ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 278
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 270
  • На Изток от Рая
За сега само сладолед съм ги виждала да ядат, ама вдигнаха левъла с марката😀. Още е рано за луканки и суджуци, много народ са, няма да стигне за всички

# 271
Леле, каква злоба и то срещу човек, който не е показал нищо лошо в предаването. Много знаете вие дали няма уговорка с продукцията да си чува детето, щом така яростно подчертавате крехката му възраст, ама не си давате сметка, че точно заради това, е напълно възможно да е направен компромис.
Каква лоша майка, вие представяте ли си? Оставила си детето за месец-два на баща си или бабите си, или и при двете...

# 272
  • Някъде там...
Някой питаше Габриела кога е спряла да се състезава. 2014 г. последно е участвала в държавни първенства по плуване за девойки на15-16 г. Габриела Иванова, плувен клуб ЦСКА. Основна дисциплина - бруст.

# 273
Има Чакалкаст с Александра от е1. Спрях го по средата, не гледала и тя телевизия от 15 години. Оплю ‘Къщата на инфлуенсърите’, интересно дали щеше да говори така, ако я бяха представили в добра светлина като в Ергенът. Толкова я защитавах като участваше в сезон 1, но все повече разбирам, че има него противоречиво. В Къщата даже ми се струва, че прикри доста от характера си.

Аз съм убеден, че тая се е намърдала с някви връзки в Е1, спала с когото трябва. Представиха я като великата жертва и целия свят срещу нея. Бяха я изтъпанчили и в пресечна точка преди да излъчат Ергенът 1. Мирише много на връзкарство, особено като се разбра, че е същата стока като Виктория и Дениз. Кълчила се по дискотеки, занимавала се с богаташи, уредила се да я направят медийна звезда, потресаващо що за популярност направи тая за нула време. Дори Питона я знаеха що годе тук там преди Ергенът.
В каква пресечна точка е участвала? Тогава нямаше това предаване. Беше по-обрана от Виктория и Дениз и затова ни заблуди. Каза, че била в ‘хубави среди’ и преди предаването, та няма да се учудя да е имало побутване като при Маги.

# 274
Нуи! Не внимавате в картинката!

# 275
Гледайте го малко това продуктово позициониране! Това е най-реалното нещо в това шоО!

# 276
Сериозно ли се заяждаме за участнички с деца...... Айде стига. Твърде дребнави ставаме в темата, успокойте се, хора.

# 277
Никога не съм разбирала тези спонсорства. Мисля си, че никой няма да си купи марка сладолед защото я е видял в дадено предаване.

# 278
Това с плюенето заради детето не е ок. Не знаете какви са ѝ уговорките. Плюс това синът ѝ няма никаква причина да се срамува от майка си засега - нито се лигави с Алеко от първия ден, нито се е скарала с някой или се е изложила… Иска да си рекламира бизнеса, тези пари са и за него. Все ще изкара 1-2 месеца без нея. Аз като бях дете цяло лято ходих по лагери (както всички други деца) и ако нямаше телефонни машини с монети наблизо, със седмици не съм си говорила с нашите. Оцелях, както се вижда.

Ще гледам Надкаст с Ивелина, тя поне е интересна и има какво да разкаже. Просто не беше за това шоу. Повече би ѝ се получило със Сървайвър според мен - видя ми се в доста добра форма за жена на 44. Може да пробва пак да кандидатства.

# 279
Беше интересно това с 22-та дни на Хриси. Точно си ги е преброила вярвам. Интересно реагираха и Надкастърчетата Smiley  даже коментираха дали да го оставят Stuck Out Tongue Winking Eye малко като спойлер дойде, от кухнята на едно риалити, как се снима и т.н.
Някой писа по-рано, та и на мен ми се върти тази мисъл - дали първите дни не снимат срещите (да речем почти всичките за десетина дни).
После започват  снимките за церемониите и за това са толкова дълги - може би "нагласят" спрямо вече заснети събития( коя е с роза от срещата или разни др. детайли)

Аз от гледна точка на разходите така ги групирах Joy Да не тичат екипи и камери из Родос всеки ден на различни места и резервации в ресторанти 2 месеца и наеми лодки  и ала бала, амииии.... скъпо ми се вижда. Аз ако давам парите това задължително го събирам в пет до седем дни мах. После монтажистите да му мислят.....Stuck Out Tongue Winking Eye

Все още харесвам Маги.
От скоро симпатизирам и на Нани.

За другите все още съм пас.

Чуденка ми е, как за бога ще "извадят" Миленка от предаването, дано са го помислили добре. Hands V

Е нали като изгонят някоя, после трябва да я изрязват / да не излъчват кадри с нея? А и снимат реакции след срещи, настройват се срещу някоя, защото Ергена много я кани. Нещата си имат последователност. Такова рязане и нагаждаме е много по-сложно и скъпо от това нещата да си следват естествения ред. А и все ще изпуснат някой кадър и всичко ще проличи.
Ами те изпуснаха вече кадър. На последната церемония на розата. Маги имаше роза преди да я е извикал Ергенът 🤣 За части от секундата се мерна кадъра.
Голямо обработване пада на заснетото. И е адски дълъг и труден процес.

# 280
  • гр.Пловдив
Цитат
Завършила е право за 9 години, сигурно за това са я взели за ХР, иначе не виждам как работа в хотел ще ти бъде стъпало за HR.

Я пак?
Надежда право ли е завършила?

# 281
Обсъждаме детето на Надежда, защото цялата й визитка беше изградена върху това, и върху това, че е майка също.
Изобщо бях забравила, че Мери има и тя дете.
На Марта "щерката това, щерката онова" още го чувам. Тя постоянно щеркосваше и общо взето също доста наблягаше на детето, сякаш не беше имала живот извън това, и това го обсъждахме.

# 282
  • България
Аз слушах Надкаст с Ивелина и Туджаров - много интересен разговор за затвора и обитателите му, нравите там, за децата в училище, за пътуванията, бих ги слушала още час и половина. Съвсем друга класа е жената! Пожелавам й да успее да си има собствено детенце и да е щастлива!
Моята теория е, че са я вкарали от продукцията само заради уау ефекта на визитките.

# 283
  • Down south
Да попитам, дизайнерските дрехи, обувки, аксесоари и пр. които са забелязани, не са ли осигурени от предаването?
Някак не си представям, че някои от участничките са напълнили куфари с LV, Gucci,  Prada и т.н и са тръгнали на лов за незнаен успех?

# 284
Има Чакалкаст с Александра от е1. Спрях го по средата, не гледала и тя телевизия от 15 години. Оплю ‘Къщата на инфлуенсърите’, интересно дали щеше да говори така, ако я бяха представили в добра светлина като в Ергенът. Толкова я защитавах като участваше в сезон 1, но все повече разбирам, че има него противоречиво. В Къщата даже ми се струва, че прикри доста от характера си.

Аз съм убеден, че тая се е намърдала с някви връзки в Е1, спала с когото трябва. Представиха я като великата жертва и целия свят срещу нея. Бяха я изтъпанчили и в пресечна точка преди да излъчат Ергенът 1. Мирише много на връзкарство, особено като се разбра, че е същата стока като Виктория и Дениз. Кълчила се по дискотеки, занимавала се с богаташи, уредила се да я направят медийна звезда, потресаващо що за популярност направи тая за нула време. Дори Питона я знаеха що годе тук там преди Ергенът.
В каква пресечна точка е участвала? Тогава нямаше това предаване. Беше по-обрана от Виктория и Дениз и затова ни заблуди. Каза, че била в ‘хубави среди’ и преди предаването, та няма да се учудя да е имало побутване като при Маги.
Клипчето с Александра е изтрито, имате ли представа защо?
Нещо каза ли нередно?

Общи условия

Активация на акаунт