ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 978
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 540
Все повече започвам да харесвам Алек. Много е мило как само всичко, което мисли му се изписва на лицето - всяка емоция и всяко чувство. И ми харесва, че се стреми да открие по нещо хубаво във всяко от момичетата.
:

Ем да, абсолютно некадърен актьор е JoyJoy

# 541
  • тук и там
На Нани много кофти и се очертават две вени на челото под формата V.Не знам от ботокса ли е,но е кофти.

# 542
Магдалена голяма клюкарка. Говори за себе си, какво значение има, че Виктория казала нещо за Милена? Това си е проблем на Милена, какво го клюкарстваш

# 543
Надя е много зле - изгони от коктейла момичета, които дори не са й конкуренция откъм време прекарано с Алек. Надежда и Магдалена щяха да са добър стратегически избор. Срещата на Барбара е все едно е извел племенницата си на разходка.

# 544
Магдалена голяма клюкарка. Говори за себе си, какво значение има, че Виктория казала нещо за Милена? Това си е проблем на Милена, какво го клюкарстваш

Мариянка.. Тя даже и името й обърка 😀

# 545
Всеки път като прочета, че Барбара е хубава се питам аз ли не разбирам от красота? 😀 Може би ужасното ѝ държание я загрозява в моите очи, но на мен ми прилича и на застаряваща ретро, чалга дива.
Тази пък Валерия гласува за себе си… самочувствие без покритие. Габриела точно да говори за злоба е много забавно. Много са заблудени тези моми. Потрисам се как е възможно 95% да са ми толкова противни…

# 546
Очаквах пайовете да обере Силви, а излезна, че Надя е най-големият дразнител...

# 547
“Алек не отделя ръката си от моята”
 Смее ли …

# 548
  • София
Габриела почти наби Йоана в ефир🫢
Това си беше чиста агресия и унижение...
Заслужава да бъде изгонена от продукцията веднага!

# 549
Защо да не гласува за себе си ? Те са там уж заради него , Габриела я предложи първа .

# 550
Алек ме води на една крепост, която е древна.
Барбара, 2024

# 551
Тая среща с Барбара е пълна трагедия. Човекът умира от отегчение вече втора среща, Теа поне го разсмиваше с простотията си

# 552
Голямо лицемерие спрямо Надежда. Бяла роза й скроиха и Габриела бе в основата, а сега гласувала за Надежда. Ад

# 553
От тази среща почти не виждаме кадри, голяма мъка ще да е било Flushed май единствената друга такава измъчена среща беше миналата година на Евгени с нацупената адвокатка Joy

# 554
От трейлъра за епизода драмата с тортите изглеждаше много по-драматична. А това в момента е най-безчувствената среща за която се сещам в предаването, просто рекламен клип без никакви чувства между двойката. Въобще всеки пореден епизод все по-скучен.

Общи условия

Активация на акаунт