ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 725
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 995
Алек се изниза, но не унизи никого. Извини се и се омете. Докато оня рошляк заряза 15 момичета, за да се натиска с Избраната пред очите им, при положение, че тя изобщо не беше поканена. И после им се скара, че са обидени, нищо че те бяха в правото си и с тях се постъпи несправедливо.
Този не даде никакво обяснение. После на церемонията пак ги остави да си дообмисли избора. То пък много сложно. В слушалката постоянно му шушукат, много се съмнявам да не е наясно с цялостната картинка, ама нали съспенс да има.

# 1 996
Не мисля, че беше редно Алек да целува Валерия за компенсация  за случката, но някои мъже така смятат, че успокояват.

Но забелязах, че той я прегърна и си сложи ръцете на врата й. Докато като се целува с други стои статичен.

Дори се налага Маги да му държи главата с разперени длани...

Поне с такива впечатления останах, не съм следила много подробно преди.

# 1 997
Аз мисля, че никоя не харесва Алек. Евентуално Виктория може да се понавила, ама толкова. Дамите в предаването ясно, че не им спира въздуха. Йоана според мен не е човек с такъв темперамент. Надя се ошашка от голямото мляскане и не се бута за Алек.

# 1 998
Надя грозни привика Йоана, но според мен си беше изцяло режисирана сценка. Не че имам зор да оправдавам Надя, никаква не ми е. Просто си личи. Както беше режисирано и Валерия за поиска съвет от Нани. Едни ей такива театрални моменти има дето да се чуди човек…
Ей така се разваля "приятелство" с "най-добра приятелка", ама ревнива. Дори и да беше режисирано, то и самата Надя го игра свенлива добра душа на коктейла, която не можела да се натрапва и да нахалства, колко пъти го повтори това, че да се види хууубаво на записите. Че и Йоанна взе да я убеждава каква будала е...Пълен цирк! И накрая на церемонията, Алеко като се врътна, момичетата без рози се питат "Ама ние сега ще си ходим ли?" Една тръгна да слиза от подиума и някой и каза "Стой тук!". Мани. И един синхрон : "Ау, тук вече нищо не е предвидимо, какво ще правим не знам." или нещо от сорта. SmileSmileSmile
ПП: Между другото на коктейла Маги почти не се вясна, само в един кадър я познах с червената рокля, иначе се появи чак на церемонията на розата, авно не е задължително да са там през цялото време. А тази Киара вечно кисела бе...

# 1 999
Направи се на ощипана госпожица Алек. Егото му не можа да преглътне, това че една си позволи да не уважи него и пържолките, които така старателно печеше Grinning Толкоз труд на вятъра Grinning

# 2 000
Не знам за вас, но за мен няма по-разочароващо нещо от епизод, в който никоя не си тръгва. Аз основно това чакам да видя.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 15:51 от Lilly_85

# 2 001
Всички ние това чакаме. Ако махне всички, ще гледаме наистина интересен епизод .

# 2 002
Направи се на ощипана госпожица Алек. Егото му не можа да преглътне, това че една си позволи да не уважи него и пържолките, които така старателно печеше Grinning Толкоз труд на вятъра Grinning
Е, тук поне имаше пържолки (които Виктория всичките си сложи в чинията, освен ако не са били за всички), щото с Генчо само печени чушки и хлебче. Мда - Веган бейби! Flowers ChiliFlowers ChiliFlowers Chili

Не знам за вас, но за мен няма по-разочароващо  нещо от епизод, в който никоя не си тръгва. Аз основно това чакам да видя.

Е, аз до там превъртам обикновено на церемонията, да видя последната роза, че тая розова церемония не се търпи.

# 2 003
Да си бяха тръгнали снощи тия без розите. Какво си натискат парцалите в това спарено имение на тоя слънчасал остров.
Алек според мен му стана унизително Виктория да му държи речи за истината. Все едно е малоумен. И все едно тя му е топ избора, защото поне е истинска. На кой мъж ще му се хареса това. При все че цял ден и той е слънчасвал на тая яхта. Милият ходи и ги обгрижва като нещо между иконом и психолог. На тази ѝ прилошало, на онази ѝ се приревало. Само ходят с някакви искания или подготвени речи. И той човек и той е имал дълъг ден.

# 2 004
Не знам за вас, но за мен няма по-разочароващо  нещо от епизод, в който никоя не си тръгва. Аз основно това чакам да видя.
Особено тази година 2 часа и половина да ни губят времето и накрая никоя да не отпадне е много разочароващо.

# 2 005
И на мен не ми харесва Алек. По-напред потребителка каза, че щяла да се влюби също, ако била на мястото на момичетата; на мен ми е малко като руски селянин Алек, с това лунолико лице и руса обрасналост.

# 2 006
Цър-пър е нормално да отговаря за барбекюто.

# 2 007
Не знам за вас, но за мен няма по-разочароващо  нещо от епизод, в който никоя не си тръгва. Аз основно това чакам да видя.
Напълно съгласна. То разбирам да е много труден избора, а то поне половината могат да си заминават дружно.

# 2 008
Тази година е толкова зле положението, че на нас ни е по-тъжно да не си тръгне никоя, отколкото да изгони която и да е, а най-добре всичките.

# 2 009
Да беше изгонил и трите основни действащи лица на вечерта, щеше да е най-добре. Виктория, Валерия и Надя.

Общи условия

Активация на акаунт