ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 295
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 225
Това сигурно и спи с тая диадема.

# 226
Изобщо не си представям Алек и Мария. Не,в никакъв случай 😀
С Надежда са ми малко като приятелчета,които се радват взаимно на компанията си. Напомнят ми на Дениз и Витя от първия сезон.  Но пък сме още в началото може да се влюбят безумно в следващите епизоди.
Та и аз не си представям тазгодишния ерген с никоя от момите в реалния живот.

# 227
Да, Евгени си направи ужасна услуга с участието си. Накрая го разбра и се разсърди.  Направо се закопа.

# 228
И сега знаем ли кой е бившият на Маги, с когото била 10 години?
Здравейте, основно Ви чета и не ми остава време да се включа, но днес явно успях Simple Smile
Гледах Христиана в преди обед осъждаха връзката на Маги с бившият как не е разбрала за 10 години ,че човека е психо.
 Аз доколкото разбрах с психото е била 2 години и после идва в София за да избяга, където намира бившият с когото прекарва 10 години.
Дали съм разбрала правилно?
Иначе като цяло с тези обяснения в любов от началото Маги и Алекс някак ми убиха желанието да го гледам, явно най-доброто и тази година ще е тази тема Simple Smile

# 229
Аз имам усещането, че тазгодишният ерген не харесва никоя и май така ще си остане, което е малко жалко, де. В крайна сметка ми е любимият ерген до момента. Оправдавам го, кастингът е доста слаб - не-знам-си колко зле тунинговани хубавици без интереси (да дивеят не го броя за интерес) и няколко жени над 30, с които да се заяждат. Ми, една среща не можах да издържа да я изгледам от край до край, а по-лошото е, че и коктейлите идват скучни.

# 230
Гледах Христиана в преди обед осъждаха връзката на Маги с бившият как не е разбрала за 10 години ,че човека е психо. Аз доколкото разбрах с психото е била 2 години и после идва в София за да избяга, където намира бившият с когото прекарва 10 години. Дали съм разбрала правилно?
Много правилно сте разбрала. Водещата на предаването направи голяма грешка и никой не я поправи. А в темата стана като развален телефон. Маги се е влюбила в психото на 18 годишна възраст и са имали връзка 2 години. Заради него е избягала в София. Там вече колко връзки и колко бивши е имала, никой не знае. Знае се, че е имала 10 годишна връзка с многобройни изневери от страна на мъжа. И не е казвала, че са правили опити за бебе както се твърди по-назад в темата.

# 231
Има хубави момичета, които би трябвало да му харесат. Но сценарият изисква да си говори глупости с определени парашутистки.

# 232
И аз не мога да си представя ергенът с някоя
Може би наистина Маги му подхожда най-много, хем симпатична, хем някак не е красива, то често красивите мъже са с жени дето всички се чудят защо.
Иначе като характери ми изглеждат интересна/пикантна комбинация с двукратно развеждалата се дама, в “живия живот” ако се бяха запознали в тиндър, сигурно щяха да изкарат някакви месеци заедно

# 233
Алеко хем си пада по зрели мадами, хем си прави устата за 5-6 дечица. Позьор.
Надя ( с малките очички , с дете ), според мен ще се цели по-високо, отколкото Алеко е. Син на баща си, семейна фирма, колко изкарва и с колко разполага не е ясно.
Тя вероятно се е уговорила да поостане, да не я клепат много монтажистите, тя внимава какво говори и претендира, че е easy going. Ще се старае да се рекламира в прайм тайма, пък ще види кой ще се върже.
Мяука и мига на парцали, но пък е на 34.
На 34 е , но пък мяука и мига.
Има ли бизнесмени , които ще се 'фанат?
Чакаме , всички й стискаме палци, защото е една такава миличка, с колеблива професионална кариера, самотна майка, а пък чехли , чанти, корекции и салон  не се изплащат лесно. Миличка и добродушна, чак да й пожелаеш това което си търси- правилния мъж.

# 234
Този ерген ми се вижда някак стерилен. Дори и с Маги дето уж го играят влюбени се целува със здраво стиснати очи и устни..за другите сякаш най му се иска да му се разминат целувките. С Екатерина във водата не можах много да видя като как е, но то може и това да е целта..По-скоро го играе приятелче с жените. Май му трябва някоя дето да си го вземе тя, вместо да чака той нея.

# 235
За мен е невероятно падение жена с дете на 5,6 или колкото там е възрастта му точно, да влезе в това предаване.
Хубаво, търси си мъж и е готова да се “сватосва” с непознат, но на фона на това да не контактува с малкото си момче с дни, седмици и т.н.

Пълна излагация.

# 236
За мен е невероятно падение жена с дете на 5,6 или колкото там е възрастта му точно, да влезе в това предаване.
Хубаво, търси си мъж и е готова да се “сватосва” с непознат, но на фона на това да не контактува с малкото си момче с дни, седмици и т.н.

Пълна излагация.

Ся ще те подпукат, нали не е стара, животът ѝ не е свършил с това дете. Мама иска партита 😂🤣😂🤣

# 237
Аз като един човек израснал в Бг, много се колебая в оригиналността на “дизайнерските” артикули, притежание на тази или онази “дама”. Не се съмнявам само в дамите в политиката и с Цвети Янева (тя и тя по политлиния 😃).
Ако тия моми са с толкова висок стандарт за издръжка, няма да се резилят в тоя нискобюджетен цирк. Най-вече поради простата причина, че мъже с такива възможности няма да си хваната “звезда” от Ергена. За едни последователи в инста е цялия зор и рекламирането на едни шир потреба продукти за Бг.
Маги явно от 18 годишна я влече славата. Взела се е на насериозно след Мис Варна, като млада е видяла това-онова покрай богати мъже. Към момента най-полезен ход ѝ е да има инстаграм с много последователи и толкова. Нани иска да си разработи салона и да си гледа живота, тя богат мъж си е имала, дете си има, според мен сега си иска някаква свобода. И по възможност да не ходи на работа от 08 до 17.

# 238
То няма лошо мама да иска партита и нов мъж, но детето ти после ще те гледа. Може по по-дискретен начин да опиташ да си намериш партньор и след като си сигурна в него, да го запознаеш с детето си.

# 239
Точно така! Аня на мен ми е супер любима потребителка, защото не ѝ пука кой за какво ще я подпуква. Фактите са си факти. На Наниту ѝ пожелавам каквито и колкото иска щастливи връзки, просто начина не беше това. Цената на тая слава ще я плаща сина ѝ. Същото се отнася и за Марта от сезон 1. Макар че нейното поведение беше супер различно и беше ясно, че “тръпка” с ергена няма.

Общи условия

Активация на акаунт