ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 709
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 115
Викито и ортодонтията няма да я спаси. Най- много да стане незабележима. В момента се набива много яко на очи заради зъбите и грозните устни, но ако ги оправи поне няма да прави отрицателно впечатление. Без да я обиждам, но на мен ми прилича на ромка.

# 2 116
Това че другите са злобни, не прави Надя и Йоана по-малко злобни. Такива са. На Силви постъпката също беше грозна.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:46 от Lilly_85

# 2 117
На тия девойки трябва да им вкарат татуиран батка и тогава може и да се заинтересуват от него.

# 2 118
За мен първо е ортодонтията ..не избелването. Какво да им избелва на тия издадени напред зъби?
Критика няма тук,  кой както се е родил..но да не го коригираш това, не го разбирам..а да мацаш отгоре жуки, избелване...ми няма с джуки и избелване да се копигира това...

Нямам намерение да споря, но мисля, че не ме разбра.
Напълно съм съгласна, че се нуждае от лечение и това трябва/трябвало е да бъде приоритет.
Но в момента най-фрапантното за мен във визията ѝ са тенът, устните и цветът на зъбите.
Тенът ще избледнее (ако е от солариум), устните могат да се разградят за един ден и зъбите да се избелят, за да изглежда с една идея по-добре, докато тече процесът на лечение.

# 2 119
За тена на Виктория някоя от участничките каза, че била на 4-5 морета преди снимките и затова била толкова тъмна. Явно в БФС им дават доста отпуски. 🙄

# 2 120
Хайде да я оставим малко Вики, че сигурно не може да спре да киха. За не особено привлекателна персона (и като характер) е доста обсъждана тук. В което и предаване да е Вики, няма да е незабележима според мен. За разлика от Васка да речем.

# 2 121
Тенът и е последния проблем. Чудя се обаче как са я допуснали до предаването. То е ясно, че няма да завладее сърцето на ергенът и най- много да отнесе подигравки за външния си вид.

# 2 122
Коте_моте, мисля че отговори сама на въпроса си. 😁

# 2 123
Това че другите са злобни, не прави Надя и Йоана по-малко злобни. Такива са. На Силви посръпката също беше грозна.
Именно. Защо точно те са демонизирани? Другите не падат по-долу с малки изключения.

# 2 124
А очите на Виктория защо се разминават така, когато примигва. На какво може да се дължи това и как се коригира, ако изобщо се.

# 2 125
На тия девойки трябва да им вкарат татуиран батка и тогава може и да се заинтересуват от него.

Да, и Християна щеше да поседи повече, че Алек не бил неин тип, а харесвала татуирани батки. Само едно не проумявам -гледахме я как се налива и се държи като бабаит и в Тикток масово и пишат, че заради нея гледали предаването. Кога станахме такова извратено общество да се възхищаваме на просташки и пиянски изцепки и то от жени. Тези жени стават майки и после се чудим защо хлапетиите карат дрогирани и дишат балони. Аз съм в потрес.

# 2 126
Коте_моте, мисля че отговори сама на въпроса си. 😁
Да но това е жестоко! Това може да има последици за нея. Тя обаче има самочувствие на мис Вселена.
Колкото до Надя и Йоана не мисля, че са по- зле от другите. Дори Йоана ми е леко симпатична.

# 2 127
Именно. Защо точно те са демонизирани? Другите не падат по-долу с малки изключения.
Не мисля, че някой ги демонизира - и други момичета са отнасяли жестоки критики за поведението си. Дори анкетата в темата е показателна - най-много гласове за изгонване имат Габриела и Барбара, точно заради злобата си.

# 2 128
Продуцентите определено направиха всичко възможно да не харесваме и Надя, и Йоана. Особено Надя. Затова не заемам страна в този конфликт. По-неприятна ми е Габи, защото имам чувството, че би набила някого.

# 2 129
Обективната истина няма как да я знаем. На нас ни показват това, което решат - може да е много изопачено и извадено от контекста, но в крайна сметка предаването има някаква сюжетна линия и гледат да поддържат интригата. Освен това всеки има различни очи за нещата и ситуациите се тълкуват по много начини. За мен лично, Надя е изключително злобна. Йоана не чак толкова, но на нея ѝ падат акциите покрай приятелката ѝ. Има и други, които не им отстъпват - Габриела, Силви, Виктория. Дразнителите този сезон са много повече, отколкото приятните.

Общи условия

Активация на акаунт