ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 848
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 155
Някой питаше за Генчо и Валерия - заедно са си, в момента са в София.
Странно как в двумилионен град никой не ги срещна или снима. За тяхната 'връзка' знаем само от Бг Мама потребители, които кратко и ясно заявяват 'заедно са СИ' Yum И толкоз!
Не, че нещо, ама Витя и Александа излязоха точно един път на кафе и тяхна снимка цъфна веднага във фейса.

# 1 156
Мога да ти пиша на ЛС къде са дори Grinning

# 1 157
Аз искам да знам. От любопитство.

# 1 158
Държанието, както и дебелият врат.
И липсата на талия.

Барбара има красиви очи , на мен и в лице ми харесва , цветът на косата и отива . Държанието и я загрозява .

# 1 159
  • Melmak
Мери си работи в компания за дигитален маркетинг и дизайн. Тази информация е публична, макар явно да не иска да си развива профилите. Което ме кара да се замисля за какво е влязла въобще. Мистерия ми е.

Аз съм на 34 и да, и Маги, и Нани изглеждат по-възрастни от връстничките ми. Поддържани жени, но по-възрастни. Имам прителки ма 40+, които почват да изглеждат по този начин и една на моята възраст, която прекаляваше със солариума и дава този вайб. Но то зависи и какви са чертите и как се изменят. Но преобладаващо връстничките ми изглеждат по-млади, макар да има пушачки, с деца и т.н. И нито вдна от нас не е нон стоп по процедури. За лице говоря само, не за тяло.

Мери организира партита за прясно разведени, да празнуват развода. Тя самата има 2 развода и идеята й беше да си рекламира услугите.

# 1 160
  • тук и там
Нанито и тя доста се е опнала. На мен ми прави впечатление, как и изпъква една вена на челото като се усмихме широко или се смее и мисля че е от някоя процедура или ботокс така..Не мога да преценя на колко изглеждат, за мен си изглеждат на годините си, или две-три години най-много по-възрастни.
Пък и по начало има жени, които си изглеждат по-възрастни, от колкото са.
Те и някои от "младите" , изглеждат  така.

# 1 161
Мога да ти пиша на ЛС къде са дори Grinning
Мерси, по-интересно ще ми е да ги видя, но предлагам повече да не спамим темата.

# 1 162
Мери е от тези, дето обикалят по форматите за забавление. Първо "Семейни войни", сега "Ергенът", после в "Стани богат", "Сделка или не", където я вземат... Купон да става! А ако нещо изпадне, е добре дошло.

# 1 163
На мен Алек много ми харесва, но за съжаление повечето момичета са пълна трагедия. Миналата година сякаш цялостно бяха много по по. Освен по красота, но и по интелект, имаше доста свестни момичета. Тази година повечето са с някакви корекции, а остави това ами са и мноооого злобни. То им личи просто, няма как да се скрие, то затова оформиха такава групичка, лика прилика са си. Изключение правят мн малко момичета, които са по-нормални.
Габриела снощи наистина толкова обиди изприказва, като махленка беше, а и не спира и не спира и продължаваше да подклажда спора. Йоана най-вероятно и тя не е цвете, но някак по-обрано се държа снощи и се опитваше мн по-нормално да се изразява.
На мен ми е интересно Милена на кого е дала пая си. Мери също май не я показаха.
А Васка може и да я покажат по-натам, но по-скоро ми се струва, че не е нищо особено като човек. Имаше късмет с влизането си, хубаво момиче, но явно нищо повече не е. Може и наистина да й правят услуга като не я показват, за да не видим и нея каква е всъщност.

# 1 164
Не ми казахте, за целувките на Екатерина и Алек от снощи, истински или не?

# 1 165
От инста на Надя Laughing

# 1 166
Заедно са Валерия и Генчо!Майка ми ги беше видяла скоро в Ринг мола.Не беше никак ласкава в коментарите си по повод външният им вид.На мен са ми безразлични !Хора замесени с чалгата не са ми интересни.

# 1 167
  • Paris
Да ви кажа насладих се вчера на тортите, които Надя отнесе 😀 Че се беше самозабравила

# 1 168
  • Melmak
Аз не знам защо му викат пай. На мен ми изглежда просто сметана от тия в спрей.

# 1 169
Алек е най-симпатичен от тримата ергени, но никак не си го представям около типаж Елена или Валерия. На него му трябва повече нежност и за това изглежда безумно до Барбара, Валерия 2, Габриела и т.н.
Също на мен ми изглежда доста по-млад от Маги и изобщо не стоят добре заедно, а с Нани изглежда някак… извратено?
Не него би му отивало момиче тип Мика например, Поли дори, Боряна от миналите сезони. Може би за това седи сравнително добре до Катето, но тя пък е прекалено флегматична и инфантилна. С Йоана визуално биха били поносими.
Този сезон е доста слаб от към жени подходящи за самия ерген, което потвърждава, че всичко е за сеира. Но сеира удря дъното тази година, защото е откровено.. плитък.

Общи условия

Активация на акаунт