ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 758
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 800
Не съм фенка на сестрите (особено на Габриела, намирам я за изключително противна), но едно заболяване от типа на хранително разстройство може да продължи цял живот. Какво, Памела да се затвори у тях ли?! По същата логика Валерия защо е влязла, вместо да си лекува паник атаките? А Милена с нейната анорексия? Всички те си знаят защо са влязли. Малко е гадно да се коментира здравословното състояние на хората по този начин. Мое мнение.

# 1 801
  • Melmak
Ако Памела не каже, че има подобен проблем, ние как да го знаем? Тя сама го разказва, после защо се коментира?

Никой не иска да се затваря в тях. Но такова предаване не е за всеки. Аз и без булимия не бих влязла. Тя хем иска да се бута да събира известност, хем с патерица -Габо. Като имаш проблем и не си за там, не ходи. Все едно в игри на волята да влезе човек без физическа подготовка и да викне брат си да го крепи.

# 1 802
Няма нищо лошо да се коментира състоянието ѝ като цяло, но не и да се каже да “ходи да се лекува” и един вид, че хора с такива проблеми нямат място в ефир.

Аз пък се надявам на обратното - Памела и Милена да се отворят за заболяванията си, да разкажат пътя си, да мотивират жени и мъже в подобни състояния да потърсят помощ. От продукцията могат да отделят 5 минути от безумно дългите епизоди за нещо полезно. Макар че като гледам как върви този сезон, дори да стане дума за това, сигурно пак ще го избият на булинг.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 01:23 от Lilly_85

# 1 803
Не мисля, че Памела има капацитет да разкаже нещо.
Относно влизането заедно.ом всичко правят заедно, това е и минус. Трудно ще намери мъж някоя от тях трите с майка им. Те са се капсуловали. Той все едно се жени за трите накуп.

# 1 804

Памела преди корекциите

# 1 805
  • София
Както алкохолът и субстанциите не лекуват паник атаки, така и участието в знайни и незнайни предавания не лекуват или помагат за състояния, които изискват намеса на специалист. Хубаво е момичетата, които влизат в реалити формат и искат да дадат гласност на проблема си, да вървят по пътя към преодоляването му именно с подкрепата на хора, които са експерти в справянето с подобни житейски изпитания. Хранителните разстройства са сериозна тема и е важно да се подкрепят хората, които минават през тях, но "Ергенът" ли е трибуната за това? Скръбта и загубата на любим човек е нещо съкрушаващо (винаги е така, но когато си млад е особено болезнено), но в нормалните страни има психолози, специализирали в тази тема и именно те са хората, към които момиче като Валерия трябва да се обърне за помощ.

# 1 806
Абе и Маги е доста досадна, но аз не разбирам пък защо Виктория реши, че с нещо е самата тя най-заслужила да получава вниманието и времето на Алеко, че през цялото време дудне и бълва змии и гущери: "не мога да повярвам, че ТАЯ взе роза преди мен, не мога да повярвам, че покани оная"... После реве като не стане на нейната, а пред него пърха като 12 годишна...Криндж пълен!
Сега пък и държала да му ОБЯСНИ как се била почувствала на церемонията... Ама на кого му пука? На Алек му е...да не казвам през кое, ужас направо! Държи се като някаква дружинна ръководителка от соца, някаква странна комбинация от Милица от предния сезон и Люса от първи - хем прилепчива и лабилна, хем отровна и негативна като черна дупка... От такива хора тръпки ме побиват, има потенциал за stalker, на Алек сигурно ограничителна заповед ще му потрябва, защото като нищо ще му търси сметка после защо не я е избрал и не е зачел нейното мнение и чувства...Rolling Eyes

Да не говорим, че поведението ѝ, както и на повечето от останалите, е повече от нелепо пред него - уж с претенции за опитност и зрялост, а тичат да му се оплакват и тръшкат за щяло и нещяло, или пък застават пред него на тия мини "срещи" в градината и....започват да дрънкат за себе си, без дори да му оставят възможност той нещо да попита или да каже.
"Аз съм такава и онакава, ама много съм срамежлива, ама съм чувствителна" бла бла бла.... Погледът му е безценен в такива моменти...

Като цяло този сезон ми се струва страшно долнопробен, не знам обстановката в Родос, в сравнение с локациите в първите два сезона ли е, вилата ли е, участничките ли са, монтажа и режисурата ли...но някак всичко е като бледа имитация на предните сезони, някак по-протяжно и скучно... Дори кадрите - прави ми впечатление, че ужасно дълго време се отделя на някои доста прозаични и безинтересни ситуации, в същото време други остават неотразени - доста куца монтажът.

# 1 807
Тоя сезон режисурата на ''Eргенът'' кърти! Епизод ''Радини вълнения'', ниво 7 клас  -  ''Госпожо, пък тя ми каза еди какво си...'' Цялостната картинка на предаването е повече от смехотворна!
Главни актьори:
- ерген, който се целува на всяка пета минута с различна мома и изслушва с изключително внимание клеветящите другарчето си, за да блеснат
- психолог, работещ в детска градина, който се напива като куче и ''заапва'' , че и причинява умишлено тормоз - булинг
- еротична тунинигована танцьорка с вакуум между ушите, носеща гени от родители в БАН
- попрезряла бивша мис с минали любовни връзки в подземния свят, за които съобщава със зле прикрита гордост
- хитра, напориста и скоклива къдравелка, която оправдава постъпките си с трагедия в семейството си
- две сестри, моделирани сериозно от пластичната хирургия, които взаимно, по баджанашки, разменят слюнки с един мъж
- комплексирано и озлобено девойче, което наивно вярва, че нещо му се полага по дифолт

# 1 808
Хранителните разстройства са сериозна тема и е важно да се подкрепят хората, които минават през тях, но "Ергенът" ли е трибуната за това?
Всъщност “Ергенът” е перфектна трибуна за това. Национален ефир, праймтайм и аудиторията включва много млади момичета и жени, които са най-застрашени от развиване на такова заболяване. Щеше да е хубаво да има сериозна нотка в предаването, дори да е само по няколко минутки на епизод. Да се смени малко акцентът от джуки и силикони.

# 1 809
  • България
От устата на Мики Маус, говорещ за любимата си тема на всеки коктейл, не се получава да зачеква и маркира сериозни теми. Тя не знае къде се намира, кое е правилно и грешно спрямо отношението й към другите, седнала да се оплаква и се изповядва. Няма как да й съчувствам за каквото и да е. Съчувствам й за лошия късмет със среда, възпитание, умствени качества и сестра.

# 1 810
Някой по-назад в темата каза, че сестрите живеят като в капсула - много ми хареса това определение. Те се допълват перфектно… И точно това е проблемът. Изглежда ми сякаш Габриела цял живот се е справяла със сериозните ситуации и проблемите и на двете, за да предпази Памела. В резултат Памела е разглезена, леко глупава, наивна и несигурна в собствените си способности. Ще ѝ е много трудно да се оправя в живота сама. Габриела пък от своя страна е теглила за 2 и се е озлобила… Въобще, да ходят да запишат час при Ивелина и да почват терапия, защото ако не се разплетат, ще става все по-зле.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 02:33 от Lilly_85

# 1 811
  • София
Мъжете сериозно ли се връзват на такъв фалшив рев, че имам чувството, че съм си пропиляла живота🫣

# 1 812
Някой има ли линк с последния епизод, да може да се гледа от чужбина?

# 1 813
Няма и никаква страст в този сезон...странна работа. Сякаш е решило да не се получава. Ергенът готин, а няма тръпка никъде...целувките 5 клас...никакво привличане никъде не долавям. Голям зор ще видят сценаристите, щом половин епизод говориха за Надя как говорела надменно на чистачките...Това пък грам не беше интересно...
Като избират момите, нека ергенът все пак избере една-две, че да има някакво развитие. Ние не го виждаме с никоя от тях, очевидно и той не се вижда....да му мислят сценаристите...

# 1 814
Някой има ли инфо кой е футболиста от Лудогорец 🙄

Общи условия

Активация на акаунт