ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 038
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 765
Милена си е екстра, Алек е видимо отегчен, но пък любезен. От сърце желая на Милена да стане видима за нейният човек и да си подреди личния живот.

# 766
Милена си е екстра, Алек е видимо отегчен, но пък любезен. От сърце желая на Милена да стане видима за нейният човек и да си подреди личния живот.
И почерпен.

# 767
Някой няма ли да му каже на Алек че не му отива да се зъби.

# 768
Не в Париж а във Франция Joy

# 769
Здравейте, момичета! Чета ви от началото, но докато изчета и вие сте изписали много страници.

Това момиче Милена всеки път предизвиква в мен искрена усмивка. Бих искала такъв чист човек за приятел. За мен е страхотен човек!

# 770
Коя ще си тръгне тази вечер?
А) Леля Мария
Б) Горджъса
В) Йоана Летеца

# 771
Да, бляскат му алкохолно очичките. Пак хубаво, че я гледаме тази среща. Нещо малко по-различно.

# 772
Милена събра смелост да поеме инициативата, дано не го прави с идеята да завоюва точно този ерген.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 22:44 от usmihni_mi_se

# 773
  • София /Абсурдистан
Някои рокли са много хубави.

# 774
Полузаспал е вече, падат му клепачите.

# 775
Милена е един много, много красив Човек. Желая и само щастие и любов занапред! Наистина го заслужава

# 776
Аз да попитам, понеже всички я харесваме. Защо предполагаме, че и Алек няма да я хареса (за половинка)?

# 777
Надя наистина се вълнуваше...

А Катето беше като детенце много нежна... Нали няма нищо в устните?

# 778
Май се ориентирам към квартета на онова диванче: Виктория, Надя, Йоана и Мария. Викиту си имаше слаби моменти, но генерално мисля, че не е лошо момиче. Аз и преди съм писала, че за мен не е антипатична.

# 779
Аз да попитам, понеже всички я харесваме. Защо предполагаме, че и Алек няма да я хареса (за половинка)?
Той не търси по-стари от него.

Общи условия

Активация на акаунт