ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 552
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 460
Няма лошо пък и някой да се опълчи на продукцията и въпреки сакнциите да покаже характер.

# 2 461
Аз мисля, че тя усети, че си е направила груб майтап. Дали заради реакцията на Надя, дали пък заради нещо друго. И после някак си търсеше утвърждение от страна на другите, че не е кой знае какво. Затова го и разказа няколко пъти с различни версии. Само едно от момичетата ( като изключим противниковия лагер)  ѝ каза, че е прекалила. Ако не се лъжа  - Екатерина. Колкото и да не ми се иска да го призная, май руското и украинското момиче ще се окажат най-добре възпитани.

# 2 462
Аз мисля, че тя усети, че си е направила груб майтап. Дали заради реакцията на Надя, дали пък заради нещо друго. И после някак си търсеше утвърждение от страна на другите, че не е кой знае какво. Затова го и разказа няколко пъти с различни версии. Само едно от момичетата ( като изключим противниковия лагер)  ѝ каза, че е прекалила. Ако не се лъжа  - Екатерина. Колкото и да не ми се иска да го призная, май руското и украинското момиче ще се окажат най-добре възпитани.
да, Мария как се хвърли в дълбоки води... Като искаш Ергена, правиш всичко. С грим, без грим.

# 2 463
Лъвица детска градина е отвсякъде, всеки сезон по-зле и по-зле стават девойките. Ама те, продуцентите, това и търсят. То си е Биг Брадър това предаване- по-голямата част им гледаме махленските скандали.

Алек не знам до колко е информиран, но ако знае и 50% от случващото се трябва да изпидурка половината набързо. Добре че Християна я разкара бързо, в миналите сезони такъв тип персонажи по-дълго се задържаха.

# 2 464
Христиана тя си влизаше в роли, пред Ергена гледаш един човек, пред момичетата - друг.
 За пръв път виждам психолог, който си използва знанията, за да тормози хора. Обикновено са по-съчувствени и помагащи хора. Нещо не е наред там, не знам какъв живот е имала, сигурно там се крият причините, май баща диполомат имаше?

# 2 465
Всеки е съпричастен към несгодите на Валерия и към ПА. Обаче тя колко е съпричастна към собствените си проблеми. Човек в нейната позиция трябва да си обръща внимание на здравословните навици, а не да живее все едно морето му е до колене, а пък после рев сълзи, ред сополи.

# 2 466
  • България
Аз мисля, че тя усети, че си е направила груб майтап. Дали заради реакцията на Надя, дали пък заради нещо друго. И после някак си търсеше утвърждение от страна на другите, че не е кой знае какво.

Как наричате хвърляне на мръсен парцал по друг човек груб майтап? Това е абсолютно недопустимо, нехигиенично, просташко, уронващо достойнството действие дори в ТВ шоу.

# 2 467
Това е абсолютно недопустимо, нехигиенично, просташко, уронващо достойнството действие дори в ТВ шоу.
Няма такова правило както се вижда още от зората на твшоутата.

# 2 468
За мен Валерия беше искрена с Алек. Извини се искрено, разказа му не в пълни детайли за прислужническата си роля, защото я досрамя и сподели това за майка си, защото й е истински проблем и го осъзнава. Не мисля, че злоупотребява с трагедията си. Дори напротив, повече трябва да говори, за да я преодолее.
Не ми хареса как Йоана отиде специално, за да клюкари и да топи. Могат да си изговорят тези неща с Валерия и Надя. Типично зубърдко поведение е тяхното с Надя. Да не говорим, че Йоана доста обмисляше и си мереше приказките. Хич не харесвам зубърки, които не могат да се аргументират пред участниците в конфликтите и тичкат при госпожата, за да дърпа тя ушите на лошите. Йоана защо не каза на другите прислужници, че е тъпо да ръфат грейпфрутите и да пият от водата на шефките. Някой да ми обясни защо 😎😎😎

# 2 469
Е, айде бе, да не сме в кабинета на психолога, че да си решаваме травми по телевизията, че и някой да трябва да се съобразява с тях? Йоана също спомена, че е изгубила родител. Много хора са. Всъщност, на всеки се случва в един момент. Да, малка е, но това не означава, че поведението 'и трябва да се толерира, то със съжаление цял живот ще си откара. Всеки носи отговорност за действията си.

# 2 470
Всеки е съпричастен към несгодите на Валерия и към ПА. Обаче тя колко е съпричастна към собствените си проблеми. Човек в нейната позиция трябва да си обръща внимание на здравословните навици, а не да живее все едно морето му е до колене, а пък после рев сълзи, ред сополи.
Въобще не съм съпричастна аз!

# 2 471
  • София
За мен Валерия беше искрена с Алек. Извини се искрено, разказа му не в пълни детайли за прислужническата си роля, защото я досрамя и сподели това за майка си, защото й е истински проблем и го осъзнава. Не мисля, че злоупотребява с трагедията си. Дори напротив, повече трябва да говори, за да я преодолее.
Не ми хареса как Йоана отиде специално, за да клюкари и да топи. Могат да си изговорят тези неща с Валерия и Надя. Типично зубърдко поведение е тяхното с Надя. Да не говорим, че Йоана доста обмисляше и си мереше приказките. Хич не харесвам зубърки, които не могат да се аргументират пред участниците в конфликтите и тичкат при госпожата, за да дърпа тя ушите на лошите. Йоана защо не каза на другите прислужници, че е тъпо да ръфат грейпфрутите и да пият от водата на шефките. Някой да ми обясни защо 😎😎😎

Защото с прости хора е безсмислено да се обясняваш. Йоана вече пробва веднъж. А сама срещу трите горгони нямаше много какво да направи. На мястото на Надя, още веднага щях да кажа на Алек за парцала. Баш ще си мълча и ще оставя някакви простакеси да се вихрят, та да не ме обявят за зубърка, да бе Joy Някой може да се опитва да набива на жертвите срам, та да стоят и мълчаливо да търпят, ама на мене тея не минават.

Валерия щеше да е искрена, ако му беше разказала колко се е забавлявала, и как е размятала парцала... спестяването на подробности не е искреност.

# 2 472
До колкото помня от промото на 1-ви еп.нов скандал ще се заформи между Теа и Барбара,а Валерия ,Пам,Мария ще си имат индивидуални срещи.Аз се чудя на Киара защо не се изявява като певица там-далече съм от мисълта,че е там заради Сашко.В предишните сезони колежките й си  се презентираха...

# 2 473
Само на мен ли ми се струва, че Надя прилича много на Натали Портман?

# 2 474
Пропуснах едни 40 страници , обаче исках да споделя , че ме изненадва финалната петица-ако са верни спойлерите. За главните претендентки е ясно, ама останалите уж са Йоана, Надя и Валерия , като последната не се понася с останалите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт