ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 924
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 470
Офф, голяма тъпотия..а с това, което направи ергена да ги зареже тотално ми падна в очите.
Явно при тези ергенки няма да има "И в добро, и в зло...".

# 1 471
От 10 минути не съм чула нито една да казва “мразя фалшиви хора”. Какво става? Притесних се рЕзко.

# 1 472
Скрит текст:
Бележката е все по-вероятна

# 1 473
Офф, голяма тъпотия..а с това, което направи ергена да ги зареже тотално ми падна в очите.
Той всъщност защо се обиди толкова. Май използва ситуацията да си почине от тях 😄

# 1 474
  • На Изток от Рая
Само Катето може да внесе яснота във версиите, но се съмнявам, че ще изпорти Валерия.

# 1 475
Определено Виктория прецака вечерта, на всички. Валерия беше удобно извинение.

Аз си мисля, че няма сценарий, който да замаже безкрайно лошия подбор и тоталната невъзможност за реализиране на този сезон. Започвам да се замислям, за менталното си здраве, че ставам свидетел на това.

# 1 476
Виктория започна да превзема ефирното време и се надявам скоро да си ходи.

# 1 477
Тази бърза помощ, заради нас зрителите ли я показаха? Щот тая малка кифла доста преигра в гевезелъците си

# 1 478
В този случай Надя се държа съвсем нормално, не знам какво искат от нея. Валерия не ми се коментира, защото хем ми е жал, хем ми е противно това поведение.

# 1 479
Ергенът ги е канселирал е отишъл да пие по една ракия с Наум Laughing

# 1 480
Абсолютно клето създание е Валерия. Защо, ама на колко, на никого не му пука. Като не си добре, като те е блъскал живота, потърси си помощ.
Правилно при нейните проблеми е продукцията да я прати вкъщи.

# 1 481
Валерия няма да я коментирам даже.
Васка също си показва злобата, само се подмазва на брат Габриел.

# 1 482
Едната каза, че е в културен шок от Надя, добре ли чух?!

# 1 483
Ама чакайте сега, аз не съм гледала другите сезони, обаче не е ли ясно за ергенина и всички, че никоя не е отишла там за любовта му и че си гледаме нещо като театро?! 🤔

# 1 484
Не забравяйте, че ергенът е актьор! Не съм сигурен, че той е решил да си тръгне. Драмите бяха понамалели, а вижте с това как се промени ситуацията. Отново сме в сеира.

Общи условия

Активация на акаунт