ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 705
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 590
Явно не се смята за толкова хубава, щом прави такава драма.

# 1 591
  • тук и там
Май са наясно със ситуацията,но не им пречи на групичката да плюят Надя.Тейчето за това съветва да се прекъсне срещата,да не чуе Алек версията на Йоана.Кофти.Хич не са наивни даже,плетат си интрижките и това е.

# 1 592
  • Бургас
Надя пръска злоба към Валерия, защото тя изглежда много по-добре.

Зависи от гледната точка, за мен е обратно.

# 1 593
Калеко Алеко да зарязва камионите и да си отвори психодиспансер! Докога безплатни терапии!
Самият той ще има нужда от сериозна помощ , ако изобщо изкара до края на сезона Joy

# 1 594
Виктория май не може да разчете на Щерева почерка. “Сладка лятна диня”. Вече така ще наричам ММ. 😁
Ох, не мога😂😂

# 1 595
Валерия ми е много далеч от хубава + поведението й направо ми граничи с 0.

# 1 596
  • София
Валерия има нездрав вид. Едни хормонални изследвания дано си е пуснала след предаването .

# 1 597
Калеко Алеко да зарязва камионите и да си отвори психодиспансер! Докога безплатни терапии!
Може да вземе Ивелина. Тя има опит от затвора. Wink

# 1 598
Валерия има нездрав вид. Едни хормонални изследвания дано си е пуснала след предаването .
Не знам дали е от хормоните, на мен ми изглежда сякаш има проблем с някоя субстанция… Не го казвам с лошо. По-скоро се надявам ако е така, да потърси помощ.

# 1 599
Джейми и Сърси

# 1 600
Васке, Васке, среща ли ще прекъсваш сега....

# 1 601
  • София
Най му беше добре докато си мълчаха с Барбара.

# 1 602
Хахаха Васка по-добре да си стои като статуя. Йоана много добре я отряза.

# 1 603
Много досадна вечер, всяка ходи да му се извинява, че ги е зарязал и да топи другите.

# 1 604
Истината е, че няма една, която да е ТОП мацка. Васка бие всички там визуално, но и тя не е жена, която като я видиш и да си изгубиш граматиката. Не знам тия жени какво е това фалшиво самочувствие? Няма на какво отгоре. Явно имам много висока летва, знам ли 🤔 Една Нели Атанасова ги смазва всички ергенки от трите сезона.

Общи условия

Активация на акаунт