ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 335
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 240
Търси си младок, да има кой да занимава малкия, мама Нани да си почива. Кво беше, мъж преди 30 не е мъж JoyJoy

# 241
Детето при бабата за месец през лятото, пък мама на Родос.
Просто не си представям да те няма с дни, да си оставиш детето ей така и да си биеш камшика, за да сваляш 27-годишен ерген в тв формат. И при условие, че не разполагат с телефони и какви ли ме рестрикции имат още.
Грозно е, колкото и либерлни да сме.

# 242
Наистина ли Нани е била богата? Някой каза, че е работела на рецепция в хотела на мъжа си.

# 243
Ако тия моми са с толкова висок стандарт за издръжка
За съжаление май има доста хора, за които е по-важно да декларират пред хората висок стандарт, нищо, че това може да не кореспондира изобщо с действителността. Така де, важното е да си покажеш парцалките навън, голяма работа, че после се прибираш в мазето и ги прибираш в метална кутия (за да не ги изядат мишките) под русенското легло.
Далеч съм от мисълта, че в конкретния случай е така, просто го отчитам като странен факт

# 244
И аз не мисля, че е била богата тя или мъжът й. Някой гледа хотелчето, че е тип семейно. Не е някакъв лукс, стаите са малко. Май хотела е на Тасос, а там сезона не е особено дълъг. Почти като в България. Изкарвали са, според мен, колкото да живеят над средния стандарт. Чак богати не мисля. Или поне аз имам друга дефиниция за богат човек.

# 245
  • На Изток от Рая
Да се включа и аз, благодаря за темата, гласувах както повечето от вас. Относно Маги, знам че връзката ѝ с този с който е била 10 г не е била цветя и рози. Любовница и не се държал много добре с нея, била изстрадала, но 10 г са си доста време, явно е имала други причини да стои с него.

# 246
Забелязах Мими и Киара в публиката на Денсинг Старс по БТВ сега. Май им се спеше...

# 247
И аз си мислех написаното от Аня, че това малко дете е оставено, докато майката си търси нов провайдър, но и не забелязвам Надежда изобщо много да споменава, че й липсва. За останалото ще се въздържа, че ще стане много грубо.
Забелязах Мими и Киара в публиката на Денсинг Старс по БТВ сега. Май им се спеше...
Още не са си отспали от Родос.

# 248
Детето не беше ли на 7-8? Не е чак толкова малко, а и си има баща все пак. Сигурно си изкарва много приятно лято с баща си и гръцката рода. А и с родители в различни държави, бащата едва ли го взима само за уикенди по принцип. По-скоро за седмици/ваканции.

# 249
Ще ме извините, ама аз мисля, че да намесвате детето по този начин, не е окей. Може да си коментираме разни други неща, но кой как си гледа децата и какъв е той спрямо тях, защото еди какво си, изобщо не трябва да е предмет на дискусия тук.

# 250
  • София
Ако тия моми са с толкова висок стандарт за издръжка
За съжаление май има доста хора, за които е по-важно да декларират пред хората висок стандарт, нищо, че това може да не кореспондира изобщо с действителността. Така де, важното е да си покажеш парцалките навън, голяма работа, че после се прибираш в мазето и ги прибираш в метална кутия (за да не ги изядат мишките) под русенското легло.
Далеч съм от мисълта, че в конкретния случай е така, просто го отчитам като странен факт

Аз имам такава позната, която даже ми прилича като визия, поведение и говор на Маги. Важното е да е накипрена, направена, по заведенията, снима се, ходи по почивки, а съм ходила у тях. Домът й е с обзавеждането, от соца, тапетите се белят, жълти от цигарите, банята никога не е ремонтирана, от както е построен блока си е същата. Никакво освежаване не е правено за 30-40 години. Но важното е колата е да скъпа, прическата да е направена, дрехите да са маркови. И не ги разбирам тези хора…
Ох, напомни ми на една докторка и дъщеря ѝ. Соц обзавеждане и у тях, ремонт доста години не е правен там, но три гардероба пълни с маркови дрехи и обувки за срещи с шарани.
От едни чехли тръгнахме, къде стигнахме Close

# 251
Тръгнахме оттам, че в БГ ментетата са много на почит. Няма как да не сте попадали на шеги из нета как се обичат хората с еднакви възможности в различните държави. На Балканите сме хората с многото лога по себе си.

# 252
Леле, какви глупости прочетох на последните страници, добре, че ми свърши белината, че щях да си измия очите с нея, за да не чета повече...
За тези, които нямат желание да оценяват пантофите на участничките и да си играят на развален телефон с грешни информации от личните им животи извън предаването, горещо препоръчвам последния Надкаст с участието на Ивелина. Почти не коментират предаването, но говорят по много интересни теми.

# 253
Има Чакалкаст с Александра от е1. Спрях го по средата, не гледала и тя телевизия от 15 години. Оплю ‘Къщата на инфлуенсърите’, интересно дали щеше да говори така, ако я бяха представили в добра светлина като в Ергенът. Толкова я защитавах като участваше в сезон 1, но все повече разбирам, че има него противоречиво. В Къщата даже ми се струва, че прикри доста от характера си.

# 254
Какво точно е казала за Къщата на инфлуенсърите? Павел и Ицака пък са толкова готини. На себе си да се сърди. Това е показала, това са излъчили. Между другото само тя е била с хонорар, голямата звезда… видяхме я.

Общи условия

Активация на акаунт