ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 943
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз не можах да заема страна снощи. Ужасни ми бяха и двете.

От промото ми се мерна, че доста ще нападнат Надя. Дали пък няма да си заминат една-две госпожици, които ще са в основата на нападението?

# 1 066
В момента гледам снощната серия - Дон Габриел ми е страшно да я гледам, а сестричката и е не само външност, но и с интелект на малко зайче. Надя и на мен не ми е фаворитка, но абсолютно не подкрепям демонизирането и настройването на всички срещу един човек. Милена е много умна и направи доста точен коментар.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 14:07 от Анонимен

# 1 067
Маги все по-антипатична става. Резки, драматични спирания, за да покаже, без да "каже", че е "малтретирана". после за всеки случай и да си го каже, как тя всичко била готова да търпи. Многострадалната Геновева. И после точно си послъга, че не е разбрала за правилата на играта. Дребни сметки, селски хитрости.

Наистина образът на Магдалена започва да копае дъното. Неприятно ми е да я гледам даже вече. Тази година обаче наистина май няма да има любов, даже и интересен финал едва ли ще дочакаме. Надежда колкото и да я харесвам, чакам да се случи онзи голям клик, който не го виждам засега. Определено я харесва, но не толкова пламенно. Може би всичко ще се промени като се случат индивидуалните срещи. Засега индивидуалните срещи са супер скучни, аз лично ги пропускам.

# 1 068
Виктория снощи с това трико-рокля и този кок ,наистина все едно гимнастика ще играе ,а не на коктейл .Довечера дано да изфичкат не една ,а повече девойки ,нетърпими стават.Важното е сеир да има Joy

# 1 069
Много измъчен епизод, не можах да дочакам церемонията. Един час бат Габо фъфли и Хелга му опонира, то поне спорът да беше интересен, а то 10-годишни ще се карат с по-разнообразни аргументи. За Милена мнението ми е много противоречиво. На фона на останалите, много се отличава, разбира се, но сама по себе си изобщо не ми е интересна, а ме натоварва с притеснение, треперене, самоуспокояване (много се притеснявам, да, ох, добре съм). Имам чувството, че Алек стои на тръни около нея.

# 1 070
  • тук и там
Йоана  не беше права да използва таква агресия, ама и на мечките и във водата,  никой не тръгна да бие Габи, щото е използвала агресия и ги блъска и натиска във водата, пък ако не бяха камерите-Габи щеше да посегне на Йоана..Ей това е съществената разлика. Значи ти да проявяваш агресия -и да блъскаш и натискаш някой във водата си е просто част от играта, ама на теб като ти лепнат агресивно пай в лицето и вече не е окей и чак налиташ на бой и саморазправа..

# 1 071
Маги все по-антипатична става. Резки, драматични спирания, за да покаже, без да "каже", че е "малтретирана". после за всеки случай и да си го каже, как тя всичко била готова да търпи. Многострадалната Геновева. И после точно си послъга, че не е разбрала за правилата на играта. Дребни сметки, селски хитрости.
Наистина образът на Магдалена започва да копае дъното. Неприятно ми е да я гледам даже вече. Тази година обаче наистина май няма да има любов, даже и интересен финал едва ли ще дочакаме. Надежда колкото и да я харесвам, чакам да се случи онзи голям клик, който не го виждам засега. Определено я харесва, но не толкова пламенно. Може би всичко ще се промени като се случат индивидуалните срещи. Засега индивидуалните срещи са супер скучни, аз лично ги пропускам.
Ми как няма да са скучни - момичетата нямат капацитет за разговор.
Алек вчера даде розата на Барбара, за да не вземе да стане ооооще по-сконфузно. Друга причина няма.

# 1 072
Ми как няма да са скучни - момичетата нямат капацитет за разговор.
Алек вчера даде розата на Барбара, за да не вземе да стане ооооще по-сконфузно. Друга причина няма.

За съжаление, може би, наистина това е било най-доброто налично на кастинга тази година, иначе нямам обяснение как е възможно да вкарат толкова много недорасли момичета. Според мен не е търсен ефект от страна на продукцията, предвид миналогодишния сезон и какъв интерес предизвика точно това две умни момичета да се борят за един мъж.

# 1 073
Много красиви рокли тази година. Виктория ми прилича на гимнастичка с този кок и тази шарена къса рокличка.

# 1 074
Голяма мистерия са заниманията на сестрите. Била асистентка на някакъв Габриела, обаче той я искал 24/7 и тя се наложила да се освободи от това робство. На кого ги разправят тия…
Joy Joy
Каква мистерия
Доскоро и двете продаваха балони с райски газ в чалготека

# 1 075
Гледах до срещата на Маги, много долна постъпка много! Мразя хора, които не спазват правилата и се държат, като богоизбрани. Голяма черна точка за Маги, бая и станаха
Срещата на Барбароса… трагедия, тя не може 1 изречение сложно да върже. После що Алек предпочита по- зрелите, ами щото почти всички от младите имат силно течение между ушите.
Просто няма диалог, колкото и хубава да е една жена трябва си и акъл. Щото иначе много бързо писва.

# 1 076
  • Melmak
Мм попоглежда предаването около мен и като я видя с рокличката каза същото, че е като от ансамбъла. 😁

Много се надявам това да НЕ е най-доброто налично на кастинга, а лошо решение от страна на продукцията.

# 1 077
  • Melmak
Голяма мистерия са заниманията на сестрите. Била асистентка на някакъв Габриела, обаче той я искал 24/7 и тя се наложила да се освободи от това робство. На кого ги разправят тия…
Joy Joy
Каква мистерия
Доскоро и двете продаваха балони с райски газ в чалготека

Наистина ли???? 😆

# 1 078
Скука, даже и скандалите са скучни, защото са разтегнати до безкрайност.
Мадам - Маги снощи беше излязла от Аватар. Как можаха да и подчертаят дългият врат, големите уши и дългото лице наведнъж, това е някакво ноу хау в стилистиката.
Бат Габо - казали сте всичко, да гръмва там някакъв скандал, че е със сестра си и да излиза. Много отрицателна енергия носят и двете.

# 1 079
Някой може ли да бъде така добър да каже с две думи какво е направила Маги, че аз още не съм гледала снощния епизод.  Маги за мен има излъчването и чара на Афганска хрътка, с известно предимство за хрътката.

Относно Габриела. Няма как изпускането на нерви и агресията да е равносилно на силен характер. Точно обратното. Просто понеже е жена и се очаква вместо да се перчи, да реве и да се вайка, острите реакции се приемат за някаква сила и смелост, но всъщност са безсилие и защитна реакция.

Общи условия

Активация на акаунт