ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 924
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 930
Аз още не съм сигурна, че Габи и Надя имат ринопластика. Хич не ги хващам.

Имат и двете, носовете им са като дялкани  и са правени по настоящата "мода" в ринопластиката.

# 931
  • Melmak
Някои от момичетата още отсега не си дават зор да се правят, че им пука за ергена:
-Габи, моля те да приемеш тази роза!
- Да. Whatever.

Всяка в влязла да си рекламира бизнеса, за това..

# 932
В промото за следващия епизод винаги го правят да изглежда по-интересно от колкото е 😑

# 933
Погледът на Алек: "То и аз си имам гадже отвън"

# 934
  • Melmak
Той Сашко не е ревнив, нека имат гаджета, той пак ще ги олигави по 3-4 на вечер. 😁

# 935
Тюх! Няма да тропаме ръченица на четвъртата сватба.
Кои са предишните три?

На Мери картечницата. Нали имала три брака. Така я чух да казва.

# 936
И утре ще е драма. Интересно ми е защо Маги зяпна така. Виктория как пък никога не разказва нещо интересно за себе си. Вместо да покаже на Алек качествата, които твърди че има, само злослови за другите. Както и да е. Лека нощ на всички.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 01:11 от Lilly_85

# 937
Какво се чудите за Васка, още не ѝ е дошъл редът. Всеки си има роля и си следват сценария. Миналата седмица беше на фокус Силви, днес Надя и Йоана и тн.
Измориха момчето ще заспи. Отегчават го яко с историите си, но много умело лавира и се измъква. Къде с клишета, къде с хилене, но ми е най-приятен за слушане от ергените.
Снимачният екип много са харесвали Васка...като цяло.

# 938
Мерито имала 2 брака и се надявала това участие да доведе до 3ти.

# 939
Коя му казва, че има гадже?

# 940
Защо са снимали Валерия като пуши и го излъчват даже🤣

# 941

Синхроните след седми епизод.

# 942
Зорлем ще ме накарат да харесвам Надя и Йоана.
Хора като Габриела, дето все те знаят, все те могат и устата не можеш да им затвориш, за съжаление често ми се случват по пътя, та нямам търпение да ѝ посочат изхода на "имението на любовта".

# 943
  • Пловдив
Алек обаче се въздържа от по-страстни целувки. Надежда тръгна да го напада, а той стисна устата както винаги. С всичките момичета се целува като в детската градина.

# 944
Алек обаче се въздържа от по-страстни целувки. Надежда тръгна да го напада, а той стисна устата както винаги. С всичките момичета се целува като в детската градина.
Нали Блага обясняваше в Комеди клуба, че ги били инструктирали да се целуват "филмово", защото ако си пуснат езици не стояло добре на камера Grinning

За мен нито Габи, нито Надя имат ринопластики. Габи може да има филър, но при Надя няма нищо. Надежда е с правен нос.
Кристина (не тази със сценария) според мен има.

Общи условия

Активация на акаунт