ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 093
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 750
Милена си е доста с акъла и си тежи на мястото. Много си е добре жената, проблемът е, че е отишла в психодиспансер.

# 751
Оххх айде още една другарю да се оплача Joy

# 752
Ох, Надя. Много мразила фалшивото поведение. 🙄 Това е новото “мечтая за световен мир”. Направиха Алек пъдар.

# 753
Питона 2.0 Нещо не и вярвам, че е много наранена.

# 754
Много се жалват на господина тая година. Голяма досада. Ние тия поводи за жалейки сме ги гледали до преди малко…

# 755
Офф, кога жените ще разберат, че мъжете не обичат да им се жалват?

# 756
Тази Надежда кърти мивки. Съчинения-разсъждения 6 клас. Освен това мяучи все едно има колики или е вдишала хелий. Много секси.
Сега съм на тази сцена. Подкрепям! Олеква много, с инфантилно поведение. Сигурно е заради прическата 😁. Най-тъжното е, че 3 моми, до сега му потърсиха сметка. Представям си ги след година 2, във връзка. Това са цербери и злобни лелки, с много мазни маски.

# 757
Симпатизирам на Екатерина и Кристина .

# 758
Алвк май не разбра, че някои липсват, толкова ги помни 😀

# 759
  • България
Мими Шуши ми е досадна и напориста като Мария Игнатова. Става за водеща на същия тип халтури.

# 760
Човекът иска усмивки, другото не го интересува. Център на вселената и светът да се върти наоколо.

# 761
  • София
Сега започвам да гледам.
Горкото ергенче, чак мъчно ми стана за него като видя Барбара. Тя с доста лош избор на облекло, ужасно и седят късите гащи, а сандалите допълват пехотинското излъчване. Така като гледам са на една височина с Магдалена, но  Барбара изглежда огромна.

# 762
Много е бял Алек и много му личи, когато е пил.

# 763
Милена  е чувствителна и добродушна , но май е сбъркала формата .

# 764
Много ми харесва начина по който Алек гледа Милена. Сигурна съм,че и тя самата знае че не го вълнува като жена,но той се държи много приятелски и поне дава вид,че наистина я слуша.

Общи условия

Активация на акаунт