ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 355
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 255
Нищо ново - че ако знаела къде влиза, нямало да влезе; че било много монтирано и манипулирано; че единият продуцент ѝ казал, че имало бележка (прословутият скандал с Ронси), а после се отметнал...

# 256
Има Чакалкаст с Александра от е1. Спрях го по средата, не гледала и тя телевизия от 15 години. Оплю ‘Къщата на инфлуенсърите’, интересно дали щеше да говори така, ако я бяха представили в добра светлина като в Ергенът. Толкова я защитавах като участваше в сезон 1, но все повече разбирам, че има него противоречиво. В Къщата даже ми се струва, че прикри доста от характера си.

Аз съм убеден, че тая се е намърдала с някви връзки в Е1, спала с когото трябва. Представиха я като великата жертва и целия свят срещу нея. Бяха я изтъпанчили и в пресечна точка преди да излъчат Ергенът 1. Мирише много на връзкарство, особено като се разбра, че е същата стока като Виктория и Дениз. Кълчила се по дискотеки, занимавала се с богаташи, уредила се да я направят медийна звезда, потресаващо що за популярност направи тая за нула време. Дори Питона я знаеха що годе тук там преди Ергенът.

# 257
Нищо ново - че ако знаела къде влиза, нямало да влезе; че било много монтирано и манипулирано; че единият продуцент ѝ казал, че имало бележка (прословутият скандал с Ронси), а после се отметнал...

Имаше нещо с тази бележка, но не мисля, че беше умишлено срещу нея. Тя пак се правеше на праведна. Точно в Къщата на инфлуенсърите не мисля, че търсят евтини монтажи, за да трупат рейтинг. Просто Александра си показа истинската страна. Истеричка, лабилна, превзета, с голямо самочувствие без покритие. В Ергенът я съжалявах и я намирах за красива, а сега ми е грозна.

# 258
Детето при бабата за месец през лятото, пък мама на Родос.
Просто не си представям да те няма с дни, да си оставиш детето ей така и да си биеш камшика, за да сваляш 27-годишен ерген в тв формат. И при условие, че не разполагат с телефони и какви ли ме рестрикции имат още.
Грозно е, колкото и либерлни да сме.
Х
Малко прекалено е за мен. Не е като майката на Елена, която с години я е оставила. Става въпрос за няколко месеца. Може и да е при баща си детето.

# 259
Прекалено, друг път.
Майка да не си чува и вижда детето, за да сваля Михаля на далечен остров… хайде, моля ви се.
И кой ли ще я припознае после като идеалната жена…
Вместо да си гледат децата, децата да ги гледат по тв. Резил.

# 260
Това и за Мартина от първия сезон ли се пишеше? Интересно ми е.

# 261

Не,Алу. Нямам спомен Марта да е разпъвана на кръст по тази тема.

# 262
Има разлила между дете на 5/6 и тийнейджърка, която е подкрепила майка си да се запише във формата.

# 263
  • Варна
Какво ли се е случило на тази потребителка в живота, че така "плюе" Нани?
Божеее, Божеее, жена с дете, на боклука. То не става човек от нея вече.

# 264

Не,Алу. Нямам спомен Марта да е разпъвана на кръст по тази тема.

Тогава не ги бяха плеснали млади срещу дърти, дъщеря ѝ е далеч по-голяма, на 14 май беше тогава. Също и Марта нямаше кой знае ква роля в сезона та не беше и много коментирана.

# 265
  • София
Интересно защо ли темата с детето се коментира само за Нани, но не и за Мими. Аз имам отговор за себе си. Grinning

# 266
И за двете важи, никъде не конкретизирам Надежда аз.

# 267
  • На Изток от Рая
Прекалено, друг път.
Майка да не си чува и вижда детето, за да сваля Михаля на далечен остров… хайде, моля ви се.
Аня, теб те похвалиха тук, че не ти пукало за мнението на другите, ама май малко прекаляваш. Изкара Надежда едва ли не най-лошата майка на света, че не се интересува от него и го праща за цяло лято при баба му. Сигурна съм, че нито я познаваш, нито знаеш как си гледа детето

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 23:55 от Countess_M

# 268
Хммммм, ако на Алеко му се прияде мусака…ще има ли кой да му я приготви там? Ако повече от една участничка го стори, ще са ми интересни споровете тук по отношение на технологията на заливката

# 269
Прекалено, друг път.
Аня, теб те похвали ха тук, че не ти пукало за мнението на другите, ама май малко прекаляваш. Изкара Надежда едва ли не най-лошата майка на света, че не се интересува от него и го праща за цяло лято при баба му. Сигурна съм, че нито я познаваш, нито знаеш как си гледа детето

Привижда ти се. Върни се и чети с разбиране какво съм писала.

Общи условия

Активация на акаунт