ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 898
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Варна
Явно аз съм една от малкото, които гледат и се забавляват.

Валерия е дъното на дъното, на дъното.

# 1 966
Валерия едва ли не се изкара пред другите, че е имала ужасен ден, защото Надя я е блъскала. Пред Алеко не го пробва това, защото и той беше на яхтата. Преди груповата вечеря пък е направила панаир, че няма грим и затова няма да ходи. Истината е, че се държа агресивно по една или друга причина, изшета си на ината и накрая провали груповата среща.

# 1 967
Аз съм изпуснала явно , но з а каква истина говореше Надя ? Валерия може да се е разстроила за сто неща , откъде ще е сигурна Надя какво и е ?

Истината за парцала от кофата, който Валеката отърка в гърбината на Надя..ей тъй, от злобичка....тъпо парче, тъпа постъпка...
Ревовете на Валерката никого не го интересуват...

# 1 968
Малко е пресилена реакцията на момичетата. Дори за грим да се е разстроила, какво? На вас не ви ли е случвало прости да имате гаден ден, да сте в кофти настроение и накрая камъчето да обърне каруцата? И да ми кажете, че не, няма да ви повярвам.

# 1 969
Не съм гледала това с парцала , доста гадно . Но Надя защо да ходи да го казва на Алек ? Да не са в детската градина ?

# 1 970
Малко е пресилена реакцията на момичетата. Дори за грим да се е разстроила, какво? На вас не ви ли е случвало прости да имате гаден ден, да сте в кофти настроение и накрая камъчето да обърне каруцата? И да ми кажете, че не, няма да ви повярвам.

Ами питай момичетата вътре, щом пресилено са реагирали, ТЕ...нас защо ни питаш, ние какво общо имаме?

Не съм гледала това с парцала , доста гадно . Но Надя защо да ходи да го казва на Алек ? Да не са в детската градина ?

А Валерия защо го направи...да не е в детската ясла?

# 1 971
Те момичетата и те не се сърдят, че не е дошла на вечерята, а че цял ден се държа ужасно. Накрая и фасон, а па за капак съжаление…

# 1 972
Реагира се пресилено и вътре в къщата и тук, няма нужда да си скачаме една на друга. Тук я разкостихме, че се е врътнала. Насъбрало и се е. Толкоз.

# 1 973
Валерия при Ани Владимирова, за който иска да гледа..

Скрит текст:
Никога досега не е имала успех във връзките си и затова отишла на кастинг.
Е колко пък връзки има една 20годишна?

# 1 974
Реагира се пресилено и вътре в къщата и тук, няма нужда да си скачаме една на друга.

Ами всеки тук се аргументира ЗАЩО, аджеба, не одобрява поведението на Валерия ...твоят въпрос всъщност е скачане..хората си казаха кво що мислят, и защо не вярват в искреността на това разглезено девойче...

# 1 975
Лично аз развитието на Валерия в предаването го виждам така: мина номера, ще го ползва още няколко пъти, ама следващите пъти ще настъпи интереса на някоя от нейната групичка. Накрая ще я изгонят крайно недолюбвана от всички.

# 1 976
Не вярвам Алек и Йоана да са брат и сестра, но е възможно да са братовчеди.
От тоя сезон на мен за сега тя ми хареса най-много, но не мисля, че с Алек биха били повече от приятели.
Надя започна също да ми допада. Но не съм гледала сцената с играта млади срещу стари, от където е тръгнал хейта срещу нея. В последния епизод се държа доста добре, с изключение на момента, в който извика Йоана да не си говори с другите.
Маги е била много красива на младини. Надежда и сега е красива. Но и на двете им трябват улегнали мъже, а не момче под 30 годишно каквото е Алек.
Сцената, в която ергенът целува това недоразумение Валерия беше отвратителна. А също и това да даде първата роза на нея. Това е доста по-гадна постъпка от тази на Виктор като остави Капитонова след като заля Александра. Виктор тогава наистина нямаше представа какво се случва в отсъствието му. А тук, нали уж имаше доверие на Йоана, защо не поиска преди церемонията на розата консултация със снимачния екип и да си изясни ситуацията. Награди с рози виновните, а невинните наказа.  Много тъпо.

# 1 977
Валерия при Ани Владимирова, за който иска да гледа..

Скрит текст:
Никога досега не е имала успех във връзките си и затова отишла на кастинг.
Е колко пък връзки има една 20годишна?
Преди време ми попадна, но изглежда доста неискрена и спрях видеото на втората минута.

# 1 978
Не скачам, просто почвам да се дразня когато толкова силно се критикуват неща, които е изживял всеки от нас, най-вероятно нееднократно. Една такава случка съвсем не е показателна за това какъв е един човек, защото всеки има слаби моменти. При Валерия по-големият проблем е злобата, а не това, че от стрес, нерви и най-вероятно умора се е разклатила.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 15:50 от Lilly_85

# 1 979
Аз въобще не мисля , че е работа на ергена да се меси в отношенията между момичетата.
Надя , за мен е злобна , Йоана и срещу Силви скочи , въобще не са ми жертви двете . Габриела да беше ходила да се оплаче как я фраснаха с пай в лицето .

Общи условия

Активация на акаунт