ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 978
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 975
Прекалено много дават само маги
има и други момичета 🧐
Зъболекарят ѝ има сключен договор с bTV.

# 976
Краткият ми обзор:
След седми епизод научихме за две неподозирани претендентки, може би трябва в следващата тема да бъдат добавени 🤔 Петя и Марианка.
Срещата с Барбара, средна хубост. Комуникацията куцаше, къде заради камерите, къде защото толкова си може момичето, но не мисля и че беше тотал щета щом завърши с 🌹. На мен Барби като цяло ми е още неясна и не съм сигурна от коя страна на харесва ми/не ми харесва бих я сложила.
Епизодът ми беше по-интересен от предходните. Дано сезонът набере скорост, че малко вяло тръгна.
Играта и конфликтите като цяло хич не ми се коментират. Общо взето имаше грозни моменти, което си беше и целта на продукцията -да разпали тлеещите конфликти и да сложи картите на масата.
Катето е единствената, с която инициатор на целувките е Алек! Всички останали дами са си изпросили целувките. Просто отбелязвам.
Много тъпо, че Валето хем имаше обещана среща, хем и забраниха коктейл 🤷
Маги си ми е фейк принципно, но почти и повярвах, че не е разбрала условията на наградата от играта 😉.
Надя ми става все по-скучен образ, много тъпо защото и залагах такива големи надежди. Според анонса за следващия епизод, явно ще има опит за развиване на образа и обаче силно се съмнявам пак да ме заинтригува.
Чудя се, кога ли диванчетата ще погрознеят рязко и Васи ще бъде изфъшкана. Не мога да хвана какво се случва с този образ. Продукцията я вкарва ударно и ефектно в шоуто сякаш възлагаха там големи надежди и после....нищо. Няма синхрони, няма ефирно време, има един мижав разговор с Алек и туй то????
За разлика от повечето пишещи тук, на мен Памчето и Тейчето са ми много симпатични, разтоварващи и ме разсмиват.
Активизирането на Надежда заслужава коментар, но още се чудя дали не дойде някак много пак насилено и преиграно. Въобще днес момчето си беше жива плячка, голяма надпревара падна 😆.

# 977
Тази година подбора на ергенки е покъртителен. Гледам го отгоре, отгоре, но ви чета редовно макар и позамряла темата сравнена с миналия сезон. Магито ми прилича на Джефри Стар, нищо хубаво не виждам в нея, че миска станала. За батка Габриел няма смисъл от коментар, служебно трябваше да го изхвърлят. Да се посмеете с пародията от светът на Ванката https://www.instagram.com/p/C4ahwg9Njxq/

# 978
  • София
То вечно има едни такива неразбрали условията на играта като Магито, същите като пред кабинета на джипито дето само да питат за нещо.
И все пак си личи че колективната омраза е в следствие на завист, а не на раздразнение като при Силвито.

# 979
Може да е задаван този въпрос, но ми е любопитно коя зодия е Надежда Вишева? Много интересна ми се вижда и ми прилича на някоя огнена зодия.

# 980
  • София
Може да е задаван този въпрос, но ми е любопитно коя зодия е Надежда Вишева? Много интересна ми се вижда и ми прилича на някоя огнена зодия.
Лъв.
Има го в заглавния пост на темата, затова не го задаваме Wink

# 981
Лъв.
Има го в заглавния пост на темата, затова не го задаваме Wink

Моя грешка, не съм погледнала. Иначе знаех, че има нещо лидерско и огнено в нея Simple Smile

# 982
Силви я обявявам за първата ми любимка. Това съчетание между цялата й сериозност, помпозност, себелюбие и "хлопа ми дъската", много ме забавлява. Нямам търпение утре да я видя как свири на хармоника и гони котките. Joy  Сладурка !

Милена е наистина красив човек, много ме докосва. Беше хубав момент, когато Алеко я отличи на церемонията. Изглежда нежна и ранима и е такава, но също така мисля, че тя е невероятно смел и силен човек, защото се иска смелост да покажеш истинското си "аз" ! Единствената без маска там. И ако забелязахте, когато Алеко й даде розата, лицата на всички момичета излъчваха искрени симпатии и добронамереност. Милена предава вътрешната си красотата на околните толкова естествено и непринудено. Иска ми се да знае, че е прекрасна и много по - силна и въздействаща, отколкото осъзнава.

Милена: Аз я намирам за много красива и външно. Мисля, че много тъмната коса й придава по-строг вид и една друга прическа ще я омекоти. Но чертите й са красиви. Прекрасен човек! Всеки път като заговори искам тишина, за да я слушам.

# 983
И аз много я харесвам. Като започне да говори, винаги ме хвърля в дълбокото. Има огромен контраст между нея и плитчините събрани в това предаване.

# 984
  • Монреал
Целувката с Надежда ми изглежда като първата истинска и непресилена целувка.

Точно и аз това усетих. Най-накрая някакво подобие на целувка с емоция и трепет. В очите на Алек имаше пламъчета. Оголи се и заприлича на влюбен котарак… Досега имаше някакви крайно стерилни и насилени целувки и много мъчно вървеше всичко. Иначе, Алек много ми харесва като емоционалност, изключително адекватен във всеки момент. Малко кринджаво се хили и целувките му едни такива дървени, но има хляб… Ще се разгорещят нещата😌 Хайде, да живне малко ситуацията, че доста скука…

# 985
Целувката с Надежда ми изглежда като първата истинска и непресилена целувка.

Точно и аз това усетих. Най-накрая някакво подобие на целувка с емоция и трепет. В очите на Алек имаше пламъчета. Оголи се и заприлича на влюбен котарак… Досега имаше някакви крайно стерилни и насилени целувки и много мъчно вървеше всичко. Иначе, Алек много ми харесва като емоционалност, изключително адекватен във всеки момент. Малко кринджаво се хили и целувките му едни такива дървени, но има хляб… Ще се разгорещят нещата😌 Хайде, да живне малко ситуацията, че доста скука…

А направи ли ви впечатление, че сякаш той чакаше тя да му даде сигнал? С някои девойки той проявяваше инициативата сякаш, а при Надежда помня днес как й целуна ръката на първата им среща. Много предпазлив беше спрямо нея.

# 986
  • Down south
Базирано на темата и гледано, YouTube услужливо  ми предлага срещата на черната "девойка" с Алекс. Ужасна.
Двете високи и зализани русокоски, твърде много си приличат по редица показатели.

Мечо рокли хареса епизода с пернатите тоалети 1325 пъти. Поне.

# 987
Прозяв. Скука. Дано най-накрая им дойде акъла и догодина изберат по-умни и нормални моми с реални професии. Разберете, че зрителите това искат. Ако трябва, спестете от хеликоптери и им плащайте някакви хонорари поне по 500 лв. на седмица, белким се навият.

——————

Не е никак случайно, че всички се усмихват и гледат с умиление “Миленка” и “Катето”. И масово забиха торти във фейса на Надя. Тя пък с целия си акъл си каза, че и в живота често чувала, че има лош поглед. Един човек може да сбърка в преценката си, но групите, дори от сравнително посредствени хора — рядко. Мъдростта на тълпата, vox populi. Неслучайно в англосаксонското право има съдебни заседатели.

——————

Габриела много ниска топка с изказването за стюардесите-сервитьорки. Ами то и за спортистите мога да кажа нещо подобно (не го мисля наистина) — те са едни прости гладиатори. Момчета и момичета от долните класи, неспособни да предложат нищо освен плътта си, която осигурява зрелища за народа и печалби за робовладелците им. И императорът гледа отегчено горе от ложата и дава палец нагоре или надолу.

——————

Някой пита за очите на Габриела. Могат да се смалят от ботокс или зле направен лифтинг тип лисичи очи. При него и веждите се опъват хоризонтално.

Скрит текст:

# 988
Алек обаче се въздържа от по-страстни целувки. Надежда тръгна да го напада, а той стисна устата както винаги. С всичките момичета се целува като в детската градина.
Нали Блага обясняваше в Комеди клуба,

За мен нито Габи, нито Надя имат ринопластики. Габи може да има филър, но при Надя няма нищо. Надежда е с правен нос.
Кристина (не тази със сценария) според мен има.
И двете са с правени носове. Има стари снимки от сватбата на Надя, на които е съвсем различен човек. Намесата е голяма там. Носът е бил почти орлов. Памела дори във визитката си беше с различен нос по спомени.

# 989
Ами не ми харесва Магдалена и това е!

Общи условия

Активация на акаунт