ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 665
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 145
Ами хвана ме, така е. 😁

# 2 146
  • Stockholm
Моята финална петица -Маги, Катето, Нани, Йоана и ...не мога да намеря пета Joy

# 2 147
То и аз затова ги плюя Joy

# 2 148
Един ден ми беше случно и бях писала на някои от момичетата в ИГ… Ей така, тъничко да ги бъзикна. 😂 Отне ми малко време да разбера отговора на Силви. Няма запетайки, слага главни букви там, където не трябва да има… Иначе мило ми отговори де, но малко се втрещих.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 22:38 от Lilly_85

# 2 149
И аз съм убедена, че няма как да влезе в СУ. Не че като имаше изпити там не са попадали подобни типажи, но е голяма рядкост и то основно в потока платено обучение или задочно.

# 2 150
Цитат
Силви наистина сякаш не приема промяната. На снимките си преди 11-12 години изглежда по абсолютно същия начин. Същите грим, вежди, прическа, стил на обличане, излъчване. Единствената разлика е, че вече се появяват първите бръчки, иначе е 1 към 1. Не знам как може жена на 30 да се носи по същия начин, по който като е била на 18… Но щом се харесва.

Лошото е,че тя на 30 не изглежда като на 30 ,а на 40 и не искам и  да я мисля ,много е скопена емоционално и иамм чувството,че е бомба със закъснител..Юррррист,адвокат,консулт,ама има и по-важни неща от това ...емоционално закостеняла е ,с високо самочувствие и имаща претенции да е все на 30 ..,но тя реално не е щастлива и по нищо не й личи !
Силвето изглежда като провинциална учителка, която на всичко отгоре е и стара мома.

# 2 151
Криси сценаристката е готова да замести Щерева следващия сезон. Дори първият коментар под поста е “Това звучи като интро за турски сериал”. 😁
Скрит текст:
Но пък си е избрала най-хубавите кадри.
Най - фотошопнатите май май.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 22:56 от Maeve

# 2 152
  • гр.Пловдив
Тази Горджис ли е каква е -на тяло 45-50кг е забочена една голяма тиква/диня като глава  и имам чувството,че всячески й тежи и иска да й олекне ,ама няма..Smiling Imp

# 2 153
И Криси Горджъса, и Маги, и Виктория ще изглеждат в пъти по-добре ако качат няколко килца. При Криси ще се пооправи съотношението глава-тяло, а другите две няма да изглеждат толкова изпосталяли и гладни и ще им се понапълнят и подмладят лицата.

Силвито наистина е с много ретро стил, но по-големият проблем е втренченият немигащ поглед ала Волен Сидеров.

# 2 154
Силви няма самочувствие. Цялото това самоизтъкване е точно за да скрие това. Няма и самоусещане..всъщност тя не знае коя е. Тя не знае кое е силата и, не знае, кое и е ценното и затова ни замеря с неща, за които си мисли, че са  най-важни. Както писах има тотално разминаване между действия и изявления. Откъм действия тя е сила. Скри им шапките със самообладание. Не си изпусна нервите, защити се блестящо. После единствено тя реагира адекватно на оная игра с пайовете и отказа да участва. Но когато дойде нейния ред да забие пая тя беше най-внимателна и загрижена да не нарани, въпреки, че нея я бяха нападали...държи се достойно, не одумва, не сплетничи, не участва в интриги...Единственото, с което дразни са заучените щампи, които си мисли, че я утвърждават. А това, че има старомоден вид- ми тя е троен козирог все пак. За мен Силви е качествен човек но дори и тя не го знае.

# 2 155
Силви не е лоша, но някои неща при нея не са на център.

# 2 156
Най-приятното и хубаво нещо от целия епизод беше Силви с хармониката Notes

Очаквано и нормално Алек (или продукцията) остави последни и без рози момичетата, които го натовариха, говорейки прекалено много за останалите, при това в тяхно отсъствие и онези, към които има подозрения. Валерия, колкото и да се държа отвратително, когато говори с него не спомена никоя друга, а се извини и обясни единствено за себе си, което беше добър ход от нейна страна. Със сигурност не й е лесно, но у мен все пак остава усещането за манипулативност и привиличане на внимание. А на Алек не му трябваше много и се поблазни да утеши с целувка красиво момиче като нея. (Макар на мен да ми харесва само с грим и прическа, при това не винаги).

Бих харесала Надя и Йоана, но не съм забравила как и те двете злобееха срещу Силви.

Украинката ми прави по-скоро добро впечатление, а и с по-тънки и светли вежди изглежда направо преобразена.

Виктория има огромно наранено его и не мисля, че е любов при нея, по-скоро фиксация...

В общи линии скучен епизод и очертаващ се скучен сезон Sad  Просто не виждам вълнуващи главни персонажи... и не знам какво изобщо би могло да спаси това предване, камо ли пък да вярвам на думите на Ваня Щерева, че е имало някоя като Елена, която да раздвижи сюжета. Ако са заложили на кон като Маги (pun intended), то отново не познаха... както и миналия сезон с Валерия и Евгени Smirk

# 2 157
Това че другите са злобни, не прави Надя и Йоана по-малко злобни. Такива са. На Силви посръпката също беше грозна.
Именно. Защо точно те са демонизирани? Другите не падат по-долу с малки изключения.

Укроти се тя след пайовете и забравихме как въртеше очи и изпадаше в радостно оживление като е нападнат някой или паднал духом. Сещам се как доволно следеше реакциите на Маги, когато Кристияна я провокираше. Това, че бързо промени поведение говори добре за умствения ѝ потенциал, но промяната е в следствие на обстоятелствата. Там, отдолу, си дреме злобарчето и чака своя час.

# 2 158
В живата на Силви със сигурност има травма, която я е затворила в капсула на емоционална непробиваемост. Но не сме я чули и предполагам няма и да я чуем да се крие зад травмите си и да печели евтини дивиденти.

# 2 159
В живота на всички ни има травми и за всеки неговото си е най-значимо. Така че това дори няма нужда да се коментира. В Силви аз виждам злоба, нереални претенции и криво разбиране за света около нея. И не съм съгласна, че е направила правилното нещо, като си е тръгнала от играта. Трети сезон е, не първи - вече знаем, че има такива игри. Борбата в кал миналия сезон беше също толкова унизителна, ако не и повече. Да беше отишла в “Стани богат” като не е готова да си изпълни ролята.

Общи условия

Активация на акаунт