ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 924
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 915
Приятелка ѝ, която изгониха миналия път я няма и сега алкохолът е в доволни количества Wink

Алек не фиркан, а на нещо венозно трябва да го държат момчето, че с тия крокодили на визия и душа на стършели..жив да го ожали човек.

# 916
А стана ли ясно тоз' младеж с какво се занимава в реалния живот?
пренос-превоз

# 917
Васка ми е като Джия. В началото нямаше никакво екранно време и тя. Дано да развият образа ѝ…

# 918
При Габи е очевидно. Ако имаш предвид Нани - там направи е очеизвадно.

Аз още не съм сигурна, че Габи и Надя имат ринопластика. Хич не ги хващам.
За Нани-да, ама другите не ми изглеждат правени. Пак че са ги запазили да изглеждат естествени. Кои други? Памела има ли?

# 919
Мария украинката никак не е лоша. Дано отиде на индивидуална среща. Васка според мен е дала обет за мълчание.
Няма какво да каже или ако има не и стигат думичките .
Според мен много са орязали кадрите с нея. Пореден епизод, в който нито се среща с Алек на диванчето, нито я излъчват, като си взема розата. Питам се защо?!

# 920
Приятелка ѝ, която изгониха миналия път я няма и сега алкохолът е в доволни количества Wink

Алек не фиркан, а на нещо венозно трябва да го държат момчето, че с тия крокодили на визия и душа на стършели..жив да го ожали човек.
По тази причина и Алек е успя да докопа малко. 😁

# 921
  • Пловдив
Мария украинката никак не е лоша. Дано отиде на индивидуална среща. Васка според мен е дала обет за мълчание.

Васка вероятно е влязла за малко известност. Изглежда ми като да е обвързана и гаджето й да я е набутало в предаването

# 922
И пуснаха реклами пак. Аман от реклами. Вече отдавна спрях да гледам реклами.
В момента са най-интересната част от предаването, забавни, емоционални и с умни реплики.

# 923
  • Melmak
И Надежда, и Габриел имат операция на носа.

# 924
Айде Мери, газ към Кюстендил

# 925
Тюх! Няма да тропаме ръченица на четвъртата сватба.

# 926
  • София
Аз да попитам, понеже всички я харесваме. Защо предполагаме, че и Алек няма да я хареса (за половинка)?
Много добър въпрос Grinning

Според мен на повечето хора им е жална Милена и не я харесват истински. Понеже истинското харесване  включва минимум респект и вяра в човека.

# 927
  • София
Някои от момичетата още отсега не си дават зор да се правят, че им пука за ергена:
-Габи, моля те да приемеш тази роза!
- Да. Whatever.

# 928
Тюх! Няма да тропаме ръченица на четвъртата сватба.
Кои са предишните три?

# 929
Какво се чудите за Васка, още не ѝ е дошъл редът. Всеки си има роля и си следват сценария. Миналата седмица беше на фокус Силви, днес Надя и Йоана и тн.
Измориха момчето ще заспи. Отегчават го яко с историите си, но много умело лавира и се измъква. Къде с клишета, къде с хилене, но ми е най-приятен за слушане от ергените.

Общи условия

Активация на акаунт