ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 056
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 455
Не че харесвам Надя, ама и на мен да ми на утат парцал да ме трият ще и забия един шамар.

# 1 456
Ох тая Вики е голям говорител😂😂😂

# 1 457
Оф писах,че Валерия може и да си тръгне и сега се сещам,че в голямото промо я има на индивидуална среща.. жалко.

# 1 458
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Маги няма ли да я затвори тази уста, наистина муха може спокойно да си влезе.

# 1 459
Примадона ли се оказа тоз ерген? Брей!

# 1 460
  • тук и там
Меле,каква интригантка е Валерия..

# 1 461
Оф писах,че Валерия може и да си тръгне и сега се сещам,че в голямото промо я има на индивидуална среща.. жалко.
Няма толкова лесно да я пуснат да си тръгне, че и другите ще заискат.

# 1 462
Не мога да я слушам тая Виктория вече. Говорителя на предаването...

# 1 463
Добре, че Калеко им тегли по една и напусна. Трябва цялото шоу да напусне.

# 1 464
Какви са тези реакции от Маги с тая зейнала уста, не мога JoyJoyJoy Като някакъв индийски сериал

# 1 465
Леле Валерия какво завистливо интригантско агресивно човече излезе.. Уж й е зле, а с каква усмивка и ведрина разказа в стаята си как се е гаврила с Надя.. Отврат просто! А в началото й симпатизирах и й съчуствах заради майка й

# 1 466
Едва сега се включвам да гледам и то разбира се - реклама.
Избиха ли се?

# 1 467
Офф, голяма тъпотия..а с това, което направи ергена да ги зареже тотално ми падна в очите.

# 1 468
  • София
Добре де, нали в спалнята Валерия се хвалеше с доволна усмивка на Екатерина как избърса парцала в Надя, пък сега бърза помощ… много лесно превключва.

# 1 469
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Офф, голяма тъпотия..а с това, което направи ергена да ги зареже тотално ми падна в очите.
Квито момите, такъв и ергена. За тази продукция толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт