все още съм пас.

Чуденка ми е, как за бога ще "извадят" Миленка от предаването, дано са го помислили добре. Hands V

Е нали като изгонят някоя, после трябва да я изрязват / да не излъчват кадри с нея? А и снимат реакции след срещи, настройват се срещу някоя, защото Ергена много я кани. Нещата си имат последователност. Такова рязане и нагаждаме е много по-сложно и скъпо от това нещата да си следват естествения ред. А и все ще изпуснат някой кадър и всичко ще проличи.

# 98
Е нали като изгонят някоя, после трябва да я изрязват / да не излъчват кадри с нея? А и снимат реакции след срещи, настройват се срещу някоя, защото Ергена много я кани. Нещата си имат последователност. Такова рязане и нагаждаме е много по-сложно и скъпо от това нещата да си следват естествения ред. А и все ще изпуснат някой кадър и всичко ще проличи.
Нищо не пречи например срещите да се снимат, а поканите и коментарите след тях да се правят в последствие без отпадналите. Например 3 момичета ходят до един и същи плаж с Алек една след друга, после се избира най-интересната среща и само тя се излъчва. Това че е по-сложно за монтаж не е фактор, все пак е риалити, в което са наляти много пари. Нормално е да искат максимално материал, а и имат 5-6 месеца след това да се уверят, че няма големи разминавания.

Не знам, странно е. Виктор разправяше, че и той е снимал от 9 сутринта до 4-5 сутринта. Какво толкова снима ергенът, ако няма срещи?

Много неща няма да разберем. Венета от първи сезон заплашваше да си отвори устата, но адвокатите на продукцията ѝ се обадили и я заплашили, че това ще доведе до 5 цифрена глоба и дори съд.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 00:20 от Lilly_85

# 99
  • Вестерос
Доколкото помня са имали по един почивен ден от седмицата, когато не се снима.

# 100
  • София /Абсурдистан
Какво толкова снимат по 20 часа  дневно?

# 101
Не знам за вас, но вече в няколко епизода ми прави впечатление, че Надежда носи дизайнерски дрехи и обувки. Едните ѝ чехли са в порядъка на 600-700 евро. Освен ако не са реплики...
Картини ли продава, инфлуенсър ли е, модел ли е?
И също от къде средства за студио за красота, това е сериозна инвестиция.
На сестрите мисля, че им помага някакъв футболист.
Дори да оставим дрехи и обувки, (повече слушам, отколкото да гледам), но в края на последния излъчен епизод бях страшно удивена, когато случайно видях, че Надежда е със страшно скъпо бижу с цена 30 - 40 000 $ ! Тук имаше предположения, че е менте, което е възможно, но тази жена не ми изглежда (за сега) от носещите ментета. Дори богати хора трудно могат да си позволят колие като нейното, та и аз се зачудих от бившия си мъж ли има такива възможности...струва ми се абсолютно невъзможно сама да постига стандарт, който да й позволява такива харчове. Не й броя парите, просто ми стана интересно, сумата е много сериозна.

# 102
Надежда със сигурност има пари. Дали са от развода или от родителите ѝ - не знам, но тя е тунингована отвсякъде (което не е евтино), има скъпи вещи, отваря собствен бизнес, гледа дете. Това не се постига за няколко години на една HR-ска заплата.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 12:12 от Lilly_85

# 103
  • София
Благодаря за темата! 🌹
Гласувах за сестра Габи. Много ми е неприятна.

# 104
И Маги и Надежда ги загледах със скъпи обувки. Даже бяха с еднакви чехли Hermes в различен цвят в един от епизодите. Маги беше и с Prada както сте забелязали. Колието беше Van Cleef & Arpels. Ако виждахме и чанти вече съвсем щеше да си проличи каква е разликата в стандарта им на живот. Общо взето те двечките демонстрират най-полиран вид, да им се чуди човек какво търсят там.

Общи условия

Активация на акаунт