ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 138
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 375
Е явно няма да е детски клуб

# 376
  • тук и там
И на мен Мери ми е забавна, но когато не е в лагера на шушитата. Нея нали я слагат при дърти-кърти, тогава е забавна. На коктейлите, като седне до някое от шушитата и вече не толкова. То и тя , горката , не знае от кои е, и играе по принуда и за двата лагера. По симпатии е към шушитата, на игрите я слагат при дърти-кърти.
Украинката ми прилича на една моя позната, която имаше проблеми с щитовидната жлеза-мисля Базедова болест. Ще е добре да си я види, като излезе от предаването, за всеки случай..Може и прородно така да са и изцъклени очите и да е толкова слаба, но може и да изскочи проблем с жлезата.

Нани с тази уста сега, прилича на Шармина..

# 377
Ами на Нани устата и няма как да е като на последната снимка , защото е с филтър от инстаграм.

# 378
Странно ми е защо се изписаха толкова страници критики точно към Надежда, като тя до сега е една от най-нормалните участнички там. Държи се на ниво, не са я показали в лоша светлина, другите момичета  до сега нямат нищо лошо да кажат за нея... Жената буквално си съществува и вие й се дразните.

# 379
За какво да пишат хората...освен за участниците. Що тоя, що оня...ми щото са вътре, значи можем да пишем за тях.
Сал за бермудите на Саше ли е политкоректно да се пише...объркаФ се вече и аз....
Надежда мълчи за това изглежда умна. Изглежда казвам. За детето не можело, за чехлите й не можело, за жуките й не можело, за носа й не можело...за кое   уа, може да пишат хората Joy

# 380
Надежда за мен има много приятна аура, излъчва много силна женска енергия, усещам я като благ и топъл човек. Очаквам образът да се разгърне още, но да си остане положителен герой. Аз и симпатизирам, някак  и вярвам и не усещам фалш и преиграване от нейна страна.

# 381
Странно ми е защо се изписаха толкова страници критики точно към Надежда, като тя до сега е една от най-нормалните участнички там. Държи се на ниво, не са я показали в лоша светлина, другите момичета  до сега нямат нищо лошо да кажат за нея... Жената буквално си съществува и вие й се дразните.
Е, то и Васка я разчекнаха, че била злобна, глупава и по-добре да не си отваряла устата, та за Надежда ли няма, дето има синхрони и дава хляб за коментиране?

# 382
Щом е влязла в шоОто...е на масата за обсъжданията. Факт. Какво се чудат някои, не знам...да я гледаме може ли, или как..не е прилично Joy...за една прЕателка питам, аз те го гледам тоя буламач защото Satisfied

# 383
Тук, в едно сайтче, някакви други сметки за годините на Маги са направили
Скрит текст:

# 384
По-скоро края на лятото трябва да стане на 37 Маги.

# 385

'Щото търсят конспирация, под вола теле, от 9 села вода ще донесат, само и само да се намери да се захапе най-положителния участник до момента. Ама едно е да коментираш кой какви джуки си е направил, кой как се държи в предаването, ама друго е да даваме оценки кой колко добър родител е, на база едно участие в някакво предаване. Много експерти по детско развитие има тук, та трябваше да я захапят все за нещо, иначе няма да си легнат спокойно. В днешния епизод Надежда ще целуне Алек, та сега ще имат храна да й сипват още, що му се е нахвърлила.

# 386
Не знам за Надежда/ на мен ми допада/, но тази Киара има такова лигаво поведение, че ми идва да счупА тоз Телевизор като я дадат. В ИГ какви коментари имаше колко мъже е минала из София- та започвам да им вярвам. А Нани сигурно не е така хрисима както изглежда, но пък до момента има съвсем адекватно поведение за разлика от другите. Устните и са що годе добре в сравнение с на другите вътре. Просто на мен ми изглежда като по-възрастна жена, а не като жена за Алек - тя си е по-голяма, но някак много по-зряла от реалната и възраст изглежда.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 16:19 от Lotus32

# 387
Ако 2006та е била на 19, значи е родена 1987ма. Тоест през 2024та става на 37. Предаването е снимано през 2023. Това сайтче явно не може да смята.
P.s. направих по-голямо журналистическо разследване от този сайт и ми отне 5 минути. Маги е родена през август според постове в инстаграм. Мис Варна 2006 се е провел през септември, от тогава са новините, щом гугълнеш конкурса. Тоест да, 1987а трябва да е родена.
Тук, в едно сайтче, някакви други сметки за годините на Маги са направили
Скрит текст:

# 388
Ще се почват да се докладват негативните мнения за Надежда като  гледам. Почна се от деликатните забрани Нани да ѝ се вика… освен предаването негледаемо, явно и темата ще стане нечетима.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 16:15 от Танчитка

# 389
Погледът ми, когато Маги каже на Алек, че ѝ “спира дъха”

Общи условия

Активация на акаунт