ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 789
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 980
И този сезон всичко се върти около Валерия. 😁

# 1 981
Алек разполага само с това, което Валерия му каза и се подхлъзна. Ако човек не е бил свидетел, историята на разреваната хлапачка може спокойно да предизвика съжаление. Само не знам целувката за какво беше нужна. Имам подозрения, че по средата на церемонията го извикаха да му покажат записи от случката и затова каза, че няма пълна информация. Не мисля, че толкова се шокира от разкритието на Виктория, че половината си имат гаджета навън, то е очевидно, че повече от половината дори не се опитват да демонстрират интерес към него. Обаче то в началото и към Генчо беше така.

# 1 982

Алу,тъкмо преди малко ми попадна това.
Е вече виждам истинска химия между тия двамата като ги сравня с положението е сегашния сезон 🤣

Скрит текст:

# 1 983
На различните хора в различна степен им правят впечатление разни неща.
Пак се чепкаме за подхвърлени въдички. Ако от продукцията бяха казали на Валерия или отиваш на срещата или хвърлиш, дали щеше да ги има тия фасони и драми. Ясна цел за момичето е да стои вътре, да събира внимание и да си шета на лудостта. Супер покриване между нейните цели и нуждите на продукцията.

# 1 984
Валерия едва ли не се изкара пред другите, че е имала ужасен ден, защото Надя я е блъскала. Пред Алеко не го пробва това, защото и той беше на яхтата. Преди груповата вечеря пък е направила панаир, че няма грим и затова няма да ходи. Истината е, че се държа агресивно по една или друга причина, изшета си на ината и накрая провали груповата среща.
Това, плюс експлоатирането на темата за майката, това на мен ми идва прекалено, защо все се сеща за нея когато и е изгодно. Просто прави отвратително впечатление.

# 1 985
На мен пък ми стана странно това, че Габриела е отследвала двамата футболисти вчера. Тази ситуация, която ще гледаме следващата седмица, се е случила доста отдавна и тя е знаела, че ще дойде момент, в който ще бъде излъчена. Ако е искала да запази нещо в тайна, е логично да няма нищо общо с тях в социалните мрежи, а не да предприема действия в деня на излъчването. Нещо не ми се връзва цялата работа... Но обикновено там, където има дим, е имало огън и според мен слуховете ще се окажат верни.

Представям си как Виктория настървено е проучвала конкурентките си, доста отчаян опит да се опитваш да изпъкнеш, като клеветиш другите. По никакъв начин не защитавам Габриела.

Това, което казваш за другите, говори повече за теб, отколкото за тях.

# 1 986
  • Варна
Оф, ай стига с тея нафталини,вече сме трети сезон.

Алу,тъкмо преди малко ми попадна това.
Е вече виждам истинска химия между тия двамата като ги сравня с положението е сегашния сезон 🤣

Скрит текст:

# 1 987
Тъкмо си пуснах как Алек се е изнизал от вечерята. За подобна постъпка Гената щеше да бъде разкъсан, а ние тук съчувстваме на Сашко. Ами не. Жив и здрав, добър актьор и абсолютно заслужено в най-скучния сезон.

# 1 988
Тия нафталини .. хахахахха това беше добро! JoyJoyJoy

# 1 989
Валерия изманипулира ситуацията. На момичетата съвсем по различен начин представи нещата и спести доста от историята, дори откровено излъга,че Надя се държала лошо. После насаме с Катето се подхилкваше как се бъзикала с Надя и как не се чувствала добре за гримовете, косата, дрехите, а пред Алек каза, че имала паник атаки и удобно вкара драматичната история. Дори да се е разстроила за гримовете, ами кажи си "съжалявам, сбърках, държах се детински, позволих си да си изпусна нервите за нещо толкова дребно, което не е ок и осъзнавам, че не е правилно". Човек може да прави глупости, никой не е безгрешен, но това да вкарваш допълнителна драма, да не си признаеш грешката и да чакаш да ти прощават за всяко нещо от съжаление, е кофти. Щеше да спечели много повече, ако си каже истината, и сега нямаше да има такава реакция срещу нея. Просто не го изигра добре, това е - опита се да излезе чиста, а се оплете адски грозно. Ще видим и занапред какво ще покаже, но за момента не я виждам в добра светлина.

# 1 990
Аз не смятам, че Алек беше впечатлен от това, че някои си имат приятелки, а по-скоро от това какви неща си позволява да говори Виктория.

Валерия е лигаво дете, а това, че реве и се извинява със смъртта на родител е нещо изключително долно и гнусно.

Надя си ме дразни, но не беше виновна в ситуацията. Ядоса ме, когато тръгна да си прибира Йоана, като някакво кученце и как почнаха да подвикват цялата им групичка да не си говори с Нани.

За Виктория ми е жал на моменти, нелицеприятна и злобна е, също така живее и в някакъв нейн измислен свят.

# 1 991
Аз не мога да преценя Виктория наистина ли харесва Алек. Или е приела, че това е нейната роля в сезона. Ало той ѝ е безразличен, ще излезе доста добра актриса.

# 1 992
Алек се изниза, но не унизи никого. Извини се и се омете. Докато оня рошляк заряза 15 момичета, за да се натиска с Избраната пред очите им, при положение, че тя изобщо не беше поканена. И после им се скара, че са обидени, нищо че те бяха в правото си и с тях се постъпи несправедливо.

# 1 993
Валерия въобще не харесва Алек. Тая целувка по носа тип 'айде стига толкова пускане на езиче' е достатъчно показателна.

# 1 994

Може ли ако не те затруднява да ми дадеш линк за руските серии на Ергена?

Аз навремето го гледах в youtube. Сега не зная къде може, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт