ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 138
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 440
  • # супернатурална #
Таман да ми залипсва Елена и Виктория напомни какво най-много ме дразнеше у нея. Лан,лан, лан....стига, жено! Като свредел в мозъка си.

# 1 441
Абе тая ситуация с избутването май не беше баш така…

Даже хич..ама..
Егати извъртането на ситуацията.....пак ми стана лошо уа, хорааа...що тъй лъжат, а ония ко ко ко кудкудяк.....

# 1 442
Много тежки думи за Надя. Очаквам след 2 епизода Маги да се сети, че това било булинг и да я защити.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 23:34 от Lilly_85

# 1 443
Да, гадна интрига врътна… ама тя завистта не ходи по гората.

# 1 444
  • here and now
Значи тия моми не правят нищо по-различно от Надето, ама ...

# 1 445
Е айде сега къде сравнявате Елена с Виктория? Има една вселена разлика.

# 1 446
Валчето как извъртя... Не че Надя ми е приятно, и двете да си ходят вече.

# 1 447
Тези дами за шапки и слънцезащитен крем не са ли чували?

# 1 448
Е, не го е направила нарочно, сега, личи си, че е разстроена

# 1 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Някой спомена за Теа, че изглеждало да има гърди, а било фалш. В началото на сезона нали имаше какво ни очаква в сезона и се чуваха Теа и Виктория се карат, там Виктория спомена как си пъхала чорапи в сутиена за да изглеждало, че има нещо. Теа и отвърна, че щяла да дойде и да и забие едно токче в лицето 😄
Та явно си подпъхва нещо в сутиена за да изглежда пълен.

# 1 450
  • Melmak
Айде сега мама… малко ту мъч

# 1 451
Ама направо една линейка да ѝ викат на Валерия. Тъжно е това за майка ѝ много, ама нищо хубаво не я чака с това поведение. Загубена история, ама за мелачката на реалитита е идеална.

# 1 452
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нищо не обединява повече от две жени така, както желанието да злословят и хвърлят кал и жлъч по друга. Егати лесно манипулируемото стадо са тези.
Валерия се срина, тези съвременни и уж много силни девойчета с характер и твърдост на снежинки, голяма драма куин са всички.

# 1 453
Плака, жалва се, мама пак.. и рязко светна и свежна като разказа какво е направила на Надя.. наркотиците не прощават

# 1 454
Валето е в абстиненция

Общи условия

Активация на акаунт