ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 052
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 960
  • софия
Загледах Ергенът, понеже другите формати са ми още по-скучни тази година.
Прецаках се Imp
С размах изваждат и показват най-лошото от момичетата. Imp Тъпанари ....
Три часа гледам и три часа ме е яд, че гледам това.....нещо, баси Imp

# 961
  • София
Имаше един момент където Габи и Пам си говореха седнали на едни стълби. Габи ми изглежда с поне 10 години отгоре на Пам.
Реакцията на забитата торта беше истерична, доста се изпусна. После в кухнята нещо обясняваше, че има много познати. Само не знам правилно ли чух… футболисти, хора с интелект ?!?! Сигурно аз нещо не съм разбрала.

# 962
Изпуснах началото и сега си пуснах клипче в YouTube. Наистина ли се присмиват на Силви, че прозря продуцентския опит да скарат участничките и реши да не участва в играта? Може да ѝ хлопа дъската, но е доста по-наясно от останалите. Което е тъжно за тях.

# 963
  • Берлин
С две думи тази вечер-Кристините ми харесаха,а Виктория ми стана симпатична. Толкова отврат на едно място...

# 964
  • София
Силви уж самоуверено отказа да участва в играта, но после св върна като малко дете, на което са му били 2 шамара зад ъгъла. Съгласна съм с нея, че игри с разхищение на храна са тъпотия, но по едно време се молеше на Господ да я спаси… от паница със сметана… ами в потрес съм, а дори не съм религиозна.

# 965
При Габи е очевидно. Ако имаш предвид Нани - там направи е очеизвадно.

Аз още не съм сигурна, че Габи и Надя имат ринопластика. Хич не ги хващам.
За Нани-да, ама другите не ми изглеждат правени. Пак че са ги запазили да изглеждат естествени. Кои други? Памела има ли?
Памела май не. Кристина има. Шермин, Моника. Има май и други, но не мога да се сетя за всички момичета.

# 966
  • тук и там
Поговориха си със Силвито от екипа,и тя се върна.Но някак тортите бяха малко за нея,та може и с останалите моми да са поговорили.Иначе им беше много весело на всички,като тя каза,че няма да играе,ама после нещо им се развали настроението на тези дето се хилеха..

# 967
Като малки Габи е ступвала Пам и тя сега знае да си трае.
Ее стига.Това вярно ли е?Разбрах ,че майката  е севитъорка в Плаза.Надявам се това да е шега.Габриела е агресивна това се видя.

# 968
Аз обичам драма и сеир и не ми пука дали някой ще намира любов, затова сезонът ми е интересен. Нооо тези тричасови епизоди ме убиват. Щеше да е много по-добре да са по-стегнати двучасови епизоди като предния сезон.

# 969
Като малки Габи е ступвала Пам и тя сега знае да си трае.
Ее стига.Това вярно ли е?Разбрах ,че майката  е севитъорка в Плаза.Надявам се това да е шега.Габриела е агресивна това се видя.
Шега. 😁

Продължавам да гледам и май, май Надя и Валерия са големи провокатори. Войната с торти на злобите ще нарека този сегмент. 😂

# 970
Хубаво е, че всички се радват за Милена. И скачам в съвсем друга тема, но обецата на лявото ухо на Маги много ме дразни. Харесвам идеята, но изпълнението не е добро.

През целият епизод очаквах ухото да й падне.

# 971
  • София
Да сега така ли са дърпали ергените или тази година са по- отчаяни от всякога? Има чувството че в предните сезони им давах повече шанс да поседят с всички момичета на коктейлите.

# 972
Просто тази година нямат шанс да му привлекат интереса. Трябва те да тичат след него.

# 973
  • Вестерос
Щеше да е добре да имат някакви реални умения в живота. Йоана е права, че се занимават с нищо.
е как, говори се, че са от най-древната професия

# 974
Прекалено много дават само маги
има и други момичета 🧐

Общи условия

Активация на акаунт