ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 222
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Аууу, изгледах промото. Довечера ще гледаме зле скалъпена версия на Роки. Долф срещу Силвестър.😂

# 346
Мими Шуши много ме забавлява. Обичам хора, които не се взимат насериозно. С два развода какво да прави жената, освен да се позабавлява на свой гръб? Grinning

# 347
Мими Шуши много ме забавлява. Обичам хора, които не се взимат насериозно. С два развода какво да прави жената, освен да се позабавлява на свой гръб? Grinning

Шушито според мен тази седмица ще ходи да си търси нов мъж в реалния свят Grinning

# 348
Аз ще направя последно включване по темата за ''лошата'' Надя и извъртането.
Тук, конкретни потребители, са живото доказателство, че към днешна дата, хората казват на ябълката-круша. Ето така се ражда лъжата и набедяването. Тук успя да се вмени, че Надежда била оплюла мъжа си. Надежда не оплю бившият си мъж нито веднъж. Това, което тя се опита да каже, е че се е чувствала притисната от неговото семейство, което не е спирало да се бърка в техните отношения и в отглеждането на детето й. Често срещано е семейните отношения да се развалят точно поради тази причина. И няма как да знаете бившият й съпруг също в какви отношения е с роднините си. Това да имаш доминантни майка и баща, които да се мешат в живота ти, не е изключение, случва се и даже не е задължително да си в добри отношения с тях заради това. Надежда е казала точно две думи, които са много далеч от оплюването.
Ако трябва да сме съвсем коректни, каза, че мъжа й не е застанал на нейна страна, а е подкрепил родителите си. Вие решавайте дали го е "оплюла" или не.
Предполагам, знаете, че не е ок да се коментират потребители на темата. Коментари само за участниците в тв продукцията.

# 349
Мими е симпатична, но съм на обратното мнение конкретно за разводите - прекалено се лигави.

# 350
Явно след втория развод човек по-лежерно приема нещата и не чувства за нужно да се оплаква и демонизира бившите и свекърите по ред на номерата. То ще е смехотворно просто, ако започне да си излива горчивината като останалите, все едно сефте ѝ се случва.

# 351
  • София
Аз едно не разбирам - двойния стандарт.
Значи, ако една жена е красива и злобна я мразим, ако е грозна и злобна я съжаляваме, че то видиш ли, било защитна реакция. Хубавите нямат право на защита, така ли? Тях може да ги наричат глупави, повърхностни, секс играчки, неподдържани, нереализирани, ама нищо?
В анкетата гласувах за Теа и Силви, понеже не са на център и двете и много ме напрягат, за Магдалена, понеже не ми харесва, въпреки че е ясно, че няма да стане, за Виктория, която за мен е една хитра и обиграна лисица, а не срамежливо и наранено от липса на обич крехко създание, и за Мария, защото ми писна, ама яко ми писна от появата на рускини и техни производни във всеки формат, повръща ми се от тъпата им "руска школа", от гадната им обиграност по отношение на мъжете и от тихата, но забележима надменност, която демонстрират спрямо останалите жени. Точка!

Аз гледам причината за злобата. Има много хора, озлобени от лошо отношение, и много злобни, защото смятат, че са нещо повече от другите, на база физически вид, сила, пари или каквото там им е дошло на тепсия. Двете неща за мен са много различни. Не всички от едните, нито от другите, са автоматично такива, разбира се. Ето, Пам миналия сезон, която си имаше проблеми с външността, беше злобна, защото смяташе, че светът й е длъжен, и никога не съм я подкрепяла. Разбира се, в даден момент, независимо от причините, когато резултатът се изравни, става все тая, но за някои мога да имам повече съчувствие, поне до даден момент.

# 352
Моят мъж, който също не гледа, разбира се, най харесва Мими Шуши, съответно мен тя най ме дразни Joy

# 353
Шуши не ми пречи, но беше първа приятелка със Сливата. Та си и имам едно наум.

# 354
Как ще приемеш развода си, може би не зависи от броя на разводите, а от човека. Мими си е Фифи Перото като я гледам и сигурно не е седнала да реве и в деня, в който е разбрала, че ще се разведе за втори път. Тя просто изглежда "над нещата". Има жени, които с лекота се женят и развеждат n-брой пъти. Не ги разбирам, но да, има такива.
Габриела може да е всякаква, но ако мен някой ме изплеска в лицето с торта, уж "на игра", с такава сила, не обещавам, че ще се въздържа дори и пред камерите, които снимат предаване. Ще трябва здраво да ме държат... А тя що годе се въздържа, даже тонът и е по-спокоен от този, който бих произвела аз в такава ситуация. Изобщо, продукцията, съвсем целенасочено и с користна цел, им организира безброй поводи за скандали.

# 355
  • София
Чий го дири вътре ли?Ами същата причина поради, която много родители са се "грабнали" за чужбина за по-добро бъдеще и оставят децата на другият родител или баба и дядо,но и за по-дълго от Нани(два месеца)Ако пък срещне любовта още по-добре за нея.Детето беше постната тук преди дни,нито е на 5 години, нито изглежда травмирано.
Аз за първи път чувам за травма "изоставяне" при баба,дядо ако някой от тук се е чувствал така съжалявам,но моите спомени са други и аз съм отгледана от баба и дядо,а сега за съжаление няма и за две минути не за два месеца на кой да оставя моите хубостници,хич нямаше да ми е неудобно,че някой и лоша майка да ми казва.

Аз си спомням как веднъж като малко ме натириха при баба и дядо, въпреки ревовете ми. И как веднъж мама се забави да ме вземе от училище и много се изплаших. Тогава не се чувствах добре, сега осъзнавам, че тези "травми" са част от израстването, обособяването като личност и свикването, че можем да се справим и без мама. Че прекалено много 40-годишни деца се навъдиха, дето мама не смее да ги изгони от детската стая. Между другото, от пребиваването на село са ми едни от най-хубавите детски спомени.

Дали решението на Нани е най-правилно спрямо детето й, дали всяка дума й е на място, няма еднозначен отговор. Всеки има различна чувствителност, и родител, и дете. На мен жената засега ми прави добро впечатление, не мисля, че се е изложила (а то в Ергена е трудно да не се), нито че е казало нещо чак толкова неприятно за бившия си. Не смятам, че детето ще е травмирано, нито че тя е лоша майка.

# 356
Две думи каза Мери. Надежда каза повече.
Алек също е от голямо семейство и работи в семейния бизнес. Дали и там ще се задушава
Ами, като видяхме свекито от промото като нищо ще се задушава.

Мисифу,съдиш по себе си и твоята травма за детето ѝ.Това, че ти имаш лоши спомени не означава, че това дете е изоставено, както се изрази и изпитва същото което и ти някога.Също както и аз имам прекрасни спомени за времето с баба и дядо,не означава задължително ти и други с твоята травма да трябва да сте като мен.Хора различни,в някои случаи като от тези дни по новините за детето записало баща си да бие майка му е по-добре при дядо и баба.
А бащата той отговорности няма ли или само на Надежда се полагат?
Някой наистина ли мисли,че свекървите и бившият ѝ ще гледат предаването за да чуят дали ги оплюва? Те сигурно и български не разбират.

# 357
Не знам дали е за спойлерите, но то не е спойлер, а информация за Мимито, за всеки случай в скрит текст

Скрит текст:
Оказахме се с общи познати. Мимито си има връзка, която е още от преди да се разведе и си продължава и до ден днешен.

# 358
  • тук и там
Брех, Нани оставила детето за два месеца при баба му, или бащата-викайте социалните!
Не виждам какво толкова е направила Нани-предполагам,че така или иначе детето прекарва голяма част от лятото в Гърция, при бащата(зависи как са се договорили при развода).И на бабата да го е оставила, пак не е драма. То ще речете че в приют или сиропиталище  го е захвърлила това пет годишно..

# 359
Явно след втория развод човек по-лежерно приема нещата и не чувства за нужно да се оплаква и демонизира бившите и свекърите по ред на номерата. То ще е смехотворно просто, ако започне да си излива горчивината като останалите, все едно сефте ѝ се случва.
Е, сега, от едната в другата крайност.
Не ми харесва лигнята й по темата. Изглежда ми повърхностно и самозалъгващо се. Не ми допадна подхода й по въпроса с имената на децата. Бих очаквала друг тип отношение от жена с 2 развода.

Общи условия

Активация на акаунт