ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 114
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 170
Съвсем обикновено, неизпъкващо с нищо момиче си е Надето. Просто умее доста да върти очите и е по-неугледната версия на Капитонова. Вероятно затова са ѝ дали и шанс.
Мхм тази е нищо особено, вяла ученичка. Капитонова е хъс, чувство за хумор, независимост. Даже не ми прилича на Капитонова.

# 1 171
Теа към Валерия: Изгониха ме от коктейла, защото аз имам най-много срещи и между нас с Алекс има развитие. Satisfied
Искат да  спрат развитието на момичето JoyJoyJoy
Това момиче сериозно ли ги мисли тези неща?!
Най-голямата конкуренция на всички! Теа! JoyJoyJoy

# 1 172
  • София
Аз не знам защо му викат пай. На мен ми изглежда просто сметана от тия в спрей.

Защото така е прието, не сте ли гледали американски филми, там си е класическа игра с пайовете. Сигурно в миналото е било с истински, но в днешно време е със сметана само. Целта не е да те заболи.

Има различни варианти на играта, най-разпространено е pie face, при която на случаен принцип някой изяжда сметаната.

# 1 173
Теа към Валерия: Изгониха ме от коктейла, защото аз имам най-много срещи и между нас с Алекс има развитие. Satisfied
Искат да  спрат развитието на момичето JoyJoyJoy
Това момиче сериозно ли ги мисли тези неща?!
Най-голямата конкуренция на всички! Теа! JoyJoyJoy

Или е най-добрата актриса вътре или наистина го мисли и не я слуша главата.
Да не забравяме, че момичето се опитва да пробие в киното Grinning

# 1 174
# 1 175
А Васка може и да я покажат по-натам, но по-скоро ми се струва, че не е нищо особено като човек. Имаше късмет с влизането си, хубаво момиче, но явно нищо повече не е. Може и наистина да й правят услуга като не я показват, за да не видим и нея каква е всъщност.
Нещо като Мика от сезон 2, може би.

# 1 176
Целия хайп и при двете не разбирам. Иначе аз много харесвах Меган. И Лия,и Рая, но Меган би седяла добре до Алеко.

# 1 177
Не ми казахте, за целувките на Екатерина и Алек от снощи, истински или не?
Не бяха лоши, точно като между гадженца, дето сега се почват Grinning

# 1 178
А Васка може и да я покажат по-натам, но по-скоро ми се струва, че не е нищо особено като човек. Имаше късмет с влизането си, хубаво момиче, но явно нищо повече не е. Може и наистина да й правят услуга като не я показват, за да не видим и нея каква е всъщност.
Нещо като Мика от сезон 2, може би.

Васка пасти да яде пред Мика, като цяло. Grinning Въобще, всички момичета, не могат да стъпят на пръста на момичетата от втори сезон.

# 1 179
По повод на колко изглеждат Магито и Нанито, аз съм на техните години и те ми изглеждат поне на 45 - 50г. - лустросани лачени чанти.
Аз нямам нито фигурата, нито корекциите им, но определено изглеждат по възрастни.

# 1 180
По повод на колко изглеждат Магито и Нанито, аз съм на техните години и те ми изглеждат поне на 45 - 50г. - лустросани лачени чанти.
Аз нямам нито фигурата, нито корекциите им, но определено изглеждат по възрастни.

Ееееееееееее Grinning Grinning Grinning 50 годишни....губим представа за реалността ми се струва.

# 1 181
Целувките с Катето, нищо особено. Тя според мен не е никак зарибена по него. Той и той сякаш не гори от страст. Никоя девойка не му е тръпка, ама и той не е тръпка на никоя. Изобщо с химията този сезон са много зле. Всичко е едно служебно задължение.

# 1 182
Айде сега, на 45-50, прекалявате. На годините си изглеждат, просто не са младолики, а Маги е твърде слаба и съсухрена, това състарява. Надежда има по-меко излъчване, но си прилича на 35-годишна жена, де късмет 50-годишните да изглеждаха така.

# 1 183
Мери си работи в компания за дигитален маркетинг и дизайн. Тази информация е публична, макар явно да не иска да си развива профилите. Което ме кара да се замисля за какво е влязла въобще. Мистерия ми е.

Аз съм на 34 и да, и Маги, и Нани изглеждат по-възрастни от връстничките ми. Поддържани жени, но по-възрастни. Имам прителки ма 40+, които почват да изглеждат по този начин и една на моята възраст, която прекаляваше със солариума и дава този вайб. Но то зависи и какви са чертите и как се изменят. Но преобладаващо връстничките ми изглеждат по-млади, макар да има пушачки, с деца и т.н. И нито вдна от нас не е нон стоп по процедури. За лице говоря само, не за тяло.

Мери организира партита за прясно разведени, да празнуват развода. Тя самата има 2 развода и идеята й беше да си рекламира услугите.
така каза, но дали не беше шега, или е истина?

# 1 184
50-годишни с корекции точно така изглеждат. То жалкото е, че  тези момичета изглеждат така точно заради корекциите си. Ако си бяха с естествените си черти, щяха да си изглеждат като нормални 35- годишни. Просто презумпцията за корекции по цялото лице предполага една по-зряла възраст, когато наистина има нужда от такива. Оттам и усещането, че тези жени са по-големи от възрастта си.

Общи условия

Активация на акаунт